09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Evet netten aldım
Bol bol, kolları indirince gör bi de sen. Arka hele bol gömlekler gibi dalgalanıyor
36 sı bile bol olmazsa iyidir

ilk defa net tabumu kırdım ve 2 tane şey aldım. ikisi de berbat çıktı var ya anlatamam. yani 150TL demişler indirimde 50 tl yani pazardan alsam anca öyle çıkar. geri gönderdim inşallah en kısa sürede iade ederler. bir daha da almam

çok zayıfsın. o kadar cipse abur cubura nasıl kilo almıyorsun genetik miras mı

Bilmem
Aslında 2 ablam ve annem kilolu
Çok zayıflarmış ta doğumdan sonra kilo almışlar
Küçük ablamın 3 çocuğu oldu hala zayıf
İnşallah ona çekerim henüz çocuğum yok

aaa bu resim demek senin. maşallah canım çok şeker çıkmış resim. bir oy da biz verelim. ödül var mı?

ödül var ama bız yetısemeyız :)
ben oyle hatıra olsun dedım tabı egeye yetısmez o zaman bu sayfalar durmaz :) ama ekran goruntusunu alabılırım dımı

Çek elbiseyi hic begenmedim bebegim ben :S Çok ağır olmuş, payet daha daha sık seyler var, bedeni de büyük, iade et bence :S

Bilmem
Aslında 2 ablam ve annem kilolu
Çok zayıflarmış ta doğumdan sonra kilo almışlar
Küçük ablamın 3 çocuğu oldu hala zayıf
İnşallah ona çekerim henüz çocuğum yok

baban zayıfsa ona çekmişsindir... baba daha çok önemli rol oynuyor sanki kilo konusunda. tanıdıklarım hep öyle. babayla doğru orantılı

Çek elbiseyi hic begenmedim bebegim ben :S Çok ağır olmuş, payet daha daha sık seyler var, bedeni de büyük, iade et bence :S

nette durduğu gibi çıkmıyor. hatta ben polodan bir şey aldım. ezelden beri polo alırım ben, kumaşını çok iyi tanıyorum yani. gelen ürün çakma değilse eğer başka ülkeler için afrika gibi üretilmiş ihracat malıdır kesin. etiketi bile 3. sınıftı.

[QUOTE=sirkencubin;30809144]çok iyisin bence ben de 2 kg verebilsem süper olacak[/QUOTE]

Çok teşekkürler, inşallah verirsin ama 2 kilocuktan bişey de olmaz

Ben beğendim
Nikahta giymeyi düşünüyorum çünkü
Nikahta abiye abartı geliyo bana, düz siyahtansa payet detayı iyi
Aman yeter işte

baban zayıfsa ona çekmişsindir... baba daha çok önemli rol oynuyor sanki kilo konusunda. tanıdıklarım hep öyle. babayla doğru orantılı

Yok babam zayıf değil, göbekli
Bendeyse tam tersi göbek çıkmıyo karın çıkıyo

Benim aldığım hersey iyi cıktı sansıma, sadece saat almıştım guess o biraz cakma gibiydi hemen iade ettim.

Evet bende 2 kez giyim alışverişi yaptım
İkisi de yeni yani biliyosunuz
Birincisi yurt dışından geldi, çakma bişeydi
Bi de japonlar küçümen herhalde bana mininde minisi oldu bluz yerine giyerim artık
Ama şimdikinden memnunum, beden için değişim istedim sadece

Benim aldığım hersey iyi cıktı sansıma, sadece saat almıştım guess o biraz cakma gibiydi hemen iade ettim.

evet şansına iyi çıkmış yine de çok ürün çakma bence. ayakkabı mesela orada bir marka yazıyor. marka olan ayakkabının içinde etiketi olur. bunda yok. Off ya nasıl fiyaskoydu anlatamam. bir de paramı kurtarsam eyvallah.

aynen resimdeki gibi çıktı mı peki. kumaşı falan. yani eline aldığında giydiğinde taşınacak bir elbise gibi mi? mankende daha net görünüyor.

Evet beklediğim gibi geldi
Üstü şifon zaten

Ous evde değildi ben kendi kendimi çektim, benimkisi o yüzden net değil
Bi de yüzümü saklıyım derken kollar havaya oldu kuş bakışı

ben tövbeliyim. bir de uzun sürüyor ki teslimat bekle babam bekle. istediğin şey de çıkmayınca heves kırılıyor sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…