09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Evet beklediğim gibi geldi
Üstü şifon zaten

Ous evde değildi ben kendi kendimi çektim, benimkisi o yüzden net değil
Bi de yüzümü saklıyım derken kollar havaya oldu kuş bakışı

canım sen beğendiysen hayırlı olsun diyelim. sonuçta ev araba almadık da dert edelim demi. ben de iyi çıkmayınca çok üzüldüm de akşam evde eşim bu şekilde telkin etmişti beni.

ben bir kere giyim alışveriş yaptım o da çizme aldım imitasyon 50 liraya süper çıktı kıyafete pek cesaret edemiyorum reelde manken üzerinde gördüğüm aa süper dediğim şeyler üzerime giydiğimde çok abes durabiliyor nete güvenemiyorum

bu arada yeni konuklarımız var sanırım. elmiş kimdir aldın mı künyesini?

İade alamadın mı :S

Bir de giyim de koton alıyorum, saten alıyorum addax takip ediyorum. bilindik markalar. Mesela zara butiğinden ceket almıştım, ıykk igrencti, iade etmedim birine hediye ettim

İade alamadın mı :S

Bir de giyim de koton alıyorum, saten alıyorum addax takip ediyorum. bilindik markalar. Mesela zara butiğinden ceket almıştım, ıykk igrencti, iade etmedim birine hediye ettim

bir kaç gün oldu göndereli bakalım her gün web bankadan bakıyorum. yok henüz bir şey.. zara falan diyorsun güveniyorsun da çıkan nasıl böyle iğrenç çıkıyor. çakma olsa mahkemelik olurlar dicem bilemedim.

Bi de ben çok beyazım ya
O yüzden hep çorap giyesim geliyo
Kollarımdan anlarsınız kısmen
Foto da az belli olmuş hali, damarlarım sayılıyo resmen mor - mavi tonlarında

Çakma değildir ama ihrac fazlasıdır.

eveet bu günün takıntısı belli oldu benim icin
doruğun okulu

öğleden sonra mıhtarı arıcam
bacım dicem ben sizde mi kayıtlıyam
hele bi el atıver buna kurbanın olayim

selam kızlar geldim ben. hava kötü daha 20 dk var mesainin başlamasın... sanki o zmn noluyorsaa

resim mi kaçırdım?

elmi egomu okşadın teşekkür ederim mırnav kediler gibi oldum

askolsun gördüğümü söyledim :) kedileri severim
(7 üye ve 14 ziyaretçi)

hep burdalar hainler!

eveet bu günün takıntısı belli oldu benim icin
doruğun okulu

öğleden sonra mıhtarı arıcam
bacım dicem ben sizde mi kayıtlıyam
hele bi el atıver buna kurbanın olayim

dur çözcem olayı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…