Çok uykum vaar. Arkadaşım yatakları açıyo bnde bekliyorum. Yarında tekirdağda olucam yazamam heralde
Sabah uyanırken elimi basucumdaki cam su şişesine çarptım gözümün üstüne düştü. Kanadı ve davul gibi şişti. Kesti orayı. Dayak yemiş gibiyim :) inananilmaz cnm yaniyo
Saol cnm gözümü çıkartacaktım az daha :)çok geçmiş olsun elm
iyiki gözünün içine gelmemiş allah korumuş
bende bi uğrarayım dedim görüşürüz p.tesi
kahvaltidan sonra bi saat uyumusumm simdi nobet sirasi bendee egeyi besleiyom balkonda
haftaya cumartesi kuran okutucam evde
uc haftadir yapmadigim temizlikten oturu dip kose temizlige girisicemdee henuzz kapi araligindan bakiyomm perde yikatiyom egenin odasinin seklini degiscemm ic camlari silcemde
yagmur yagarmi tum camlari silsem hafta ici aksamlari baska islerimi hallederimm
hava durumuna bakabilirmisiniiiz
sabah uyanırken elimi basucumdaki cam su şişesine çarptım gözümün üstüne düştü. Kanadı ve davul gibi şişti. Kesti orayı. Dayak yemiş gibiyim :) inananilmaz cnm yaniyo
Sabah uyanırken elimi basucumdaki cam su şişesine çarptım gözümün üstüne düştü. Kanadı ve davul gibi şişti. Kesti orayı. Dayak yemiş gibiyim :) inananilmaz cnm yaniyo
Kızlar cok moralim bozuk cokkk yengem kocaaa totosuylaaaa munbarek ev catısi gibi genis ipad imi yere düsürdü ve cami catladi dovesim var cok saçinı basını yolasım varrr
nasıl yaniSabah uyanırken elimi basucumdaki cam su şişesine çarptım gözümün üstüne düştü. Kanadı ve davul gibi şişti. Kesti orayı. Dayak yemiş gibiyim :) inananilmaz cnm yaniyo
nasıl yanibüyük geçmiş olsun elmi doktora gittin mi? inşallah izi kalmaz. :26:
Hic sorma sirken, kabus görüyordum sıcradım elim nasıl carptı nasıl devrildi anlamadım. Ya babam yumruk atmış gibi olduCok sis değil ama hafif morluk ve kabartı var. Biraz da kesik. Acile uğradık araba bakmaya giderken, kesik derin değil, morluk da yarına gecer dedi, bepanthen sürücem :) Şaka gibi ya Yumruk yiyen adamların ne hissettiğini anlıyorum
Hic sorma sirken, kabus görüyordum sıcradım elim nasıl carptı nasıl devrildi anlamadım. Ya babam yumruk atmış gibi olduCok sis değil ama hafif morluk ve kabartı var. Biraz da kesik. Acile uğradık araba bakmaya giderken, kesik derin değil, morluk da yarına gecer dedi, bepanthen sürücem :) Şaka gibi ya Yumruk yiyen adamların ne hissettiğini anlıyorum
Geçmiş olsun elmayraaa
çok geçmiş olsun elmiinşallah çabuk düzelir.
yalnız sen de birşey var nazar mı var göz mü anlamadım.
araba baktınız mı aldınız mı piyasa nasıl?
Elmi noldu tatlım ya?
Çok geçmiş olsun, koydun buraya çirkin fotonu, ondan oldu işte.
Ya elmi, şu gezi konusunda çek çıkar beni.
Sinirlerim çok bozuldu ya.
Eki Görüntüle 736449 Şu şişeyi gözüme düşürdüm nasıl becerdiysem mos mor oturuyorum yewrum aslı.
Ben oraya gelip sinirlerimi bozmak istemiyorum ara ara okuyorum. İstanbuldaki görüntülerden sonra onlara laf anlatacak psikolojim yok. İlgilenmiyorum bile inan. Hala duble yolda ımf borcunda adamlar, cocuklar bebekler bile gaz yiyo istanbulda. Kime neyi anlatıcam.
Saol tatlım
Hic sorma dünyacım. Bir adağım var ondan mı oluyo acaba bunlar? Morardı simdi cok koöik görünüyo.
2000 model corsa beğendik, otomatik vites, 12500 e. Pazartesi onu alıcaz, kapora verdik. Piyasa cok fena 2000 lira fln artmış. Amcam olmasaydı bizi ayaküstü keklerlerdiAdamın araba pert, kakalamaya calısıyo fln.
Ama hafta sonu uyarıldı ya insanlar elmi, ne işi vardı çoluğun çocuğun orada?
Bugün imf,yol değil bunlar konuşuluyor.
İçim acıyor resmen ya.
Sinirlerim çok yıprandı.
Dün gündoğdudaydık, bugün akşama kadar yine alandaydım.
Gidip marjinal grupları görsünler.
Ne marjinal gruplar varmış.
Bu direnişten sonra bazı insanları tamamen hayatımdan çıkardım, bazılarını da iyi ki çıkarmıştım diyorum.
Allah uzak tutsun.
Off neyse ya, gerçekten daraldım.
Gözüne dikkat et balım, morluk biraz geç geçer ama napcan artık.
Nazar oldu güzelliğine.
Zayıf pislük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?