09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

selam kızlar geldim ben. hava kötü daha 20 dk var mesainin başlamasın... sanki o zmn noluyorsaa

resim mi kaçırdım?

hani nerde göremiyorum ben resim falan

Tam siliyorum biri geliyo tekrar eklicem
Yarım saat geçmeden silmeme gerekiyo ya ondan siliyorum, sizden kaçırmıyorum
Eki Görüntüle 735064 Eki Görüntüle 735065

Bu netten aldığım yeni elbise, büyük geldi değişim istedim küçüğüyle

Eki Görüntüle 735066 Eki Görüntüle 735067

Bu da elmayranın beğendiği elbisem

çekirge önceki siyah elbiseni ben de çok beğendim güzel taşımışsın her gardolapta olması gereken parçalardan
ayrıca beyaz olmak daha iyi bi şey

ben görmüştümki bunları
şu son gelenin modelini bende beğendi 52 beden varmıki

çekirge önceki siyah elbiseni ben de çok beğendim güzel taşımışsın her gardolapta olması gereken parçalardan
ayrıca beyaz olmak daha iyi bi şey

Çok teşekkür ederim Sirke
Ama ben aşırı beyazım, damarlarım sayılıyo
Ondan çorapsız giymek istemiyorum

O zaman ben bunu kına da filan giyiyim ?
Oldu mu elmayra nikaha başka bişey bakarım

O zaman ben bunu kına da filan giyiyim ?
Oldu mu elmayra nikaha başka bişey bakarım

ohh beee :) valla bayılıyorum fizigine, nikahta söyle gösterişli bişi al, illa abiye olmak zorunda değil, sana tulum da cok hoş olur biliyo musun?

ohh beee :) valla bayılıyorum fizigine, nikahta söyle gösterişli bişi al, illa abiye olmak zorunda değil, sana tulum da cok hoş olur biliyo musun?

Teşekkür ederim
Ya ben tulum sevmem hem nikah-düğün de hiç tercih etmem
Bakarız bişiler ama

ben gıdıyorum yemege gelen olursa benım resmi verınde oyalasınlar hemı?

annem aradı şimdi
doruğun yüzme kursunu iptal ettireymişim
zaten nanemollaymış hemen hastanırmış
ve hastalanırsa bakamazmış
işten cıkıp bakaymışım cocuğuma eğer hasta olursa
o iki sene hastalıktan bıkmış

çekirge kim evleniyor? Yakın biri mi?

Bize de dün bir haber geldi ousun ailesinin katılması gereken bir düğün var ama onlar katılamayacaklar onları temsilen biz gideceğiz. Takıyı biz veririz demişler ama hala ses yok akşam bi dolansam mı ki

zibidi sen ne zaman evleniyon yaa ? evlende rahatla artık

net alışverişi deyince bende akan sular durur 3 senedir herşeyimi netten alıyorum çok az sorun yaşadım
beğenmediğimide iade ediyorum zaten sorun yaşamadım yani

Eveeet karnım tok, sırtım pek, sigaramı da ictim, popom da kuru Şimdi gelelimmm.

Burc'um :) Simdi gelelim sana.

-Eğer doruk 1-3 yasında olsaydı sana kesinlikle calısma derdim. Suanda doruğun sana sadece dersle ve ilgiyle ihtiyacı var. Üstelik etrafında pervane olacak anneannesi vs de var (yardım/destek anlamında söylüyorum)
-Oralar kücük yerler, etüt de aldırsan, anneanneye de göndersen doruk sıkılmayacaktır, böyle bir hayat ona eğlenceli bile gelebilir. Arkadaşları dedesi, siz hep etrafında pervane olacaksınız. Eve gittiğinde ödevleri de bitmiş olacağı icin yatana kadar gayet güzel eğlenebilirsiniz.
-Yıllardır calısıyorsun, evde olmak seni gerebilir. Üstelik ben her kadının (coook zengin değilse) calısması ve sgksının ödenmesi gerektiğini düşünüyorum. Evde oturursan ertu sgk nı asgariden mi yatıracak? Hayatın ne getireceğini senle ben cok iyi biliyoruz değil mi? Arkamızda dağlar yok, biz varız sadece. Kazandığın parayı eve harcamasan bile oğluna yatırım yaparsın bebişim.

Tabii bunlar benim düşüncelerim. Sen evde olmak istersen de severim ben seni :)

Bir de o cezayı ödeyebilirsin :) Amcam ödemişti

Görümcem, bi de düğün tarihini bi erken söylüyolar bi geç
Bende ben hazır olayım da diyorum hangi ay yaparlarsa yapsınlar

Onlar da bi değişik, ya gitsin ya gitmesinler. Siz gidin biz takıyı öderiz ne demek bi tür ikna mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…