09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hellö dedikkkkkk havaryu dedik hiçmisafir perver değilsiniz getirdiğim çukulatalarıda alıp geri gidiorummm kapı duvar

Ne çikolata mı
Hoş geldiniz ben alayım onları size ağırlık yapmasın
Bundan sonra baş köşe sizin

Son düzenleme:

Aman sakın girme radyo madyo işlerine, iyi düşünmüşsün. İyiyken kötü olmanın alemi yok.

Sen bilirsin tatlım neyi nasıl istersen öyle yaşa :)

ahahahaahah pislikovicsin sen

hem de ne yolmaaaaaa kelleşeceksin

bebişimmmmmmm yemek yapma sakınnnnn :)

İzlemez olur muyum dumur oldum :) Sen yoktun o ara dimi. Sonra geri geldin. Zekaya bak ya.

Evet yoktum, ben yokken girmiş zaten film vizyona... Önce fragmanını izledim, sonra da filmin tamamını... Bu filmi yapan insan olamaz Başka bişey bu, çok beğendim, ama çok fazla çekim hatası vardı keşke biraz daha dikkat edilseymiş...

Ne çikolata mı
Hoş geldiniz ben alayım onları size ağırlık yapmasın
Bundan sonra baş köşe sizin

bilemiorum bi düşünmem lazımmm napolitenlerimi seninle paylaşabilirmiyim bu saatten soraaa kırık bir kalp var karsındaaa

ben nereyi kaçırdım gene yaa:44::44::44::44:

salih diyoruz saclarının önünü biraz fazla mı kesmiş diyoruz ahahahahahah

Tabi tabi biz de cekim hatalarından anladık ya zaten Dublör kullanmışlar ama olmamış ahahahahaha

svr86 yaptığın yemeği döken insanlar tekrar yemek yapılmayı hak etmiyorlar yapma bence de gel buraya sohbet edelim

bilemiorum bi düşünmem lazımmm napolitenlerimi seninle paylaşabilirmiyim bu saatten soraaa kırık bir kalp var karsındaaa

Ama ben telefondaydım :102:
Hala daha tam adapte olamadım
Nece konuştukları belli değil, hiç misaifr perver değiller, sizi karşılamamışlar
Zaten pek anlamazlar bu tarz şeylerden, hepsini elini kolunu sallaya sallaya gelir
Nezaketen getirdiğiniz çikolatayı çakmamışlar bile, yoksa hepsi buyur ederdi birden

huhuuuuu selam kızlar
genç ve güzel bayanlar ben yokken naptınız neler konuştunuz
özet geçecek bir hayırsever arıyorum

salih diyoruz saclarının önünü biraz fazla mı kesmiş diyoruz ahahahahahah

Tabi tabi biz de cekim hatalarından anladık ya zaten Dublör kullanmışlar ama olmamış ahahahahaha

Bari dublörün söz konusu oyuncuya benzesin dimi, hiç çalışmamışlar belli ki... Senaryo süper ancak oyuncular tırt

kızlar naber ya bende aynı ipek bacı gibi arada girer oldum
nedense motivasyonum kayboldu
ne iş yapasım ne internete giresim hiç bişi yapasım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…