inanki canım imrendim şu saydıklarına benim hayatım çok monoton küçük bi yerdeyiz
eşim haftasonu ailelerimize gidelim 15 km ama gidince nedense her seferinde kalmak zorunda kalıyoruz bu da sorun oluyor kv dem annemlerde kaldığımız zamn oğlum bırakta gel diyor eşimde tamam dedimi fıttırıyorum geçen hafta zaten anladı tavrımı eşim bizle gelmek zorunda kaldı çok saçma ve gereksiz tartışmalar işte
inanki canım imrendim şu saydıklarına benim hayatım çok monoton küçük bi yerdeyiz
eşim haftasonu ailelerimize gidelim 15 km ama gidince nedense her seferinde kalmak zorunda kalıyoruz bu da sorun oluyor kv dem annemlerde kaldığımız zamn oğlum bırakta gel diyor eşimde tamam dedimi fıttırıyorum geçen hafta zaten anladı tavrımı eşim bizle gelmek zorunda kaldı çok saçma ve gereksiz tartışmalar işte
Hoş geldin Gofret
Tatil iyi gelmiştir inşallah
Hoş geldin Sovr
İyi bari sizin babalar sakin herhalde
Benim kayınpeder zaten çalışıyodu da
Babama gitmezsem derdi ki anneler gününe geldiler benimkine gelmiyolar
bilim rengi o mu? o ise beğenmedim çok koyu diyeceğim ama korkuyorum ban yerim diyee
çıkmazmı teyzesi hemde nasıl büyüdü ama beni çok yoruyor sürekli başım ağrıyor sende durumlar nasıl bulantılar azaldımıaynı sersemlik bendede var
sanada günaydın göbecik iyice çıktımı ?
a.s canımgünaydın kızlarr
tatil dönüşü baya yoğunum selam vereyim dedim
günaydın kızlarrr ,
elm ve med uçmuşş
haftasonu bende yoktum izinliydimm , uzaktan arkadaşlar geldii, onlarla gezdik az uyku çok geziş derken bugün pertim resmen akşam olsunda erkenden uyuyim dicem de , babalar gününü es geçtiğimizden bu akşam ve yarın akşam ailelere gidiş var eve geç dönüş var
çıkmazmı teyzesi hemde nasıl büyüdü ama beni çok yoruyor sürekli başım ağrıyor sende durumlar nasıl bulantılar azaldımı
a.s canım
nasıl geçti tatil
günaydın canım evet elmmmm ve med yine banlı ne olduki acep
kızlar bu arada önümüzdeki yıl ocak-mart arasında olabilir 2 aylığına irlanda-dublin e gitmeye karar verdik ev arkadaşımla. umarım ücretsiz izin alabilirim. dil eğitimi almak için. ben ingiltereden intermediate almıştım zaten. belki orada da advance / profiency seviyesi alırım
ctesi akşam ayna programında izledim çokta hoşuma gitti arkadaşımında kafasına yattı heö çalışır hem okuruz harikaa
zaten illakiş gidilir de , anneler gününde gittik diye babam anneme gelceklermi acaba falan demiş gelmesek tribin Allahını çekeriz ki zaten tabiki gideriz , dünde sadece telle arayıp kutladım durumu izah ettim gönlünü aldımm ,
yok sakin bizim babaların tek izin günü pazar ama işte akşam görücez hediyelerini vericez artık kot pantolon aldım birer tane
neden tamam diyorr ki, yada kv niye karışıyor kii , ya da neden soruyorsam işte hepsi aynııı
haklısın valla bende olsam sinir olurdum. bi hafta onun annesinde bi hafta sneinkinde kalırsınız. onuda geçtim bu naısl bir çekememezlikki bırakta gel diyohiç sevmedim kayınvalideni canım
İyi yapmışsın
Ama bizde roller farklı annem hiç bişeye karışmaz etmez
Babam rötar yaparsak bile bozulur, annesine aynı gün geldiler babalar gününe aynı gün gelmediler der
Hani kadın tribi yapan babamdır bizde
Ousların ailesinde de kayınvalidemdir.
Yuvarlanıp gidiyoruz işte
Günaydın Zibidi hoş geldin
Piyonist sen bankacı değil miydin ya ?
günaydın hanımlar
mutlu bir hafta olsun..
elm mapusa düşmüş gene
napçaz artık nabza göre şerbeti vercez durcaz mecbuur :))
erkeğin tripçisi de hiç çekilmiyo, eşim yapıyo ara sıra da bozuyom hemen karı gibi trip yapma diye düzeliyor
hoş gördüm çekirgecim nasılsın ?
bbilim gofret ne kadar oldu bebekleriniz? isimleri cinsiyetleri belli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?