ben küçükken çeviremedim ki onu büyükken çevirebileyim o kadar beceri yok bende anca mekik çekiyorum kardiyo yapıyorum
çekirge merak ettim senin boy kilo kaç?
Evet netten aldım
Bol bol, kolları indirince gör bi de sen. Arka hele bol gömlekler gibi dalgalanıyor
36 sı bile bol olmazsa iyidir
1-69 - 53 kg
çok zayıfsın. o kadar cipse abur cubura nasıl kilo almıyorsun genetik miras mı
çok iyisin bence
1-69 - 53 kg
aaa bu resim demek senin. maşallah canım çok şeker çıkmış resim. bir oy da biz verelim. ödül var mı?
Bilmem
Aslında 2 ablam ve annem kilolu
Çok zayıflarmış ta doğumdan sonra kilo almışlar
Küçük ablamın 3 çocuğu oldu hala zayıf
İnşallah ona çekerimhenüz çocuğum yok
Çek elbiseyi hic begenmedim bebegim ben :S Çok ağır olmuş, payet daha daha sık seyler var, bedeni de büyük, iade et bence :S
Çek elbiseyi hic begenmedim bebegim ben :S Çok ağır olmuş, payet daha daha sık seyler var, bedeni de büyük, iade et bence :S
baban zayıfsa ona çekmişsindir... baba daha çok önemli rol oynuyor sanki kilo konusunda. tanıdıklarım hep öyle. babayla doğru orantılı
Mankende duruşu da şöyle zaten
n-value Bakır Payetli Siyah Elbise | ENMODA
Bol kesimli bi elbise
nette durduğu gibi çıkmıyor. hatta ben polodan bir şey aldım. ezelden beri polo alırım ben, kumaşını çok iyi tanıyorum yani. gelen ürün çakma değilse eğer başka ülkeler için afrika gibi üretilmiş ihracat malıdır kesin. etiketi bile 3. sınıftı.
nette durduğu gibi çıkmıyor. hatta ben polodan bir şey aldım. ezelden beri polo alırım ben, kumaşını çok iyi tanıyorum yani. gelen ürün çakma değilse eğer başka ülkeler için afrika gibi üretilmiş ihracat malıdır kesin. etiketi bile 3. sınıftı.
Benim aldığım hersey iyi cıktı sansıma, sadece saat almıştım guess o biraz cakma gibiydi hemen iade ettim.
aynen resimdeki gibi çıktı mı peki. kumaşı falan. yani eline aldığında giydiğinde taşınacak bir elbise gibi mi? mankende daha net görünüyor.
Evet bende 2 kez giyim alışverişi yaptım
İkisi de yeni yani biliyosunuz
Birincisi yurt dışından geldi, çakma bişeydi
Bi de japonlar küçümen herhalde bana mininde minisi oldu bluz yerine giyerim artık
Ama şimdikinden memnunum, beden için değişim istedim sadece
ben tövbeliyim. bir de uzun sürüyor ki teslimat bekle babam bekle. istediğin şey de çıkmayınca heves kırılıyor sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?