09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Hoş geldin Gofret
Tatil iyi gelmiştir inşallah

Hoş geldin Sovr
İyi bari sizin babalar sakin herhalde
Benim kayınpeder zaten çalışıyodu da
Babama gitmezsem derdi ki anneler gününe geldiler benimkine gelmiyolar

neden tamam diyorr ki, yada kv niye karışıyor kii , ya da neden soruyorsam işte hepsi aynııı

haklısın valla bende olsam sinir olurdum. bi hafta onun annesinde bi hafta sneinkinde kalırsınız. onuda geçtim bu naısl bir çekememezlikki bırakta gel diyo hiç sevmedim kayınvalideni canım

zaten illakiş gidilir de , anneler gününde gittik diye babam anneme gelceklermi acaba falan demiş gelmesek tribin Allahını çekeriz ki zaten tabiki gideriz , dünde sadece telle arayıp kutladım durumu izah ettim gönlünü aldımm ,

yok sakin bizim babaların tek izin günü pazar ama işte akşam görücez hediyelerini vericez artık kot pantolon aldım birer tane

aynı sersemlik bendede var
sanada günaydın göbecik iyice çıktımı ?
çıkmazmı teyzesi hemde nasıl büyüdü ama beni çok yoruyor sürekli başım ağrıyor sende durumlar nasıl bulantılar azaldımı
günaydın kızlarr

tatil dönüşü baya yoğunum selam vereyim dedim
a.s canım
nasıl geçti tatil

günaydın canım evet elmmmm ve med yine banlı ne olduki acep

kızlar bu arada önümüzdeki yıl ocak-mart arasında olabilir 2 aylığına irlanda-dublin e gitmeye karar verdik ev arkadaşımla. umarım ücretsiz izin alabilirim. dil eğitimi almak için. ben ingiltereden intermediate almıştım zaten. belki orada da advance / profiency seviyesi alırım

ctesi akşam ayna programında izledim çokta hoşuma gitti arkadaşımında kafasına yattı heö çalışır hem okuruz harikaa

maşallah
bende bulantı ara ara geliyor ama halsizlik hat safada
şuandada bulantım var azdan tatsızım

sovr gofretto günaydın hoşgeldiniz

Ben kalınmaması taraftarıyım
Kalınıyosa da şartlar eşit olmalı
O seni annende bırakıyosa, sende onun annesinde kalma
Uyuz oluyorum bu tarz şeylere

Kayınvalide hatalı olabilir ama eşin tamam demese dediğiyle kalır

gez anam gez çok iyi valla
hoş biizm burda çok gezen ayağa bok bulaşır derler ama sen kulak asma eskilerin çok gezenlere ettiği laflar işte
gez valla hayatını yaşa bi dahamı gelcen dünyaya

İyi yapmışsın
Ama bizde roller farklı annem hiç bişeye karışmaz etmez
Babam rötar yaparsak bile bozulur, annesine aynı gün geldiler babalar gününe aynı gün gelmediler der
Hani kadın tribi yapan babamdır bizde

Ousların ailesinde de kayınvalidemdir.
Yuvarlanıp gidiyoruz işte

Günaydın Zibidi hoş geldin

Piyonist sen bankacı değil miydin ya ?

neden tamam diyorr ki, yada kv niye karışıyor kii , ya da neden soruyorsam işte hepsi aynııı

haklısın valla bende olsam sinir olurdum. bi hafta onun annesinde bi hafta sneinkinde kalırsınız. onuda geçtim bu naısl bir çekememezlikki bırakta gel diyo hiç sevmedim kayınvalideni canım

aman kızlar ya bu kadın beni helak etti etmeyede devam edecek gibi

anlatsam roman olur hiç öyle bağlı bi anne baba değiller eşim 2,5 ay yoktu ne sordular nasılsın bi eksiğin varmı diye nede bi yardımları oldu
gittiğimiz zaman oğluşum oğluşum olurlar kıskanır banada oğluna da laf sokar oğlanda korkuyor
halbuki evde tembihledim bak annenleer temizlik yapıyor evde inşaat var annemlerde kalırım sende bizimle gelirsin
tamam dedi eee saat 9 oldu hadi gidelim dedim ordan anası oğlum bırakta gel 5 yıl olmuş hala aynı
belki bizle kalır diyorum gözünün içine bakıyorum annesine yok gelirim diyor o ara ben bi fıttırdım yok yok baba sen bizi bırak gel gerek yok eşim gelmesin diyince usulca baktımki babasına yok baba tamam ben götürürüm dei bazen sıyrık olmak işe yarıyor

napçaz artık nabza göre şerbeti vercez durcaz mecbuur :))

erkeğin tripçisi de hiç çekilmiyo, eşim yapıyo ara sıra da bozuyom hemen karı gibi trip yapma diye düzeliyor

napçaz artık nabza göre şerbeti vercez durcaz mecbuur :))

erkeğin tripçisi de hiç çekilmiyo, eşim yapıyo ara sıra da bozuyom hemen karı gibi trip yapma diye düzeliyor

Aynen

Sorma babam insanı gıcık eder
Ama ben yine evlendim o kadar şahit olmuyorum artık
Allah anneme sabır versin

hoş gördüm çekirgecim nasılsın ?

İyiyim şükür seni sormalı ?
Noldu şu ikamet işleri

bbilim gofret ne kadar oldu bebekleriniz? isimleri cinsiyetleri belli mi?

benimki henüz 7 haftalık daha bir fıstıktan daha küçük şuanda cisiyeti tabiki belli değil ama ben isim olarak ilke istiyorum kızda olsa erkekte olsa
diğeri gofret değilde aslyalı olacaktı sanki
yoksa gofrettodami gebe :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…