ay doğru ya unututm benama klorakla çiğdeme nasıl bağladın onu hala çözebilmiş değilim
napayım ama ya yılların verdiği bi alışanlık var. metrobüse otobüse binemem. her ay taksiye evrdiğim parayla taksitli motosiklet akırım benhem merak etme fransadan geldikten sonra alcam param boşa gitmiycek
günaydın canım sanadaa nasılsıın
ay doğru ya unututm benama klorakla çiğdeme nasıl bağladın onu hala çözebilmiş değilim
napayım ama ya yılların verdiği bi alışanlık var. metrobüse otobüse binemem. her ay taksiye evrdiğim parayla taksitli motosiklet akırım benhem merak etme fransadan geldikten sonra alcam param boşa gitmiycek
ayartan genç kızz günaydın kity
kityle katie yi hep karıştırıyorum :26:
anaaa ne güzel anlattın be yaw çarşafa silkeledik ağacı da ben illa ağaçtan yicem dedim tepelere çıktım en olmuşlarından eve girdim pislik içindeyim , çocuğum olsa eve öyle pis gelse kapıda soyar direk banyoya atardım heralde , aman artık pisi temizi yok o ağaca tırmanmak göze alınıyosa pislik defosu pis pis daha güzel ne kurtlar böcekler yemişimdir dün kim bilir, bu sabah uyandım yerde bikaç dur gördüm artık nereme sıkıştıysa yere düşmüş evde
avatarlarımız çok farklı nası karıştırıyosun
ayartan genç kızz günaydın kity
yanağımın bırını saymazsak ıyı sayılırım canım dişim şiştiyaa
sen nasılsın
ya kızlar hafta sonu hiç kkya gırmeden nasıl duruyorsunuz
hey maşallahhbende bulgaristana gidince yapıyorum onu. kocaman bahçemiz var bizimde içinde de bütün ağaçlardan var dut hariç bahçeninde etrafı ağaçlık zaten kapalı hep kimse görmüyr bende hanımefendiğimi ağacın dallırına asıp meyvelere yumuluyorum valla
börtü böcek diyince dutuuakiler bişey değil seb hiç ıhlamura tırmandınmı bööğğğğ midem kalktı. ıhlamur yapanşar evde bol bol yıkayın o böcekler hayatta temizlenmez ben size söyleyeyim
hey maşallahhbende bulgaristana gidince yapıyorum onu. kocaman bahçemiz var bizimde içinde de bütün ağaçlardan var dut hariç bahçeninde etrafı ağaçlık zaten kapalı hep kimse görmüyr bende hanımefendiğimi ağacın dallırına asıp meyvelere yumuluyorum valla
börtü böcek diyince dutuuakiler bişey değil seb hiç ıhlamura tırmandınmı bööğğğğ midem kalktı. ıhlamur yapanşar evde bol bol yıkayın o böcekler hayatta temizlenmez ben size söyleyeyim
yanağımın bırını saymazsak ıyı sayılırım canım dişim şiştiyaa
sen nasılsın
ya kızlar hafta sonu hiç kkya gırmeden nasıl duruyorsunuz
geçmiş olsun canım yaa. dr a gtiinmi verdimi antibiyotiğini??
geçmişe bakarsan duramadığımızı görürsün canım ya. normalde girmiyordum hiç ama bu haftasonu zor dayandım valla. şimdide masama su almayı unuttum 45 dk dır almaya gidemedim kk'dan
aynen valla ama haftaya artık. tatile son 5ay ne bilim bugün kafam sarfoşş cumartesi düğün vardı geç saatte eve döndüm sabahta erkenden kalkıp yine yollara düştüm geç geldim derken hiç dinlenemedim bu haftasonu
valla duttakileri görmedim aç gözlüğümden dut yicem diye de ıhlamurdakiler fena o zaman amaan olsun hiç ıhlamura tırmansam diye bi hayalim olmadı zaten bu saatten sonrada olamıcanı anladım atarım kendimi ağaçtan intihar ederim ben
günaydınnn kızlar,,,,, selamlarr herkese....
dişçi fobim var benım 2 yıldır böle şişiyo şişiyo iniyo
h.sonu güzeldi kızlar, c.tesi gezme tozma azcık alışveriş,
pazarda evde dinlenmece yaptım,
sizin nasıl geçti, İstanbuldaki hava süperrrdiiiii.....
Ayy esnemekten ağzım caart diye yırtılacak :)
canım ben yazmıştım. çok yoruldum. hiçbişi anlamadım haftaya kesin dinlencem
neskayfe aldım bende şimdi. sayenizde masadan kalkamadığım için su mu ve varsa stok yaprum. kızlar diyoki oturduğunuz koltuk çukurlaşacak azıcık kalkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?