- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
sen nerde oturuyordun be canım
aslında canım baba dedin ya o beni çok etkiledi bende bu güne kadar babama en ufak bi leke gelmesin diye uğraştım bian kendimi senin yeirne koydum inan babalar böyle bi iftiraya dayanamaz
evet canım. Heleki ilk eşi tarafından aldatılmış, 1 çocuk ile çok sevdiği karısından boşanmış bir adam hiç kaldıramaz. Bizden gittikten sonra bile haftalarca ağlamış annem söylüyor. Anneme bişeyde demiyormuş. Annem diyorki evin başka yerlerinde bi bakıyorum hem ağlıyor hem iş yapıyor diyor. Ne kadar üzüldüm ne kadar nefret ettim ondan anlatamam..
küçük bi ilçede canım burda büyüdüm burda okudum burda işe girdim burda evlendim heralde ölüncede buraya gömülecem
ben en çok frenç yapıyorum bir de bordo ve soğan kabuğu rengi kullanıyorum şu sıralar
haydi herkes ellerini çekip koysun buraya
inş. Canım tek dileğim rabbim pişman ettirmesin
Ne güzel cocuğun yok işte ondan rahatsın
buraya ilk başladığımda kimse ne boşamış olduğumu nede doruğu biliyorlardı
bir gün doruk geldi annnnneeeeeee diye bir ses ben şok
safcana bir kız vardı burda canım aaa cocuğun mu dedi
yok dedim kocamın ilk eşinden
sana benziyor ama dedi
eee elimde büyüdü dedim
Gerçeği söyleyemeden kız işten ayrıldı kulakları cınlasın
evet canım. heleki ilk eşi tarafından aldatılmış, 1 çocuk ile çok sevdiği karısından boşanmış bir adam hiç kaldıramaz. bizden gittikten sonra bile haftalarca ağlamış annem söylüyor. anneme bişeyde demiyormuş. annem diyorki evin başka yerlerinde bi bakıyorum hem ağlıyor hem iş yapıyor diyor. ne kadar üzüldüm ne kadar nefret ettim ondan anlatamam..
piyonist o adamdan kurtulmakla çok isabetli davranmışsın yerinde olsam bundan sonra bana ulaşmasına asla izin vermem böyle birine en güzel verilecek tepki onu hiç yok saymaktır.
çirkin çıktı benim ellerim ekleyemem
bende değişik french teknikleri deniyorum kendim yaptım burda acele biraz yamuk oldular Eki Görüntüle 737878
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?