09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bende bi tane gümüş var ousun anannesi verdi bir tane de kendi aldğım kaşık setinin içinden çıktı o baya düzgün bi şey henüz kullanmadım hiç diğerleri melamin en kullanışlıları da onlar. Bir de ahşap vardı işlemeli filan hediyeydi sanırım muftak masasında dururken kenarı hafif ıslanmış nasıl olduysa bütün masa örtümü boyamıştı attım o tepsiyi

Ben hiç tepsi almadım
Bi tane gümüş ablam verdi
Bi da çikolata tepsisi vardı ayaklı şık bişey
Bi de babam çay takımı almıştı çelik , onun tepsisi var yetiyo

benim bi arkadaşımda su bardağı hastalığı var

züccaciyede çalışıyodu eskiden çeyizine birsürü 12 lik su bardağı takımı almış renk renkk

evlendikten sonrada baya almış , kocaman mutfağı ve birsürü dolabı var mutfagında , büyük kısım su bardaklarıyla dolu ayrıca çekyat

altı ve yatağın bazasıda koli koli su bardağı kaynıyor , artık almıyorum dedi geçen gün e dedim bi zahmet bi mağazaya gittiğinde öpüp

bırakıyomuş bardakları

Benim büyük ablam da öyle
Bu model yeni çıkmış bak bundan da aldım diyo
Değişik renk renk, kare ya da oval, desenli bardakları var
İlgi alanı onun , tek bardak değil tabak filan da öyle
Allah enişteme sabır versin

Ben hiç tepsi almadım
Bi tane gümüş ablam verdi
Bi da çikolata tepsisi vardı ayaklı şık bişey
Bi de babam çay takımı almıştı çelik , onun tepsisi var yetiyo

ben de almadım hediye geldiler gümüş tepsiler ayaklı çok beğendim çok şık duruyorlar onun içine nasıl birşey alacağım bir de makinaya atılabilir olsun istiyorum.

benimkileri görsen hepsi sayılı 4*6 :24 adet subardağı daha az çay bardağı,

12 kişilik yemek takımı 6 kişilik günlük yemek takımı herşeyim sayılı 6 kişilik kahvaltı takımı

laf edene kırılırsa yeni takım alırım sıkılınca değiştirmek için az aldım diyorum artık

Son düzenleme:
ben de almadım hediye geldiler gümüş tepsiler ayaklı çok beğendim çok şık duruyorlar onun içine nasıl birşey alacağım bir de makinaya atılabilir olsun istiyorum.

Ben hepsini makineye atıyorum valla benden kıymetli değiller
Ama kaliteli olunca çabuk çizilmiyo sanırım
Misafirlikler çizilmedi günlükler çizildi örneğin

Sana çok gelen giden olmuyodur zaten
Bizimkiler gezme deyince sülalece rağbet gösterdiğinden bazen 12 bile yetmiyo
Bende de sağ olsun , 2 arkadaş çay bardağı almış. Aynı desen olsun demişler . 2 paket altılı aynı olunca 12 li yaptı onu kullanıyorum en çok misafire

Yeni evlenirken her şeyde gözün kalıyor. Yani kendini beyaz saraya gelin gider sanıyorsun sanki kontesleri ağırlayacak gibi normal şartlar altında kullanmadıklarımızı dahi alıyoruz. Birkaç yıl önce Bernardo’da bir çay takımı vardı. 6 tabak 6 bardak. Bu kadar ve 150 tl civarındaydı. Yani 1 tanesi kırılsa gitti takım gibi. Çok gittim geldim alsam mı diye? iyi ki almamışım. Yani bazı şeyler var ki şimdi “ben buna nasıl para vermişim” diyorum kendi kendime. Evlilikte zaman geçtikçe sadece ihtiyaçlarına para harcıyorsun bence. Hatta evdeki fazlalıkları atmak için yer arıyorsun. Ben fritözümü ve katı meyve sıkacağımı alacak bir gönüllü olsa hemen vereceğim o derece yani.

hani çoğu kız evlenmeden önce çeyiz adı altında bi şeyler alır ya ben nişanlandığımda bir çöpüm bile yoktu sadece kullanacağım şeyleri aldım
evlendik 1 yıl oldu bi gün makarna haşladık bi baktık süzgeç yok aa süzgeç alalım bari dedik yani bazı şeyler de (bu kadar temel olmasa da) kullandıkça ortaya çıkıyor

Aynen
Bende evlenmeyi düşünmüyodum
Bu tarz tencere tava merakım da yoktu
Fiyatlarını duyunca şaşırmıştım o kadar değerli mi bunlar yaaa diye
Sözlendikten sonra almaya başladım , yine iyi yetiştim sayılır
Benim de mutfak çöp kovamla bulaşıklığım yokmuş sonradan anladık aldık

ben ne pazarlıklar yapardım yanına hediyeler isterdim bildiğin çingene modunda takılmıştım bi ara neyse geçti gitti kurtulduk
yakın birinin düğünü var ve o bahaneyle şık bir şeyler almam lazım (aslında ihtiyacım da var ondan) ama ous direniyoruz avm yasak diye gidemiyoruz napacam ben :44:

Bende vaktim yoktu netten bakıyodum aynı marka nerde ne kadar diye şükür geçti evet

İnternetten bak fikir edin, yerini bul, git al çık
Fikrin belli olursa bi mağazacık kandırırsın onu da

1 yıl boyunca süzgecinin olmamasından ziyade 1 yıl boyunca makarna yapmamış olmana şaşırdım

ben makarnayı genelde evde yemek yapmaya üşendiğimde yada aklıma yapçak bişi gelmediğinde yaptığımdan 1 yıl boyunca makarna

yapmamış insan çok marifetli bir bayandr gözümde ondan yani

Herkes bizim gibi tembel mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…