09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

İyi bişeymiş aslında
Bizim eski işyerinde kuryeler yalan atıyodu
Bizim patron bunu bilmiyomuş, yoksa kesin yapardı

Alakasız olacak ama bütün mutluluğunu insanın gözüne gözüne sokan insanlara anlam veremiyorum.

Rütbede "aşkının böceği" gibi yumak yumak sevgi bezenmiş cümleler mesela. Ya da "oğluşumm" gibi... Burda öyle biri varsa da kızmasın bana, evlat sahibi olmayanları düşünüyorum da evlat sevgisini gözünün içine sokan insanların bu davranışı yanlış geliyor bana. Yada gönül işlerini, ne kadar sevildiğini falan... Arkadaşım; olan var olmayan var, canı acıyan var hiç tınlamayan da var, var da var yani.

Böyle göstermelik şeyler sevimsiz duruyor benim gözümde Hadi evlat sevgisi yine bi derece de, şu nispet yaparcasına sarfedilmiş aşk rütbeleri... Deli ediyor insanı

Bi coğu gerçek değil zaten. Anlatıldığı gibi mutlu evliliği yok herkesin. takılma. sallama.

güzel bir konuyu parmakladın nick

Ben masumum valla
Hop hop hopla çekirge yazıyo bende
Önce de ne şu yeni çıkan imzalardan kullandım ne bişey
Zaten mizacıma ters

kıskandın mı nick
neyse üzülme ben öylesine yazdım. sevdiğimde sevenimde yok

Bi coğu gerçek değil zaten. Anlatıldığı gibi mutlu evliliği yok herkesin. takılma. sallama.
Bir de feysin buuk'unu çıkaranlar var. Wc'ye gitseler haberimiz oluyor.

Ben masumum valla
Hop hop hopla çekirge yazıyo bende
Önce de ne şu yeni çıkan imzalardan kullandım ne bişey
Zaten mizacıma ters

O imzanın amacı var ama, ya şafak sayıyosun yada evlilik çetelesi tutuyorsun.

ertu için değil ama oğlum için kuzum aslanım falan diyorum sanırım ben
üzerime alındım birden. :26:

bence cok mutlu problemsiz evlilik yada aşk yok.
yapmacık..

hep diyorum akkıyla seval hep öyle mıçmıçlardı
ıyk dedim nan görmemişin sevgilisi olmuş tutmuş adamın şeyini koparmış

Kıskanmadım canım Mesela senin rütben gayet hoş, sevdiğini değil de ne kadar sevildiğini bas bas bağıranlara sözüm.

belki o gün çok mutludur yazmıştır. ben garipsemiyorum onları. ama çocuklu hatunlara imrenmiyorum değil. bende evli mutlu çocuklu olaydım iyiydi

Ya evlat sevgisi başkadır tabi, benim henüz olmadığı için bana dokunuyor çünkü ben de çok istiyorum ama daha vakti değil Benim lafım daha çok aşk böcükleri içindi.

Ama başına hani bi sıfat yazman gerekiyo ya ben şimdi sevgi sözcüğü yazamam burda dedim vaz geçtim
Yoksa gün gün sayması zor evet, iyi olurdu

He ben de düşün düşün bulmuştum bişey "Ruh Öküzüm" yazan biri vardı anımsamıyorum da bi tek o hoşuma gitmişti

Kızlar biraz yoğunlaştı burası döncem size. Gidenleri de kalanları da öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…