valla gidince yüzünün alacağı şekli çok merak ediyorum. hoş şekil alacak yüzü olsa bu olmazdı ya neyse.
İyi olmuş ona
Daha da ararsa mesaj atarsa cevaplama
Madem kuaförlüğündne memnunsun saçını yaptır parasını ver hıh yap çık
haha aynen öyle bacım. şimdi ki merakım.. ben onu aradığımda 11:30 du. bu 12:15 te kuznei aramış kuzen açmamış. banadaa 2 de döndüğüne göre aradaki 1 saat 45 dk da kiminle fingirdedisüper demişsin
bide aklınca seni kandıracak yalancı uyuz pislik
böylelerinin binicen üstüne vurcan kkırbacı vurcan kırbacı
birde dedimki: ben zaten bu akşam onunla buluşacağını biliyordum sanada özellikle buluşalım dedim
o: yani ikinizinde haberi varmıydı
ben: evet ikimizde biliyorduk
o: yani beni kekledin
ben: bıraksaydımda senmi beni kekleseydin
alem konuşmaydı yaaaa
kızlaaar bizim kuaför varyaa cuma akşam benmle buluşmadı. elektrikler yoktu yeni geldi burasıda kalabalık dedi. bnde neyse başka zmn görüşürüz dedim (zten işimde vardı o akşam gelsede ben buluşmayalım diyecektim ama neyse). kuzenle buluşmuşlar 11:30 gibi kuzen yazdı bana. bende aradım bunu. açmadı. saat 2de arıyo beni uyuyakalmışım yeni gördüm aradığını diye. bende olsun dedim ee naptın akşam dedim. oda çok yorgundum işten çıkınca eve geldim hemen uyudum dedi. bende aaa bende x ile görüştün sanıyordum dedim. kaldı x mi sen nerden biliyorsunki diye bocaladı falan baya bozdum. kapatmıyoda teli arsız, yüzsüz, hayvanat. beni yanlış anladın özürler mözürler. dedim git seni anlamak tanımak istemiyorum umrumda değilsin.. ama böyle bitmesin falan fişman. bende dedimki başlamayan şey bitemezki zaten.. zor kapattım teli..
ahahahaha çok mutlu oldum
buna ne cevap verdi merak ettim
İnsanda biraz onur olur yaaa dediğin gibi hala yalan peşinde :26::26::26::26:
valla gidince yüzünün alacağı şekli çok merak ediyorum. hoş şekil alacak yüzü olsa bu olmazdı ya neyse.
haha aynen öyle bacım. şimdi ki merakım.. ben onu aradığımda 11:30 du. bu 12:15 te kuznei aramış kuzen açmamış. banadaa 2 de döndüğüne göre aradaki 1 saat 45 dk da kiminle fingirdedi
Demek bayağı alışık bu naneleri yapmaya, yakalanmaya
bencede canım yemezleerr
Hala daha yalan atıyor
Arkadaşça görüşüyosa niye saklıyo
Onla buluşurken telefona bile bakamıyo, bi de uyuyodum diye yalan söylüyo
Bence en başından bilmen ve yol vermen çok iyi oldu
Hala çakallık peşinde
zuaaahahaa deli manyakksen o treni kaçırdım oğlum deseydin
pislik zaten hiç gözüm tutmamıştı onu babasınıda sevmezdim zaten pis süt oğlan
ay boşver ben çok sevindim valla. Allahın sevgili kuluymuşumki 1 kere bile görmeden çıktı ne mal olduğu ortaya. birde görüşseydik aşık neyim olaydım Allah korusunnnHayvanata bak sen yaaaa deyyus
ya bi yürü git deseydin asalak çok aşırı sinirlendim şimdi
o: -beni yanlış anladın kötü bir niyetim yoktubuna ne cevap verdi merak ettim
elmoşun teli felan varmı bir sorun hele ne zaman gelir offff :26::26::26::26:
Tabiki canımmmm geçen boşunamı dedim insan sarrafı oldum die 2,5 dakkamı alıo insanları çözmek:3
elmoşun teli felan varmı bir sorun hele ne zaman gelir offff :26::26::26::26:
Puhahha
Ayrıca senin kuzeninin de bu tarz şeyleri önemsemediğini, yani sen olmasan da başka biriyle onu idare edebileceğini anlamıştır o zaman
niye 3 veya 2 dakka değilde illada 2,50 dakka
buçukmu seviyon sende
niye 3 veya 2 dakka değilde illada 2,50 dakka
buçukmu seviyon sende
n.h anladı. bana hala neden söyledin buluştuğumuzu diyor. deidmki niye saklımı buluşmuştunuz kimse bilmeyecekmiydi? diyorki şimdi beni herkese herşeyi söyleyen biri olarak tanıyacak. dedim hani önemli değildi snein için niye dert ediyorsunkii.. onunlada tartıştık zaten. böyle aptal kızlarada ayar oluyorum. kuzen muzen hak getre. zaten kuzen olmasaydı vallahi tokadı yapıştırmıştım..
dedimki ulan elin herifi yaptığı yanlışın farkında özür diliyor sen hala neden söylediğime takıyorsun nasıl bakış açısı bu. tamam bu konuyu konuşmayalım diye başladı bişey söylüyordu. bencede dedim suratına kapattım..
saftirik...
en az bir ay ban yemiştir
sanırım kuzum naber panpişim bebek nasıl ?
uzak dur şu maldonadodan
en az bir ay ban yemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?