09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

yanağımın bırını saymazsak ıyı sayılırım canım dişim şiştiyaa

sen nasılsın

ya kızlar hafta sonu hiç kkya gırmeden nasıl duruyorsunuz

ay ne bilim bugün kafam sarfoşş cumartesi düğün vardı geç saatte eve döndüm sabahta erkenden kalkıp yine yollara düştüm geç geldim derken hiç dinlenemedim bu haftasonu

hey maşallahh bende bulgaristana gidince yapıyorum onu. kocaman bahçemiz var bizimde içinde de bütün ağaçlardan var dut hariç bahçeninde etrafı ağaçlık zaten kapalı hep kimse görmüyr bende hanımefendiğimi ağacın dallırına asıp meyvelere yumuluyorum valla
börtü böcek diyince dutuuakiler bişey değil seb hiç ıhlamura tırmandınmı bööğğğğ midem kalktı. ıhlamur yapanşar evde bol bol yıkayın o böcekler hayatta temizlenmez ben size söyleyeyim

O konuda haklısın, o zaman al güccük bir sukutır bin bin gez

ayartan genç kızz günaydın kity

ayartma mayartma yooook :d

sen nasılsın

Giriyoruz ama ara ara bütün hafta burdayım zaten yetiyo be keyti

ben oğluma her sabah kaynatıyorum hiç böcek denk gelmedı

valla duttakileri görmedim aç gözlüğümden dut yicem diye de ıhlamurdakiler fena o zaman amaan olsun hiç ıhlamura tırmansam diye bi hayalim olmadı zaten bu saatten sonrada olamıcanı anladım atarım kendimi ağaçtan intihar ederim ben

sen nasılsın

geçmiş olsun canım yaa. dr a gtiinmi verdimi antibiyotiğini??
geçmişe bakarsan duramadığımızı görürsün canım ya. normalde girmiyordum hiç ama bu haftasonu zor dayandım valla. şimdide masama su almayı unuttum 45 dk dır almaya gidemedim kk'dan

dişçi fobim var benım 2 yıldır böle şişiyo şişiyo iniyo

ay ne bilim bugün kafam sarfoşş cumartesi düğün vardı geç saatte eve döndüm sabahta erkenden kalkıp yine yollara düştüm geç geldim derken hiç dinlenemedim bu haftasonu
aynen valla ama haftaya artık. tatile son 5

canım valla bende toplamda 2 kere tırmandım birinde meraktan çok güzel kokuyor toplayayım istanbula getireyim diye. ama tani 20 yapraktan sonra ben pert. arı, marı ne ararsan var içinde başım döndü. 2. sinde de mecbur kaldımçok kötüydü hatırlamak istem,yorum. birde o kadr topla et. sonra kurutmak için ser böcekler bulup gene gelsin. ığyyy.

katiee çok şanslıymışsın

dişçi fobim var benım 2 yıldır böle şişiyo şişiyo iniyo

valla önünde sonunda gidecen yani yapacak bişi yok bari zevk almasına bak
canım allah korusun iltihap falan varsa sıçrayabilir daha kötü olursun erkenden gitmek lazım. ayrıca oğluşuna da kim örnek olacak

h.sonu güzeldi kızlar, c.tesi gezme tozma azcık alışveriş,
pazarda evde dinlenmece yaptım,

sizin nasıl geçti, İstanbuldaki hava süperrrdiiiii.....

Ayy esnemekten ağzım caart diye yırtılacak :)

h.sonu güzeldi kızlar, c.tesi gezme tozma azcık alışveriş,
pazarda evde dinlenmece yaptım,
sizin nasıl geçti, İstanbuldaki hava süperrrdiiiii.....

canım ben yazmıştım. çok yoruldum. hiçbişi anlamadım haftaya kesin dinlencem

Ayy esnemekten ağzım caart diye yırtılacak :)

neskayfe aldım bende şimdi. sayenizde masadan kalkamadığım için su mu ve varsa stok yaprum. kızlar diyoki oturduğunuz koltuk çukurlaşacak azıcık kalkın

ahaha çökertme koltuğu şekerimmm :))))
bende bi yorgunluk var regl olcam onun halsizliği sanırım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…