09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bacım bunamı sıktın canını sen

ANNEM her beyazda ya kırmızı corap karıştırıp pembe yapıo donları

ya turuncu kaçırıoooo yavru agzı oluo çamaşırlar

ya maviiii karışıoooo gözyüzü rengi oluo donlar

yok canım bi atlet ne olacak k.v tüm çamaşırlarımı atmasına bozuldum üzüldüm bilerek atmış oğlunun atleti mavi oldu diye öle düşünmemişti kahve pantolonum yeşil olmuş yanlışlıkla atmış sandım bide pek atmaz çamaşırımı

Eşinin atletini nerden gördü ki kayınvaliden
Görse bile niye karışıyo
Senin kirlin, senin çamaşırın, karışsın rengi kime ne belki herkesin bayrak gibi sallamasını istemezsin

oda işe yaramazsa gibi bi,şi demiş

o zaman mast. devam bacım dicektim de demedm

ahahah koptum gülmekten

sende kaynanayı makinaya at

Eşinin atletini nerden gördü ki kayınvaliden
Görse bile niye karışıyo
Senin kirlin, senin çamaşırın, karışsın rengi kime ne belki herkesin bayrak gibi sallamasını istemezsin

kuzum ben sabah işe gidyom sepete koymustum yıkananı ordan görmüş ben evde değilim sabah herseyiimi bakar yine gunahını almak istemiyom fakat cok ii niyetliyim

Amannn canım benımmm takma bırakkkk boşveerrrrr sende onun corapalrının içine kabak haşla dök

Esmer senin makinene senin kirlini senin haberin olmadan k validn nasıl atabiliyor? anlayamadım. Yerinde olsam bidaha kendim hallerim karışma derdim

Topik 17 de kapansaymış meselaa :) Hepimizin pili bitti. Yarın da kardeşime araba bakıcaz. Bi eve iki araba cok değil mi? ver parayı sıfır araba alalım dedim yemedi manuel kullanamıyormuş

kuzum ben sabah işe gidyom sepete koymustum yıkananı ordan görmüş ben evde değilim sabah herseyiimi bakar yine gunahını almak istemiyom fakat cok ii niyetliyim

Zaten insanda görgü , nezaket olmadı mı ne yapsan boş
Misaifrliğe gelince bile kurcalayan var ben evde olmasam ne yaparlar bilmem yani
Senin ki bari kirli sepetiyle oynuyo garibim Ama çok ayıp

Topik 17 de kapansaymış meselaa :) Hepimizin pili bitti. Yarın da kardeşime araba bakıcaz. Bi eve iki araba cok değil mi? ver parayı sıfır araba alalım dedim yemedi manuel kullanamıyormuş

araba dedin canlandım birden
ne kadarlık ne model bakıyorsunuz

az kaldı kapanmak üzere zaten kardeşine ne bakıyorsunuz?
ben de direksiyon derslerine başladım sabah 8:30- 10:00 arası kendinize dikkat edin e mi bu yaz el birliğiyle sirkeyi trafiğe kazandıracaksınız :26:

Bence çok ama
Kardeşin için bunun bi önemi olmayacak

offf benimde pilim bitti,odaya güneş vuruyor yandım mayıştım
gözlerim şaşı bakıyor ekrana

akşama ne yemek yapıcam ya off hiç canım istemiyor.:44::44:
ben çıkıyom kızlar son yarım saatimide dolaşarak geçirim
byeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…