evet canım var hatta gittiği yerleri gecmişinide görüyorum
bazen aklıma takılıyor
gülşah görmüş seni diyorum şurda
anlatıyor sonra da keliyor
gizli biş yapsam yakalanıcam senin şu arkadaşlarına
Alakasız olacak ama bütün mutluluğunu insanın gözüne gözüne sokan insanlara anlam veremiyorum.
Rütbede "aşkının böceği" gibi yumak yumak sevgi bezenmiş cümleler mesela. Ya da "oğluşumm" gibi... Burda öyle biri varsa da kızmasın bana, evlat sahibi olmayanları düşünüyorum da evlat sevgisini gözünün içine sokan insanların bu davranışı yanlış geliyor bana. Yada gönül işlerini, ne kadar sevildiğini falan... Arkadaşım; olan var olmayan var, canı acıyan var hiç tınlamayan da var, var da var yani.
Böyle göstermelik şeyler sevimsiz duruyor benim gözümdeHadi evlat sevgisi yine bi derece de, şu nispet yaparcasına sarfedilmiş aşk rütbeleri... Deli ediyor insanı
Alakasız olacak ama bütün mutluluğunu insanın gözüne gözüne sokan insanlara anlam veremiyorum.
Rütbede "aşkının böceği" gibi yumak yumak sevgi bezenmiş cümleler mesela. Ya da "oğluşumm" gibi... Burda öyle biri varsa da kızmasın bana, evlat sahibi olmayanları düşünüyorum da evlat sevgisini gözünün içine sokan insanların bu davranışı yanlış geliyor bana. Yada gönül işlerini, ne kadar sevildiğini falan... Arkadaşım; olan var olmayan var, canı acıyan var hiç tınlamayan da var, var da var yani.
Böyle göstermelik şeyler sevimsiz duruyor benim gözümdeHadi evlat sevgisi yine bi derece de, şu nispet yaparcasına sarfedilmiş aşk rütbeleri... Deli ediyor insanı
Bir de feysin buuk'unu çıkaranlar var. Wc'ye gitseler haberimiz oluyor.Bi coğu gerçek değil zaten. Anlatıldığı gibi mutlu evliliği yok herkesin. takılma. sallama.
Ben masumum valla
Hop hop hopla çekirge yazıyo bende
Önce de ne şu yeni çıkan imzalardan kullandım ne bişey
Zaten mizacıma ters
O imzanın amacı var ama, ya şafak sayıyosun yada evlilik çetelesi tutuyorsun.
kıskandın mı nick
neyse üzülme ben öylesine yazdım. sevdiğimde sevenimde yok
bu arada benimde oğlum bugün karnesini aldı ama seneyede anaokuluna devam edecek
Kıskanmadım canımMesela senin rütben gayet hoş, sevdiğini değil de ne kadar sevildiğini bas bas bağıranlara sözüm.
Ya evlat sevgisi başkadır tabi, benim henüz olmadığı için bana dokunuyor çünkü ben de çok istiyorum ama daha vakti değilertu için değil ama oğlum için kuzum aslanım falan diyorum sanırım ben
üzerime alındım birden. :26:
bence cok mutlu problemsiz evlilik yada aşk yok.
yapmacık..
hep diyorum akkıyla seval hep öyle mıçmıçlardı
ıyk dedim nan görmemişin sevgilisi olmuş tutmuş adamın şeyini koparmış
He ben de düşün düşün bulmuştum bişey
Ama başına hani bi sıfat yazman gerekiyo ya ben şimdi sevgi sözcüğü yazamam burda dedim vaz geçtim
Yoksa gün gün sayması zor evet, iyi olurdu
belki o gün çok mutludur yazmıştır. ben garipsemiyorum onları. ama çocuklu hatunlara imrenmiyorum değil. bende evli mutlu çocuklu olaydım iyiydi
Rütbesi çakılı olanlar da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?