- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
slm kıslar off milletin derdine bak bizim derdimize bak bende cevap yazdım o konuya dalgamı geciyo acaba canım sıkın biras belki cok takıyom ben çamaşır atmıştım makinaya acık mavi eteğim vardı eşimin atlatine mavisi gecmiş diye k.v sen tut tüm çamaşırlarımı karışık makineye attt hepsinin rengi atmış
Bacım bunamı sıktın canını sen
ANNEM her beyazda ya kırmızı corap karıştırıp pembe yapıo donları
ya turuncu kaçırıoooo yavru agzı oluo çamaşırlar
ya maviiii karışıoooo gözyüzü rengi oluo donlar
oda işe yaramazsa gibi bi,şi demiş
o zaman mast. devam bacım dicektim de demedm
slm kıslar off milletin derdine bak bizim derdimize bak bende cevap yazdım o konuya dalgamı geciyo acaba canım sıkın biras belki cok takıyom ben çamaşır atmıştım makinaya acık mavi eteğim vardı eşimin atlatine mavisi gecmiş diye k.v sen tut tüm çamaşırlarımı karışık makineye attt hepsinin rengi atmış
Eşinin atletini nerden gördü ki kayınvaliden
Görse bile niye karışıyo
Senin kirlin, senin çamaşırın, karışsın rengi kime ne belki herkesin bayrak gibi sallamasını istemezsin
yok canım bi atlet ne olacak k.v tüm çamaşırlarımı atmasına bozuldum üzüldüm bilerek atmış oğlunun atleti mavi oldu diye öle düşünmemişti kahve pantolonum yeşil olmuş yanlışlıkla atmış sandım bide pek atmaz çamaşırımı
Amannn canım benımmm takma bırakkkk boşveerrrrr sende onun corapalrının içine kabak haşla dök
kuzum ben sabah işe gidyom sepete koymustum yıkananı ordan görmüş ben evde değilim sabah herseyiimi bakar yine gunahını almak istemiyom fakat cok ii niyetliyim
Topik 17 de kapansaymış meselaa :) Hepimizin pili bitti. Yarın da kardeşime araba bakıcaz. Bi eve iki araba cok değil mi? ver parayı sıfır araba alalım dedim yemedimanuel kullanamıyormuş
az kaldı kapanmak üzere zatenTopik 17 de kapansaymış meselaa :) Hepimizin pili bitti. Yarın da kardeşime araba bakıcaz. Bi eve iki araba cok değil mi? ver parayı sıfır araba alalım dedim yemedimanuel kullanamıyormuş
Topik 17 de kapansaymış meselaa :) Hepimizin pili bitti. Yarın da kardeşime araba bakıcaz. Bi eve iki araba cok değil mi? ver parayı sıfır araba alalım dedim yemedimanuel kullanamıyormuş
selam kızlar..
tanıdıklaar varmış burda:):)
nabersiniz kuzular??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?