09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

günaydın kızlar,

quarta iyi yolculuklar güle güle gitt güle güle gell, fırsattan istifade gezmeyi de unutma

Günaydın cnmm

ahahahahah cok sekerrr

Gidersen öyle pikniğe mikniğe böle olur işte! Dizini kırıp temizlik yapamadın mı evde!

Günaydın cnmm

ahahahahah cok sekerrr

Gidersen öyle pikniğe mikniğe böle olur işte! Dizini kırıp temizlik yapamadın mı evde!

:))) doğru söylüyosun daha az yorulurdum en azından böyle kuntakinte gibi gezmezdim olsun kömüş gibi yediklerime sayıyorum ayrıca sonrada dut ağacına tırmandım bacağam sıyrıldı ne çektim yaaa bi yüzüm gülmedi

ay ne güzel. piknie gitmeyeli baya oldu. hoş ben zaten piknik değil kendin pişir kendin ye seviyorum. şimdi birsürü malzemeyi kim hazırlayacak evde. tembel miyim?? hayır. pratiğim ben

cumartesi arkadaşım taşındı ona yardıma gittim bende. pazar zaten halkoyunlarım vardı. akşamında da alışverişe gittim evde hiçbişey kalmamış. temizliğide arkadaşım yapmış soalsun yapacak bişeyim yoktu. ütülerim var olarıda bu akşam sörvayvır izlerken yapıveririm.

oskiler gönderiyorum sana buradann

napıcan yewrum biskolatayı şeker gibi erir, çkolata gibi süzülür o. oskiye gellll

sen oskiyi görmediğin icin öle konusuyosun göreydin dua ederdin bi daha görmim diye

Kızım sen manyak mısın ahahhaha ağaca tırmanmış D: iyi ki baska yerin sıyrılmamış

aman erkekler ne güne duruyo onlar yaptı ben yidim hanımağa misalii e bi salata yapmak da bana düştü okadar olsun , sık sık bende gitmem zaten ara sıra güzel oluyo tabi kendin pişir kendin ye de yeri ayrıı , benimde ütülerim var ebnde akşam yalan dünya izlerken yaparım artıkım :

kız dut ağacına tırmanmana ne gerek var. altına sofra bezi yada naylon neyim koyup vuraydın dallarına olmuşların hepsi dökülürdü zaten. bence en tırmanılacak ağaç incir dir. tadı ağaçta alınır ama aynı zamanda en pisidir de hem süt bulaşır olmamışlarından, yapraklarından
ama kayısı ah o kayısı ağaçları dik olmaısna rağmen tadı mikemmeldirr hem bulaşığı da yok sadece çıkmak zor. merdiven kullanılması tavsiye edilir..

ya ben sinir oluyorum kek börekte yapılıyor e çay falan derken bulaşıkta çıkıyor sinir oluyorum. mangalıda gelince benm yıkamam lazım. aman ne uğraşıcam işte. kendin pişir de erkekler pişiriyor biz yiyoruz daha güzel. polonezköy taraflarını seviyorum o işler için. ama artık mazide kaldı. araba olmayınca çok zor. ya koydum aslında kafama bir motosiklet alma planım var ama hadi bakalım hayırlısı :)

kawasaki alcaammm

anaaa ne güzel anlattın be yaw çarşafa silkeledik ağacı da ben illa ağaçtan yicem dedim tepelere çıktım en olmuşlarından eve girdim pislik içindeyim , çocuğum olsa eve öyle pis gelse kapıda soyar direk banyoya atardım heralde , aman artık pisi temizi yok o ağaca tırmanmak göze alınıyosa pislik defosu pis pis daha güzel ne kurtlar böcekler yemişimdir dün kim bilir, bu sabah uyandım yerde bikaç dur gördüm artık nereme sıkıştıysa yere düşmüş evde

sen oskiyi görmediğin icin öle konusuyosun göreydin dua ederdin bi daha görmim diye

Kızım sen manyak mısın ahahhaha ağaca tırmanmış D: iyi ki baska yerin sıyrılmamış

baktım hayatım gugıl sörç ten yakışıklıcana bi ayıcık işte

scooter all bide türk bayrağı asarsın efil efill biz izmirdeyiz ben bilmem polonezköy felem urla bilirim foça bilirim klorak bilirim çiğdem bilirim

sukutır al Her hafta yeni yeni icatlar cıkarma başımıza kır dizini otur ev alcan

scooter all bide türk bayrağı asarsın efil efill biz izmirdeyiz ben bilmem polonezköy felem urla bilirim foça bilirim klorak bilirim çiğdem bilirim
ay doğru ya unututm ben ama klorakla çiğdeme nasıl bağladın onu hala çözebilmiş değilim
sukutır al Her hafta yeni yeni icatlar cıkarma başımıza kır dizini otur ev alcan
napayım ama ya yılların verdiği bi alışanlık var. metrobüse otobüse binemem. her ay taksiye evrdiğim parayla taksitli motosiklet akırım ben hem merak etme fransadan geldikten sonra alcam param boşa gitmiycek

günaydın canım sanadaa nasılsıın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…