09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kızlar
pzt. si sigortaya bir abla başlıcak
sarısın bir yosma tek başına yaşıyor falan
1300 tl + pirimle

ben 900 tl para alıyorum ve prim almam gerekirken vermiyorlar
cok gücüme gitti

eski çalıştığım yerde 1500 tl. alıyordum
acaba diyorum iş mi aramaya başlasam

As. hoş geldin
Sen yaşıyor muydun
İyi şükür seni sormalı

Yoksa sen hala şortlu Elmayra'yı görmedin mi

canım beni,mmm...özledim sizleri çokk. bu ara iş güç tadım yoktu pek..girmedim foruma falan.. ama bugün bir güç geldi,toparlanmaya karar verdim
gördüm gördümhaftaya da kendisini yakından görücem inşallah..sana özel fotosunu çekicem..yüzü görünen net bi, şekildee:):)

araba dedin canlandım birden
ne kadarlık ne model bakıyorsunuz

az kaldı kapanmak üzere zaten kardeşine ne bakıyorsunuz?
ben de direksiyon derslerine başladım sabah 8:30- 10:00 arası kendinize dikkat edin e mi bu yaz el birliğiyle sirkeyi trafiğe kazandıracaksınız :26:

Bence çok ama
Kardeşin için bunun bi önemi olmayacak

bende araba istiyorum ama sadece kendim biliyorum.
paramda yok zaten
ama allah büyük

En fazla 15 binlik bişi acemliğini cıkarsın diye. Otomatik vites. Bence cok iki araba ama o cok geziyo ve kesinlikle manuel kullanamıyo. Arabamı iki kez vuruyodu ben de onu vururdum

selam kızlar..
tanıdıklaar varmış burda:):)
nabersiniz kuzular??

hoşgeldin bebişimmm

Bana da oluyo bazen
Bi de burası +18 değil +28 oluyo artık
Ben oyuna gidiyorum o aralar

Hay Allah senden razı olsun

Bir an evvel hemde bebeğimmmm

Niye vermiyolar senin primini?

Yüzümü flulayalım da görmesin bu 3 telli cek

konuya dalmış oluyorum ama,sizden fazla maaş alacak diye bir kadına ,üstelik tanımadığınız (muhtemelen) bir kadına ,yalnız yaşıyor diye ,sarışın yosma demek hoş değil zannımca..üstelik de bu onun suçu değilken..

bence ara iş olarak aynı şeyi yapıyorsanız ve yeni gelen daha çok alacaksa senin her daim gücüne gider. Daha iyi şartlarda bulursan hadi başbaş dersin

Haksızlık bu
İş bulurum diyorsan çık tabi

daha önce işi bırakmayı düşündüğünden bahsetmişmiydin oyüzden böyle davranıyor olabilirler.
başka yerlere de bak tabi daha iyi fırsatlar vardır değerlendirirsin burdan tazminatını alır evlenince yeni bir yere de başlayabilirsin

Bebişim cok kücük bir yerde yasıyolar hepsi birbirini tanıyo

ah bir bilsem verilicek diye anlaştık
gecen hafta hani migrenimin tuttuğu zaman ben bizim müdürle konuştum sabret burc dedi
ama bugün öğrendim sok oldum
kadının üstelik sigorta deneyimi bile yok

Sabretmekle olur mu bu iş yahu. Kesin konuş, eğer vermeyecekseniz ben ayrılacağım de.

Yeni kadının gelmesini beklemezdim ben şahsen
Primimi niye onların yanına bırakayım ki

Ben de beklemezdimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…