günaydın kızlar,
quarta iyi yolculuklar güle güle gitt güle güle gell, fırsattan istifade gezmeyi de unutma
canım yaniii haftasonu pikniğe gittim , yarım kolum yanıyo, burnum yanıyo yanaklarımın bi kısmı yani yüzümde güneş gözlüğümün kapanmayan kısmı , rengarenk b işi oldu amela style çift renkliyim
Günaydın cnmm
ahahahahah cok sekerrr
Gidersen öyle pikniğe mikniğe böle olur işte! Dizini kırıp temizlik yapamadın mı evde!
canım yaniii haftasonu pikniğe gittim , yarım kolum yanıyo, burnum yanıyo yanaklarımın bi kısmı yani yüzümde güneş gözlüğümün kapanmayan kısmı , rengarenk b işi oldu amela style çift renkliyim
oskiler gönderiyorum sana buradann
napıcan yewrum biskolatayı şeker gibi erir, çkolata gibi süzülür o. oskiye gellll
:))) doğru söylüyosun daha az yorulurdum en azından böyle kuntakinte gibi gezmezdim olsun kömüş gibi yediklerime sayıyorum ayrıca sonrada dut ağacına tırmandım bacağam sıyrıldıne çektim yaaa bi yüzüm gülmedi
ay ne güzel. piknie gitmeyeli baya oldu. hoş ben zaten piknik değil kendin pişir kendin ye seviyorum. şimdi birsürü malzemeyi kim hazırlayacak evde. tembel miyim?? hayır. pratiğim ben
cumartesi arkadaşım taşındı ona yardıma gittim bende. pazar zaten halkoyunlarım vardı. akşamında da alışverişe gittim evde hiçbişey kalmamış. temizliğide arkadaşım yapmış soalsun yapacak bişeyim yoktu. ütülerim var olarıda bu akşam sörvayvır izlerken yapıveririm.
:))) doğru söylüyosun daha az yorulurdum en azından böyle kuntakinte gibi gezmezdim olsun kömüş gibi yediklerime sayıyorum ayrıca sonrada dut ağacına tırmandım bacağam sıyrıldıne çektim yaaa bi yüzüm gülmedi
sen oskiyi görmediğin icin öle konusuyosungöreydin dua ederdin bi daha görmim diye
Kızım sen manyak mısın ahahhaha ağaca tırmanmış D: iyi ki baska yerin sıyrılmamış
aman erkekler ne güne duruyo onlar yaptı ben yidim hanımağa misalii e bi salata yapmak da bana düştü okadar olsun , sık sık bende gitmem zaten ara sıra güzel oluyo tabi kendin pişir kendin ye de yeri ayrıı , benimde ütülerim var ebnde akşam yalan dünya izlerken yaparım artıkım :
kız dut ağacına tırmanmana ne gerek var. altına sofra bezi yada naylon neyim koyup vuraydın dallarına olmuşların hepsi dökülürdü zaten. bence en tırmanılacak ağaç incir dir. tadı ağaçta alınır ama aynı zamanda en pisidir de hem süt bulaşır olmamışlarından, yapraklarından
ama kayısı ah o kayısı ağaçları dik olmaısna rağmen tadı mikemmeldirr hem bulaşığı da yok sadece çıkmak zor. merdiven kullanılması tavsiye edilir..
sen oskiyi görmediğin icin öle konusuyosungöreydin dua ederdin bi daha görmim diye
Kızım sen manyak mısın ahahhaha ağaca tırmanmış D: iyi ki baska yerin sıyrılmamış
ya ben sinir oluyorum kek börekte yapılıyor e çay falan derken bulaşıkta çıkıyor sinir oluyorum. mangalıda gelince benm yıkamam lazım. aman ne uğraşıcam işte. kendin pişir de erkekler pişiriyor biz yiyoruz daha güzel. polonezköy taraflarını seviyorum o işler için. ama artık mazide kaldı. araba olmayınca çok zor. ya koydum aslında kafama bir motosiklet alma planım var ama hadi bakalım hayırlısı :)
kawasaki alcaammm
ya ben sinir oluyorum kek börekte yapılıyor e çay falan derken bulaşıkta çıkıyor sinir oluyorum. mangalıda gelince benm yıkamam lazım. aman ne uğraşıcam işte. kendin pişir de erkekler pişiriyor biz yiyoruz daha güzel. polonezköy taraflarını seviyorum o işler için. ama artık mazide kaldı. araba olmayınca çok zor. ya koydum aslında kafama bir motosiklet alma planım var ama hadi bakalım hayırlısı :)
kawasaki alcaammm
baktım hayatım gugıl sörç ten yakışıklıcana bi ayıcık işte
Ayıplı konulara sokturtma beni
doğru söyle ddaha konu bile açılmadan beni görünce aklında o konular canlanmıyomu itiraf et
ay doğru ya unututm benscooter all bide türk bayrağı asarsın efil efillbiz izmirdeyiz ben bilmem polonezköy felem urla bilirim foça bilirim klorak bilirim çiğdem bilirim
napayım ama ya yılların verdiği bi alışanlık var. metrobüse otobüse binemem. her ay taksiye evrdiğim parayla taksitli motosiklet akırım bensukutır alHer hafta yeni yeni icatlar cıkarma başımıza kır dizini otur ev alcan
gunaydın
seni görünce hemen muzurluk yapasım geliyo itiraf ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?