ben yaptırdım çene operasyonu. Sormak istediklerin varsa sorabilirsin. Operasyonu hissetmiyorsun sadece kazma, kesme sesleri seni ürkütüyor. Sonrasındaki ağrı çok fena. 1 ay benim operasyon kısmım kitle olarak kaldı. Bir şey var sandım. Zamanla indi. Ama sorun 1 kerede bitiyor. İyi bir çene cerrahı bulmak lazım ve özelde olmak lazım.benim annem 33 yaşındayken çektirmiş hemde 4ünü birden.
bence senin içinde geç değil, ben 22 yaşımda çektirmiştim.
ya ne bileyim önceden kimse böyle bişe dememişti, 4 sene önce çektirmiştim 4 senede 3 kişi söyledi,
artık takıntı yapmaya başladım fotoğraflarda bakıyorum profilde gözüme batıyor,üzülüyom
ama çene operasyonları çok zahmetliymiş,kolay bişe olsa yaptırcam
ama mutlaka bigün doktora gitcem.
bizimkiler bişey esirgemezdi sağolsun ama ben çok saftım
doğuya geleceğimiz içinde çeyiz getirmiycektik neyin eksik neyin tamam olduğunu bilememiştim.
gelinliğim aceleye geldi,istediğim gibi olmadı,fotoya gitmei unuttuk
eşim söz götürcem dedi,ben istemedim,geçti o zaman yapacaktınız dedim
baya içime dert oldu yani.
evet canım burda 3 gündür sıcaklık hissediyoruz,hep yapmur vardı.
.
oğlumdaki kadar buşantım yok
ama sabahtan beri beni rahatsız ediyor yinede bulantı halsizim oldulça buraya bile yazcak halim yok düşün
çok şık canım güle güle kullan beğendim.
çekirge bende tüm baskılara rağmen vitrin almamıştım sevmiyorum , salon yemek masamın üzerine ayna almıştım ona fuzuli demişlerdi,
kv ve kp bende; sizin evde neden avize var neden aldınız fuzuli halbuki ambul aydınlatıyo esas demiştimm ses etmediler o lafımdan
sonrakarışmadılar
Senin daha zormuş, üzüldüm
Sonradan insanın içinde kalıyo çünkü,
Çok şükür ufak tefek şeyler dışında herşeyim istediğim gibi oldu sayılır ama
Şimdi daha cinim, daha çok vaktim var.
Şimdi olsa aynı şeyler, daha farklı olabilirdi diyorum bazen
Neyse işte nasip
Benim gibi olmasın diye baştan açayım gözünü dedim
bikaç aya geçiçek dimi zordur eminim Allah yardımcın olsun n bebişi kucağına alınca hiçbiri gelmiycek aklına nasılsa
benim annem doğurana kadar bulanmış hatta intihara falan bile kalkışmışşş psikolojisi bozulmuş camdan atlıyomuş
Hemde çok beğenerek aldığım şeylerden biri
Sürahi - bardak takımım
Şundandı
Eki Görüntüle 737253
Bunlar fuzuliymiş ?
Bilmem ben misafirlere bunlarla çay su kola veriyorum
çok işime yaradı
https://www.markafoni.com/product/4283734/
severek içime sinerek aldığı bir set.
bunun tüm parçalarını aldım.
şimdi pembe beyaz puantiyeli çatal takımı arıyorum
Çok şeker
Ama makineye atınca desenler zamanla deforme olmaz umarım
evet canım böyle oldu işte,
şimdi olsa ohooo neler alırım neler,
aman buda olur boşver diyip geçmem,
kocayı bulunca aklım uçtu,sanki benden başka kimsede koca yok gibi
şimdi güzel bir gelinlik görünce
yada arkadaşların foto albümlerini görünce gözlerim doluyor
Çok zarif ama bunları anca vitrinde sergilersin. Yani bu kadar zarif hazırlayacağın masalar bir kaçı geçmez. Sonra da modası geçer ve muazzam pahalı şeyler.
aaa öylemi soracağım şeyler var tabi,senin sorunun neydi canımben yaptırdım çene operasyonu. Sormak istediklerin varsa sorabilirsin. Operasyonu hissetmiyorsun sadece kazma, kesme sesleri seni ürkütüyor. Sonrasındaki ağrı çok fena. 1 ay benim operasyon kısmım kitle olarak kaldı. Bir şey var sandım. Zamanla indi. Ama sorun 1 kerede bitiyor. İyi bir çene cerrahı bulmak lazım ve özelde olmak lazım.
ora nere ?????????
aaa öylemi soracağım şeyler var tabi,senin sorunun neydi canım
bingöl
çok şirin çok beğendim canım güle güle kullan
canım ya hakketen yazdıklarını okuyunca 20 lik deyip geçmemek gerektiğini anladımoo hamileysen olmaz zaten de dikkat et kalsiyumdan çalınca bebiş daha da kötü olursun.
ama korkma ya. eskisi gibi değil. ben özel hastanede oldum operasyon. iğneden önce bir sprey sıktı dr iğneyi bile hissetmedim. ama tek dişe 600 tl para verdim. o ne dedim sezeryan bile daha ucuz.
canım öyle seni rahatsız eden bi görüntü varsa bence bekleme vardır ödeme kolaylıkları falanbenim annem 33 yaşındayken çektirmiş hemde 4ünü birden.
bence senin içinde geç değil, ben 22 yaşımda çektirmiştim.
ya ne bileyim önceden kimse böyle bişe dememişti, 4 sene önce çektirmiştim 4 senede 3 kişi söyledi,
artık takıntı yapmaya başladım fotoğraflarda bakıyorum profilde gözüme batıyor,üzülüyom
ama çene operasyonları çok zahmetliymiş,kolay bişe olsa yaptırcam
ama mutlaka bigün doktora gitcem.
ben yaptırdım çene operasyonu. Sormak istediklerin varsa sorabilirsin. Operasyonu hissetmiyorsun sadece kazma, kesme sesleri seni ürkütüyor. Sonrasındaki ağrı çok fena. 1 ay benim operasyon kısmım kitle olarak kaldı. Bir şey var sandım. Zamanla indi. Ama sorun 1 kerede bitiyor. İyi bir çene cerrahı bulmak lazım ve özelde olmak lazım.
abooooooooo baya uzakmış kısss
oy tam doğudasın anacım alıştınmı bari oraya ?
aaa öylemi soracağım şeyler var tabi,senin sorunun neydi canım
bingöl
çok şirin çok beğendim canım güle güle kullan
çok cici. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Esse ya da Bernardoda bulabilirsin o peçetelerden. Ya da kendin diktirebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?