09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

elminin ceza süresi ceza puanıyla doğru orantılı olsa gerek. :44:Ama yine de ben çok fazla uzak kalacağını sanmıyorum.

Cezaları burdan köye yol olur ona göre olsa hiç gelemez sanırım da
Zaman aşımına uğrayanlar var sanırım
İnşallah çabuk döner

haftasonuda buket uzuner bitirdim iki yeşil su samuru

sabahta aşkımı yüreğime gömdüm'e başladım 82. sf dayım. az sonra aranzıdan kitabıma dönmek üzere ayrılacağım zatiii

kitaplar bile müstehcenliğe yakın ne diyim ben sana gece illa bişiler olacak yani

kitaplar bile müstehcenliğe yakın ne diyim ben sana gece illa bişiler olacak yani

valla bu cevap senden gelmese ben söyleyecektim zaten
öyle bir niyetim olsa grinin elli tonunu alırdım ama ben edebiyat seviyorum gülüm

Hafta sonu ne yaptınız kızlar
cuma yemeğim yoktu annemlere geçtik yemek yemeye
cumartesi evde yatış modundaydım ous da görevliydi tembel kahvaltısı yaptık akşam da şu bahsettiğim düğüne katıldık bu arada k validem altını verdi bizden gitmedi yani
dün de kardeşim lys ye giriyordu yanında ben gittim okul çevresinde bağıran simitçileri filan kovaladım sonrasında yine dışarılarda geçti eve geldiğimde geceydi.

sen neler yaptın?

Son düzenleme:
Aha
Ey ruh geldin galiba
3 kere tıklıyo elmayra :18:
Kızım bize bi telgraf at ne zaman dönüyosun ? nasılsın ? artık uslanacak mısın ?

günaydın kızlar ben geldim
haftanın ilk gününün sersemliğini yaşıyorum sizler nasılsınız

günaydın kızlar ben geldim
haftanın ilk gününün sersemliğini yaşıyorum sizler nasılsınız

hoşgeldin canım. bende haftanın başı, sonu kavramı kalmadı maalesef.

cuma arkadaşımın d.günü vardı. halkoyunları çıkışı ona gittim orada kaldım. ctesi sabah çerkezköye geçtim. pazar göndüm. dün akşam evde biraz takıldım. bugün sabah işteyim çarşambaya kadar akşamları halkoyunlarındayım. perş evde dinlerinirim umarım. cuma akşam gökçeadaya gideceğiz vs.. dinlenmek istiyorruummmmmm

Hadi yine iyisin , kurtardınız paçayı
İnşallah iyi geçmiştir kardeşinin sınavı

Bizim de Cuma yemek yoktu ama ailelerimiz uzak, iş başa düşünce yemek yapılıyo
3 ay boyunca Cumartesilerim tatil benim, eşim öğlene kadar çalışıyo
O gün pek bişey yapmadık , o gelene kadar ben ancak ayılıyorum zaten evdeydik
Pazar da kahvaltı yaptık malum babalar günü. Annem yok benim dedem rahatsız diye hastane de yani. Babam tek ve dükkanda, onun babalar gününü kutladık yarım saat filan sürdü. Kayınpederim de hafta içi izinli sadece, o yüzden onlara gitmedik.
Sonra çıktık gezdik biraz akşam 22:00 gibi eve geldik , çok geç gelince hepten pert oluyorum Pazartesi

günaydın kızlarrr ,

elm ve med uçmuşş

haftasonu bende yoktum izinliydimm , uzaktan arkadaşlar geldii, onlarla gezdik az uyku çok geziş derken bugün pertim resmen akşam olsunda erkenden uyuyim dicem de , babalar gününü es geçtiğimizden bu akşam ve yarın akşam ailelere gidiş var eve geç dönüş var

inanki canım imrendim şu saydıklarına benim hayatım çok monoton küçük bi yerdeyiz
eşim haftasonu ailelerimize gidelim 15 km ama gidince nedense her seferinde kalmak zorunda kalıyoruz bu da sorun oluyor kv dem annemlerde kaldığımız zamn oğlum bırakta gel diyor eşimde tamam dedimi fıttırıyorum geçen hafta zaten anladı tavrımı eşim bizle gelmek zorunda kaldı çok saçma ve gereksiz tartışmalar işte

elm
sevgiler

benim kuaförün yaptıklarını okumayı unutmaa söyleyecek sözün kesin vardır ama

Son düzenleme:
eeelllmmm bende tam seni sevgi yumağına dönüştürmeyi,sevgiden boğmayı , sarılmayıı düşünüyodum ki gitmişsiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…