Bari dublörün söz konusu oyuncuya benzesin dimi, hiç çalışmamışlar belli ki... Senaryo süper ancak oyuncular tırt
Sana hep şarkı armağan ediyodur
Şimdilik dahil olma bence de
huhuuuuu selam kızlar
genç ve güzel bayanlar ben yokken naptınız neler konuştunuz
özet geçecek bir hayırsever arıyorum
huhuuuuu selam kızlar
genç ve güzel bayanlar ben yokken naptınız neler konuştunuz
özet geçecek bir hayırsever arıyorum
verseler iyi vermezlerse de kendim ayarlarım kutusunun altına da kendi adımı yazarım gelinin kesesine atıveririm
hayıııır o program yapmıyor kiii
ay benimde konuşasım yazasım yok noldu bana dilimi yuttum klawyemimi yuttum nedir
Kendi önünü ahahahahhaahha
laynn aklımdan geçmedi değil biliyomusun ama dedim onuda demez heraldeee. eşşşoooo salihh
teşekkür ederim canım. enfes olmuş ellerine sağlık
senin özetçiliğine bayılıyorum. nasıl aklında tutuyprsun bu kadr şeyi ben kesin unutrdum illaa :44::44:
Hoş geldin
Bugün mübarek gün diye ayıplı mevzulara girmediler
Şu kuaför vardı ya hem piyoniste hemde piyonistin kuzenine yazıyomuş, kuzen de yarabbi şükür çekmiş üstelik
Elmayra'nın kelli felli otoparkçısını bilmiyorum henüz
Sirke'nin kayınvalidesi biz şehir dışına çıkacaz siz bizim filancanın düğününe katılın , takıyı biz veririz demiş ama hala tık yok
Julia gelirken çikolata getirmiş ama bana vermiyo
Zibidi de ev hanımı mı olsam diye bi düşünüyo
canım çek yamzış. hemn bana hem kuzenime yazıyormuş ama kuzen olduğumuzu bilmiyor tabi. bende kuzenime söyleidm oda ne var biz arkadaş olarak görüşüyoruz bişey olcak demedimki bn zaten istemiyorum şu anda fln dedi garip gelmedi ona yanii. ama konuşurken bilmiyorum dahada sormayın falan diyordu ilk başta. neyse işte. kuzen salihten daha karaktersizmiş biliyorduk tescilledikhuu hu canım evet biri özet geçsin piyonist ne oldu senin salih
Hoş geldin
Bugün mübarek gün diye ayıplı mevzulara girmediler
Şu kuaför vardı ya hem piyoniste hemde piyonistin kuzenine yazıyomuş, kuzen de yarabbi şükür çekmiş üstelik
Elmayra'nın kelli felli otoparkçısını bilmiyorum henüz
Sirke'nin kayınvalidesi biz şehir dışına çıkacaz siz bizim filancanın düğününe katılın , takıyı biz veririz demiş ama hala tık yok
Julia gelirken çikolata getirmiş ama bana vermiyo
Zibidi de ev hanımı mı olsam diye bi düşünüyo
Ondan sonracıma
Elmayra şortlu fotosunu koydu
Ben bi elbise almıştım, onu paylaştım
Zibidi'nin sevgilisi diyomuş ki gel bizim radyo da çalış lakin o radyoda görümce adayı da varmış diye istemiyo bizim kız
Katiee iş hayatına dönüyomuş, çocuğuna kayınvalidesi bakacakmış. Biraz tereddütleri vardı
Durdurundünya'nın da düğününe 2 ay kaldı :123:
Ondan sonracıma
Zibidi'nin sevgilisi diyomuş ki gel bizim radyo da çalış lakin o radyoda görümce adayı da varmış diye istemiyo bizim kız
Katiee iş hayatına dönüyomuş, çocuğuna kayınvalidesi bakacakmış. Biraz tereddütleri vardı
ben size bnm keyfimin pğamuk ipliğinde olduğunu söylemşmiydim
te şimdi kaçtı işte
hiç bi yerde ikametim görülmüyor
çünkü o gerzek evi sattı ve başkası taşındığı için ben havada kaldım tabii oğlumda
okul müdürünü aradım
hmm pzt. gel bi konuşalım dedi
kesin para isticekler benden
ertuyu aradım hallderim ben tanıdık sokarız araya sıkma canını dedi
annemi aradım napayım kızım para varsa ver dedi
senin özetçiliğine bayılıyorum. nasıl aklında tutuyprsun bu kadr şeyi ben kesin unutrdum illaa :44::44:
Ondan sonracıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?