09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Sabah bu mesajı okuyunca Allam dicem keşke daha önce yataydımda şimdi pörsük pörsük bakmayaydım

Ben de şimcik ayaklarımı uzatcam, dondurmamı alcam göbeeme, korku filmi izlicem
Yarın da saat 1 gibi kalkarım işte, oh
Kızım ne pis bişeysin sen yaaa. Esefle kınıyorum seni
Piyo, çatladın mı kız yoksa kıskançlıktan, ses ver korkutma:26:
Çıkmıştım şekercikk patlama :)
Kapıları kapatıyorum

Ben yokken 10 sayfadan fazla konuşmayın, hadi bilemedin 15

Erken kalkan yol alır bi keremmmm en az 50 sf bnce 13 e kadar. Ama şöyle bir artın olabilir ptesi yoğunluğu olduğundan 20 sf ya düşebilir :)))) oda şanslıysann

Bugünde hava misss. Med in kApattığı sayfayı ben açayım. Herkese günaydınlarrr iyi haftalar olsunnnnn

Kimsecikler yok. Bende işe gelmek üzereyim kahvaltı yapayım bari

günaydın kızlar,
işe uğradım gitmeden..sizlere bir hoşçakalın demek istedim.
hayırlısıyla gidip dönerim inşallah,görüşmek üzere..
love da dönmüştür...anlatır maceraları size:):)

Sendrom dolu bir günden günaydın :) Aymasa da

İyi yolculuklar canımınici, bizim yerimize de gez bol bol tmm mı

sağol elmişcim,gezmeye çok vakit kalmıyo ama çalışırım artık bakalım..hava 12-5 derece aralığındaymış
var mı kuzum istediğin bişeyler getireyim sana??

Olsun yaa gezemesen bile hava değişir.

Canının sağlığı, sen hayırlısıyla git gel başka bişi istemem

elmayraa günaydınn. yaptınızmı planlarınızı ne zaman geliyorsunuz istanbulaa??

elmayraa günaydınn. yaptınızmı planlarınızı ne zaman geliyorsunuz istanbulaa??

Ay delisiniz siz yemin ederim Dur bakalım, oldu bittiye getirmeyin, bi plan yapalım geliriz, neden olmasın acabaa

günaydın kızlar,

quarta iyi yolculuklar güle güle gitt güle güle gell, fırsattan istifade gezmeyi de unutma

canım yaniii haftasonu pikniğe gittim , yarım kolum yanıyo, burnum yanıyo yanaklarımın bi kısmı yani yüzümde güneş gözlüğümün kapanmayan kısmı , rengarenk b işi oldu amela style çift renkliyim

Ay delisiniz siz yemin ederim Dur bakalım, oldu bittiye getirmeyin, bi plan yapalım geliriz, neden olmasın acabaa

oskiler gönderiyorum sana buradann

Gitti yewrum o :) ayarlıycak yaaa ne istersin diye sordu bana ben de biskolata istedim

napıcan yewrum biskolatayı şeker gibi erir, çkolata gibi süzülür o. oskiye gellll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…