Gümüştense deri tepsi daha bir tarz oluyor bence
arkadaşım sözüm de hediye getirmişti, başka bir arkadaşımda beyaz derili taşlı almış, ikisinden de var
bende bi tane gümüş var ousun anannesi verdi bir tane de kendi aldğım kaşık setinin içinden çıktı o baya düzgün bi şey henüz kullanmadım hiç diğerleri melamin en kullanışlıları da onlar. Bir de ahşap vardı işlemeli filan hediyeydi sanırım muftak masasında dururken kenarı hafif ıslanmış nasıl olduysa bütün masa örtümü boyamıştı attım o tepsiyi
benim bi arkadaşımda su bardağı hastalığı var
züccaciyede çalışıyodu eskiden çeyizine birsürü 12 lik su bardağı takımı almış renk renkk
evlendikten sonrada baya almış , kocaman mutfağı ve birsürü dolabı var mutfagında , büyük kısım su bardaklarıyla dolu ayrıca çekyat
altı ve yatağın bazasıda koli koli su bardağı kaynıyor , artık almıyorum dedi geçen gün e dedim bi zahmet bi mağazaya gittiğinde öpüp
bırakıyomuş bardakları
Ben hiç tepsi almadım
Bi tane gümüş ablam verdi
Bi da çikolata tepsisi vardı ayaklı şık bişey
Bi de babam çay takımı almıştı çelik , onun tepsisi var yetiyo
Benim büyük ablam da öyle
Bu model yeni çıkmış bak bundan da aldım diyo
Değişik renk renk, kare ya da oval, desenli bardakları var
İlgi alanı onun , tek bardak değil tabak filan da öyle
Allah enişteme sabır versin
ben de almadım hediye geldiler gümüş tepsiler ayaklı çok beğendim çok şık duruyorlar onun içine nasıl birşey alacağım bir de makinaya atılabilir olsun istiyorum.
benimkileri görsen hepsi sayılı 4*6 :24 adet subardağı daha az çay bardağı,
12 kişilik yemek takımı 6 kişilik günlük yemek takımı herşeyim sayılı 6 kişilik kahvaltı takımı
laf edene kırılırsa yeni takım alırım sıkılınca değiştirmek için az aldım diyorum artık
hani çoğu kız evlenmeden önce çeyiz adı altında bi şeyler alır ya ben nişanlandığımda bir çöpüm bile yoktu sadece kullanacağım şeyleri aldım
evlendik 1 yıl oldu bi gün makarna haşladık bi baktık süzgeç yok aa süzgeç alalım bari dedik yani bazı şeyler de (bu kadar temel olmasa da) kullandıkça ortaya çıkıyor
ben ne pazarlıklar yapardım yanına hediyeler isterdim bildiğin çingene modunda takılmıştım bi ara
Aynen
Bende evlenmeyi düşünmüyodum
Bu tarz tencere tava merakım da yoktu
Fiyatlarını duyunca şaşırmıştımo kadar değerli mi bunlar yaaa diye
Sözlendikten sonra almaya başladım , yine iyi yetiştim sayılır
Benim de mutfak çöp kovamla bulaşıklığım yokmuş sonradan anladık aldık
ben ne pazarlıklar yapardım yanına hediyeler isterdim bildiğin çingene modunda takılmıştım bi araneyse geçti gitti kurtulduk
yakın birinin düğünü var ve o bahaneyle şık bir şeyler almam lazım (aslında ihtiyacım da var ondan) ama ous direniyoruz avm yasak diye gidemiyoruz napacam ben :44:
hani çoğu kız evlenmeden önce çeyiz adı altında bi şeyler alır ya ben nişanlandığımda bir çöpüm bile yoktu sadece kullanacağım şeyleri aldım
evlendik 1 yıl oldu bi gün makarna haşladık bi baktık süzgeç yok aa süzgeç alalım bari dedik yani bazı şeyler de (bu kadar temel olmasa da) kullandıkça ortaya çıkıyor
1 yıl boyunca süzgecinin olmamasından ziyade 1 yıl boyunca makarna yapmamış olmana şaşırdım
Cingözsün vesselam
1 yıl boyunca süzgecinin olmamasından ziyade 1 yıl boyunca makarna yapmamış olmana şaşırdım
ben makarnayı genelde evde yemek yapmaya üşendiğimde yada aklıma yapçak bişi gelmediğinde yaptığımdan 1 yıl boyunca makarna
yapmamış insan çok marifetli bir bayandr gözümde ondan yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?