09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ben yaptırdım çene operasyonu. Sormak istediklerin varsa sorabilirsin. Operasyonu hissetmiyorsun sadece kazma, kesme sesleri seni ürkütüyor. Sonrasındaki ağrı çok fena. 1 ay benim operasyon kısmım kitle olarak kaldı. Bir şey var sandım. Zamanla indi. Ama sorun 1 kerede bitiyor. İyi bir çene cerrahı bulmak lazım ve özelde olmak lazım.

oğlumdaki kadar buşantım yok
ama sabahtan beri beni rahatsız ediyor yinede bulantı halsizim oldulça buraya bile yazcak halim yok düşün

bikaç aya geçiçek dimi zordur eminim Allah yardımcın olsun n bebişi kucağına alınca hiçbiri gelmiycek aklına nasılsa

benim annem doğurana kadar bulanmış hatta intihara falan bile kalkışmışşş psikolojisi bozulmuş camdan atlıyomuş

çok şık canım güle güle kullan beğendim.

Çok teşekkür ederim
Bu sadece bi misal
Güzel de olsa kendinde yoksa 'o kötüdür' halini alıyolar şaşıyorum

Bizimkiler olsa seni alnından öperdi bi vitdin bi vitrindir tamamen duygusal
Ama benim mutfak dolabım kısıtlı, sığmadı eşyalarım mecburen aldım bi vitrin yoksa zaten bende almazdım hem yerim minnacık

Herkes bi acayip işte

evet canım böyle oldu işte,
şimdi olsa ohooo neler alırım neler,
aman buda olur boşver diyip geçmem,
kocayı bulunca aklım uçtu,sanki benden başka kimsede koca yok gibi
şimdi güzel bir gelinlik görünce
yada arkadaşların foto albümlerini görünce gözlerim doluyor

ay tövbe yarabbim

benim annemde çok kötü olurmuş 9 ay boyunca kusarmış üstelik bir bende öyle olmamış o yüzden ki beni daha çok sever sanırım

Çok zarif ama bunları anca vitrinde sergilersin. Yani bu kadar zarif hazırlayacağın masalar bir kaçı geçmez. Sonra da modası geçer ve muazzam pahalı şeyler.

Kıyamam
Çok zarif ama bunları anca vitrinde sergilersin. Yani bu kadar zarif hazırlayacağın masalar bir kaçı geçmez. Sonra da modası geçer ve muazzam pahalı şeyler.

Yok ben hemen herkese bunları çıkarırım
Zaten amaç misafirlik olması
Günlüklerimi de biz ikimiz kullanırız
Vitrinde duruyo ama aman çizilmesin etmesin diye de kimseden esirgemiyorum

aaa öylemi soracağım şeyler var tabi,senin sorunun neydi canım
ora nere ?????????

bingöl
https://www.markafoni.com/product/4283734/

severek içime sinerek aldığı bir set.
bunun tüm parçalarını aldım.
şimdi pembe beyaz puantiyeli çatal takımı arıyorum

çok şirin çok beğendim canım güle güle kullan

canım ya hakketen yazdıklarını okuyunca 20 lik deyip geçmemek gerektiğini anladım

canım öyle seni rahatsız eden bi görüntü varsa bence bekleme vardır ödeme kolaylıkları falan

canım ya sen ne çekmişin böyle geçmiş olsun

bnm annem karışır herşeye
bu nede böyle neden böyle almadın
hıh güzel mi bu şimdi?
ertula biz böyle begendik diye diye sustu bişi demiyor artık..

ex te de karışan kimse yoktu
kv tam karışacağı sırada kp hep susturuyordu :)

aaa öylemi soracağım şeyler var tabi,senin sorunun neydi canım

bingöl

çok şirin çok beğendim canım güle güle kullan

Benim sorunum 20 lik 2 alt tam gömülüydü canım. Ve yıllarca bilemedim bunu düşün 33 yaşında bir dolgu için gittim dr ye adam dedi bir panaromik alalım bakalım dişler ne durumda diye. öyle çıktı. Allah razı olsun o dr den yoksa ömür boyu o çene ağrısını çekermişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…