09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

İyi olmuş ona
Daha da ararsa mesaj atarsa cevaplama
Madem kuaförlüğündne memnunsun saçını yaptır parasını ver hıh yap çık
valla gidince yüzünün alacağı şekli çok merak ediyorum. hoş şekil alacak yüzü olsa bu olmazdı ya neyse.
süper demişsin
bide aklınca seni kandıracak yalancı uyuz pislik
böylelerinin binicen üstüne vurcan kkırbacı vurcan kırbacı
haha aynen öyle bacım. şimdi ki merakım.. ben onu aradığımda 11:30 du. bu 12:15 te kuznei aramış kuzen açmamış. banadaa 2 de döndüğüne göre aradaki 1 saat 45 dk da kiminle fingirdedi

Puhahha
Ayrıca senin kuzeninin de bu tarz şeyleri önemsemediğini, yani sen olmasan da başka biriyle onu idare edebileceğini anlamıştır o zaman

çok güzel konuşmuşsun
bunu duya duya hala özür dileyip yanlış mı anladın diyor bu erkekler harbiden eksik canlılar yaaa

amannnnnnnnn kiminle fingirderse fingirdesin sananeki senden uzak olsun mısara çöpçü olsun

bencede canım yemezleerr
sen o treni kaçırdım oğlum deseydin
pislik zaten hiç gözüm tutmamıştı onu babasınıda sevmezdim zaten pis süt oğlan
zuaaahahaa deli manyakk
Hayvanata bak sen yaaaa deyyus

ya bi yürü git deseydin asalak çok aşırı sinirlendim şimdi
ay boşver ben çok sevindim valla. Allahın sevgili kuluymuşumki 1 kere bile görmeden çıktı ne mal olduğu ortaya. birde görüşseydik aşık neyim olaydım Allah korusunnn
buna ne cevap verdi merak ettim
o: -beni yanlış anladın kötü bir niyetim yoktu
ben: peki niyetin neydi
o: onunla görüştüm desem bana kızmayacakmıydın
ben: görüşmen yanlış bişeymiki neden kızayım
o: çokta doğru değdil
ben: e niye buluştun o zaman?
o: dövmeler hk da konuştuk fln
ben: niye o dövmecimi?
o: bak yine yanlış anlıyorsun çok özür dilerim. beni yanlış tanımanı istemem
ben: ben zaten snei tanımamışım. kalıbının adamı değilmişsin. gördüğümle tanıdğım çok farklıymış. bırak sevgili olmayı ben arkadaş bile olamam seninle. çok yalancı samimiyetsiz birisin.. yolun açık olsun..
o: dur dur dur kapatma.. bla blaa blaaa

Puhahha
Ayrıca senin kuzeninin de bu tarz şeyleri önemsemediğini, yani sen olmasan da başka biriyle onu idare edebileceğini anlamıştır o zaman

n.h anladı. bana hala neden söyledin buluştuğumuzu diyor. deidmki niye saklımı buluşmuştunuz kimse bilmeyecekmiydi? diyorki şimdi beni herkese herşeyi söyleyen biri olarak tanıyacak. dedim hani önemli değildi snein için niye dert ediyorsunkii.. onunlada tartıştık zaten. böyle aptal kızlarada ayar oluyorum. kuzen muzen hak getre. zaten kuzen olmasaydı vallahi tokadı yapıştırmıştım..
dedimki ulan elin herifi yaptığı yanlışın farkında özür diliyor sen hala neden söylediğime takıyorsun nasıl bakış açısı bu. tamam bu konuyu konuşmayalım diye başladı bişey söylüyordu. bencede dedim suratına kapattım..

saftirik...

niye 3 veya 2 dakka değilde illada 2,50 dakka
buçukmu seviyon sende

sanırım kuzum naber panpişim bebek nasıl ?

uzak dur şu maldonadodan

elminin ceza süresi ceza puanıyla doğru orantılı olsa gerek. :44:Ama yine de ben çok fazla uzak kalacağını sanmıyorum.

kızcağızlarım kitap almıştım. hepsi burada dan. bi kızmı gelmiş.
4lü tarih setide bişeye yaramayan res,mlerden ibaret. bende yakın tarih okuyup öğrenirim diye düşünmüştüm ama resimden başka hiçbişey yok öğreticiliği nerede anlayamadım...

gelen kitaplarım:
bir ses böler geceyi
çıplak ayaklıydı gece
sis ve gece
şeytan ayrıntıda gizlidir
sevdalinka
aşkın büyüsü
yakın tarihimizden kareler (4lü tarih seti) tavsiye edilmezz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…