09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

aslında canım baba dedin ya o beni çok etkiledi bende bu güne kadar babama en ufak bi leke gelmesin diye uğraştım bian kendimi senin yeirne koydum inan babalar böyle bi iftiraya dayanamaz

evet canım. heleki ilk eşi tarafından aldatılmış, 1 çocuk ile çok sevdiği karısından boşanmış bir adam hiç kaldıramaz. bizden gittikten sonra bile haftalarca ağlamış annem söylüyor. anneme bişeyde demiyormuş. annem diyorki evin başka yerlerinde bi bakıyorum hem ağlıyor hem iş yapıyor diyor. ne kadar üzüldüm ne kadar nefret ettim ondan anlatamam..

o.ç. şerefsizzz....

Cok üzüldüm..
Babalara hiç kıyamam

amin canım benim. çocuk olmaması büyük şans Allahım iyikide vermemiş yoksa yanmıştık. ha bu adam ayrıca ben buna dönmeyince mesaj atmıştı Allahtan çocuğumuz yok yoksa sen benim ağzıma s.cardın die. ne yapıyorsam ben ona. arayan o peşimi bırakmayan o ama kötü ben!!!

piyonist o adamdan kurtulmakla çok isabetli davranmışsın yerinde olsam bundan sonra bana ulaşmasına asla izin vermem böyle birine en güzel verilecek tepki onu hiç yok saymaktır.

Allahım unuttursun canım gerçekten bi kız evladın babayı ağlarken görmesi üzücü heleki yaşadıklarız cidden çok zor hem senin için hem babn için

o günler geçti gitti canım sende artık düşünme bile
inşallah senin kıymetini bilecek el üstünde tutacak bi insan çıkar karşına

piyonist o adamdan kurtulmakla çok isabetli davranmışsın yerinde olsam bundan sonra bana ulaşmasına asla izin vermem böyle birine en güzel verilecek tepki onu hiç yok saymaktır.

hattımı değiştirdim zaten. mail içinde iş mailim olduğu için yapacak bişeyim yok. ama cevap vermeyerek gerekli mesajı iletebiliyorumdur umarım..
teşekkür ederim en yakın arkadaşlarım bile böyle düşünüyorsa var illa doğruluk payı bi ben böyle düşünmüyorumya. ayrıca elimden geleni yaptım son zamanlara kadar evlilik terapisinede gittim ama adam olmayınca olmuyor.. Allah gönlüne göre versin bana uzak etsin inşallah.

Ben böyle sade bi şekilde atıyım şimdilik
Sovr ellerimin resmini soruyodu zaten tırnak kenarlarım neredeyse hiç yok maniküre gitmiyorum dedim diye
Tırnaklarım uzayınca ojeli bi halde de başka zaman paylaşırım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…