daha önce işi bırakmayı düşündüğünden bahsetmişmiydin oyüzden böyle davranıyor olabilirler.
başka yerlere de bak tabi daha iyi fırsatlar vardır değerlendirirsin burdan tazminatını alır evlenince yeni bir yere de başlayabilirsin
Yüzümü flulayalım da görmesin bu 3 telli cek
Bebişim cok kücük bir yerde yasıyolar hepsi birbirini tanıyo
olabilirsiniz tabii ki ama kulaktan dolma bilgiler yanılıtıcıdır,başkalarının sözleriyle insanları yaftalamak hoş değil bence..
Haksızlık bu
İş bulurum diyorsan çık tabi
Sabretmekle olur mu bu iş yahu. Kesin konuş, eğer vermeyecekseniz ben ayrılacağım de.
Ben de beklemezdimmm
bulurum elbet..
ama ertuya bulduktan sonra söylücem..
bi yer var istediğim keşke orası olsa..
canım ben de küçük yerdeyim biliyosun ki,o yüzden diyorum insanlar o kulaktan dolma bilgileri nasıl ağızdan ağıza değiştiriyo bilsen inanamazsın...
bak bişi anlatayım komik:):)
burda çalışna bi adam vardı,işe başladığınd oryantasyona gitti,üretim kısmına..bi gün biri diyo ki bu çocuk nerde,o da oryantazsyonu diyemiyo saçmalıyo bi kelime,en son çocuk eskiden oryantalmiş olarak duyuldu biliyo musun?? ğüstelik adam o ara işten ayrıldı,hala herkes onu oryantal olarak hatırlar
Olur inşalah çok bile durmuşsun
Primini niye onlar yesin ki
kadını tanıyor yada hakkında bilgi sahibi olmuş olamazmıyım ??
beni tanıyormusun ?
nerde yaşadığımı ?
o zaman ön yargılı konuşmayın lütfen..
o insanı birebir tanıyorum ben
nokta. !
canım ben de küçük yerdeyim biliyosun ki,o yüzden diyorum insanlar o kulaktan dolma bilgileri nasıl ağızdan ağıza değiştiriyo bilsen inanamazsın...
bak bişi anlatayım komik:):)
burda çalışna bi adam vardı,işe başladığınd oryantasyona gitti,üretim kısmına..bi gün biri diyo ki bu çocuk nerde,o da oryantazsyonu diyemiyo saçmalıyo bi kelime,en son çocuk eskiden oryantalmiş olarak duyuldu biliyo musun?? ğüstelik adam o ara işten ayrıldı,hala herkes onu oryantal olarak hatırlar
beni tanıyormusun ?
nerde yaşadığımı ?
o zaman ön yargılı konuşmayın lütfen..
o insanı birebir tanıyorum ben
nokta. !
ertu da sabah onu dedi.
ben nihal burda işe başlıcakmış hemde 1300+ primle deyince
ay sonunda işi bırakıcağını söyle ve gercekten bırak o zaman neyin sabrı bu
900 tl. cok komik bir rakam yaptığın işe göre dedi.
konuya dalmış oluyorum ama,sizden fazla maaş alacak diye bir kadına ,üstelik tanımadığınız (muhtemelen) bir kadına ,yalnız yaşıyor diye ,sarışın yosma demek hoş değil zannımca..üstelik de bu onun suçu değilken..
keşke o zaman ilk başta kadını tanıyorum deseydiniz ucu açık cümleler yerine..hem sinirlenemye gerek de yok,cuma günü bu saat olmuş geyik topiğinde..
Ben size boy boy foto atarken iyiydi
işin komiği kapıda duran santralde 900 tl alıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?