hahahahha valla süper özet geçtin sana puanım 10
piyonun kuaföründen zaten kıllanmıştık,dikkatli ol demiştik,
vayy adi herif vayyy,herkese yazıyor demek,
inşallah mürekkebi biterde dım dızlak kalır ortada
elmayraya kel olmaz zaten,benim favorim malkoçoğlu
julianın çikolatasından akşama doğru bende isterim şuan karnım tok
zibidiiiiii bence süper fikir
en doğru karar ev hanımı olmak kızz,ertu baksın sana işi ne
ohhh keyfine bak,süslen püslen gez,
elmayra nın şortlu fotosunu görmek istiyorum kaldırmadı umarım
canım seninde elbisen hayırlı olsun
zibidei yahu görümceylede iş ortamı çekilirmiki sende haklısın
O yuzden canim sıkıldı
canım çek yamzış. hemn bana hem kuzenime yazıyormuş ama kuzen olduğumuzu bilmiyor tabi. bende kuzenime söyleidm oda ne var biz arkadaş olarak görüşüyoruz bişey olcak demedimki bn zaten istemiyorum şu anda fln dedi garip gelmedi ona yanii. ama konuşurken bilmiyorum dahada sormayın falan diyordu ilk başta. neyse işte. kuzen salihten daha karaktersizmiş biliyorduk tescilledik
ahahahahah bizim kafalar aynı calısıyo zaten
piyonun kuaföründen zaten kıllanmıştık,dikkatli ol demiştik,
vayy adi herif vayyy,herkese yazıyor demek,
inşallah mürekkebi biterde dım dızlak kalır ortada
teşekkür ederim canım. enfes olmuş ellerine sağlık
senin özetçiliğine bayılıyorum. nasıl aklında tutuyprsun bu kadr şeyi ben kesin unutrdum illaa :44::44:
canım çek yamzış. hemn bana hem kuzenime yazıyormuş ama kuzen olduğumuzu bilmiyor tabi. bende kuzenime söyleidm oda ne var biz arkadaş olarak görüşüyoruz bişey olcak demedimki bn zaten istemiyorum şu anda fln dedi garip gelmedi ona yanii. ama konuşurken bilmiyorum dahada sormayın falan diyordu ilk başta. neyse işte. kuzen salihten daha karaktersizmiş biliyorduk tescilledik
Pislik yaşortlu foto haa
Elmi aman ya valla olumsuzlugundan kendimden sıkıldim.
Simdi kufur edicem babasinin bilmem neresj denk herkeseye hep ben kosturuyorum ben hallediyorum.
Pzt. Izin almakta problem simdi of valla ya
Cikyim bahceye hava alayim biraz
Elmi etsene rahatliiim :)))
Burda ayıplı reklamlar prim yapıyo ben napim
Sözelim iyiydi hep
Ben piyonistin kuaförünü görmüştüm bi kere biliyo musunuz
Hangisi o bilmiyorum da, kardeşleriyle birbirine çok benziyodu
Ve dün de demiştim çapkın ve ukala sankim diye
Teşekkürlereski özetçiyim ben zaten
Lakin bu ara pek takılmıyordum.
Bunlar da geleni sallamadığındanya geçmişi okuyacan ya o dakikadan sonra ki muhabbete koyulacan misaliydi buralar
baksana ziyaretci 11 oldu ahahhahhaha
tebrikler valla. seni bu topiğin özetçibaşı yaptık
te amin inşallah. kuzenime canım sıkkın kahve içelim demiş bu akşam için. bende dün gece aradım yarın buluşalım dedim. oda biraz durdu 9.30 gbi biter işim haberleşiriz dedi. bende haberleşirmiyiz görüşürmüyüz dedim. oda kesin görüşücezde saat konusunda kuaföreden kaçta çıkacağımı bilmediğim için 9 gbi haberleşiriz dedi. bakalım onla buluşupmu bana gelecek merak ediyorum. bayada ağzını aradım dün gece bugün bakalım nerden geliyorum diyecek...
senin biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip
baksana ziyaretci 11 oldu ahahhahhaha
ya yaaaaa bak sen eşşolueşşeeeeeanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
diyom bugün akşam söylim rahatliim. ay birde kuzenim sorcak sevgilin varmı diye dermiş konuştuğum biri var şimdide onunla buluşacam diyeeevay düzenbaz vay biz demiştik demicem sende anlamıştın zaten
neyse canım hesabını sormadanelini yakasından çekme baride görsün gününü
valla canım çok makbule geçti dediğin gibi nerden başlayacağımızı bilemiyorduk hemde artık merak ediyoruz iyice alıştık birbirimize
ekliyorummmm
canına bi küfretcem simdi
Elmi aman ya valla olumsuzlugundan kendimden sıkıldim.
Simdi kufur edicem babasinin bilmem neresj denk herkeseye hep ben kosturuyorum ben hallediyorum.
Pzt. Izin almakta problem simdi of valla ya
Cikyim bahceye hava alayim biraz
Teşekkürlereski özetçiyim ben zaten
Lakin bu ara pek takılmıyordum.
Bunlar da geleni sallamadığındanya geçmişi okuyacan ya o dakikadan sonra ki muhabbete koyulacan misaliydi buralar
te amin inşallah. kuzenime canım sıkkın kahve içelim demiş bu akşam için. bende dün gece aradım yarın buluşalım dedim. oda biraz durdu 9.30 gbi biter işim haberleşiriz dedi. bende haberleşirmiyiz görüşürmüyüz dedim. oda kesin görüşücezde saat konusunda kuaföreden kaçta çıkacağımı bilmediğim için 9 gbi haberleşiriz dedi. bakalım onla buluşupmu bana gelecek merak ediyorum. bayada ağzını aradım dün gece bugün bakalım nerden geliyorum diyecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?