09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

güzelmiş güle güle kullan ben de daha su takımı alacağım beğenemedim bir türlü bide tam takım almayacağım, güzel sürahi 12 tane ayaklı 12 tane de düz bardak alsam yeter herhalde

zibidi aldığın tabaklar çok güzel güle güle mutlu günlerde kullanın. Bunun desenine benzer bir tepsi var bende melamin tepsilerden tantitoniye bi bak mutlaka ilgini çekecektir.

tatlım parası önemli değil, ama operasyon sonrası çok zor bir süreçmiş
yani basit birşey değil diyorlar.çok ağrıyormuş :18::18:
ama bazısı amelyatsızda düzeltiyormuş bilmiyorm daha doktora gitmedim.

aynen canım bendede gömü var ara sıra çıkmaya çalışıyor işte
görende hazinem var sanır

kızlarr hani ben bazen söyleniyorum ya kv eşim için hep üstüne düşüyo bana hep sütünü içir, üstünü açmasın uyurken , yemeğini yesin vs vs vs söyleniyo sinir oluyoerum bazen cevap veriyorum bazn he he diyip geçiyorum diyodum ya hani

cuma öğleden sonra onlara gittim dikiş alınma sonrası kp de ordaydı kv yine başladı aynı şeylere ben artık söylencektim kafasımı
çalışmıyo yaşımı yetmiyo bunları kendi bilir sürekli peşinde koşamam diye kii

kp bir patladıı kv 'ye 'sen ne sanıyosun bu adamı elinden gelse

yemeğini kaşıkla sen yedirceksin iyi bu akdar üstüne düşmeye gerizekalı olmadı bu çocuk koca adam yemezse üsürse ceremesini çeker
elin den gelse işe göndermicen sen gitçen onun yerine ' bağrınıyo ama bu sefer ben üzüldüm susturmaya çalışıyorum konuyu
değiştirmeye falan , kv de dedi evet gerekirse onun yerine de çalışırım ne var bunda, kp ... çalışırsın hiç çalışmadığındn zorlukları
bilmiyosun boş boş konuşma diye tersledi, içimden dedim tek gıcık olan ben değilmişim bu duruma

inşallah ameliyatsız düzelir canım

geçmiş olsun canım bende ağrı falan yok,sadece estetik açıdan memnun değilim hafif dışa çıkık bir çenem var.
rujj
sendemi devletteydin?

bu arada eşin ne iş yapıyor sen ne iş yapıyorsun ay bunları yazdında benmi görmedim ?
tayininiz ne zaman çıkıyor geri ?
evet devletteyiz canım,maliyede çalışıyoz.

bingöl mü

wuu cok uzaksın cnm

evett çok uzağım

sabrın sonu selemat diye buna deniyor heralde

Sen yaklaşık bir yıldır duyuyosun bunları
Adam yıllardır duyuyo, bıkmış demek
İyi de olmuş senin adına cevaplamış

Teşekkür ederim
Çay bardağı da alabilirsin istersen

evet onu da alacağım ama beğenemedim bir türlü, gümüş tepsim hediye gelmişti onun içine uygun bakıyorum şık birşey ama bulamadım altı üstü çay bardağı ama onu bile araştırıyorum işte

kendim diktirmek cok daha iyi olucak sanırım cnm..
karşıya cıkayım alıcam uygun kumaş..
kenarlarından kendim geçicem yada hemn terziye vericem

Evet canım. İnternetten hazır örneklere bak. Güzel fikirleri birleştir. Eminim hazırdan daha orijinal bir şey olur. Aynı renk masa örtüsü de ayarlarsın. Bak şimdi benim de yapasım geldi.

İyi yapıyosun
12 tane şık bişey al
Hediyelik çok gelir zaten ama hep 6 lı olur, yetmez misafire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…