- 12 Mart 2013
- 1.520
- 13
- 88
kesinlikle korkulur. olayları bir anlatma kabiliyeti var. vayy be diyorum ben neymişimm. insanı kendinden soğutur vallahi. sarhoş erkeklerle gezen kız dersen kim olsa damgayı yapıştırır. ama işin aslı ilk defa sarhoş olunan bir ortam kaldıki içimizden sadece 2 kişi sarhoş oldu ve ben gayet ayıktım... o sarhoş olduysa ben ne yapayım zaten eşim gelip alacak... birde bana güven yani ben hiç seni rencide edecek hareketmi yapmışım ne yani. zaten snradan hak verdim o sarhoş olunca eşimi arayıp gel hemen beni al diyebilirdim ama aklıma gelmedi hayatdı bir dahada aynı durumda olmazdım. ama yok annemlere yansıtacak olayı illa hemde farklı bi boyutta...
ayrıca bunun sebep açtığı konuyu bilmiyor babam kalpten gidebilirdi. çünkü babamın ilk eşi onu aldatmış ve babam çok hassas bu konularda. o akşam nasıl ağladığını anlatmam mümkün değil. şu an bile gözlerim doldu..
öyle canım maalesef. biz işyeri yemeğine gitmiştik mesela. içimizden biri sarhoş olmuştu yolumuzun üstündeydi bırakalımmı dedim ok dedi. bu arabaya kustu falan. bende özür diledim onun adına kocamdan kusura bakma diye düşün ne kıymetli arabası ve bendeki korkuyu!!! neyse canım önemli değil senin suçun değil fln dedi bu. ertesi güna dam 25 tl para atmış. yok efendim 25 tl paramıymış bi iç temizlik kaç paraymış at geri diyo. zaten atacaktık öyle konuşmuştuk diyorum 50 gönderse ne farkeder her halükarda atacağız. yok efendim ben o adamı savunuyormuşum ben zaten hiç kocamın tarafını tutmazmışım bilmem neymiş...
boşanma muhabbeti geçti annem ve babama dediki: ben sarhoş erkeklerle gezen bir kızla evli kalamam.
varın siz düşünün beni soktuğu durumu.. ağzının ayarı yok. boşanırken bile çirkeflik peşinde. ama ben onun ailesine onu kötülemedi sessizce gittim.. bu hep böyle işte. alın size 1 örnek. bu laflar hala önemlimi sizin için?
aaaaaaaa ell aalem ne der bacı
bende aynıyım öle koyu oje değil pempe yi bile evdeyken sürerim mahalle baskısı iş yeri baskısı
işte herkes herşeyi düşünme hakkını kendinde bulunca öyle oluyor
napayım çok kızıyorum. zihnimden parmaklara dökülen sözcükleri kontrol edemiyorumpiyoo Allah iyiliğini versin emiiii :))))))) küçük dağları ben yarattım havasında, şimdi yarattığı dağlar girsin bi tarafına mı :)))))))))
ne desem ki...
aileymiş büyükmüş onların verdiği zararı kimse vermiyor genelde
bende aynıyım öle koyu oje değil pempe yi bile evdeyken sürerim mahalle baskısı iş yeri baskısı
napayım çok kızıyorum. zihnimden parmaklara dökülen sözcükleri kontrol edemiyorum
kesinlikleee..
ve şu anda ona en çok acı verecek şey benim bi başkasıyla olmam. istesem o kadar çok yakarımki canını.. ama ben yapamam hala nezaket tarafındayım işin. üzmeden, üzülmeden bitsin istiyorum.. bu salak duygularımında canı cehenneme insanlara değer verdikçe eziyorlar seni. hala aptalım, hala mal. adam bi yerde haklı!!!!
Siz nerde yaşıyosunuz şaşırdım
Ben üşendiğimden sürmem de
Süreceğim zamanda kıyafetime göre değişir, genelde beyaz veya pudra tercih ederim ama siyah ta sürerim yani
Koyu oje sürene kötü kadın mı diyolar sizin oralar da
ağlama canım bebişinde üzülür sonra kıyamam onacanım yahamiş hamiş ağlattın beni
eminim son noktaya gelmeseydin ayrılmazdın.
evlilik tek taraflı alttan alma idareyle zor yürür benim fikrimce.
neyse atlattın sayılır aslında yazdıklarını görmesen daha iyi olacak.Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın (amin)
bizim buralarda bekar kızlar nadir sürer evlilerse nerdeyse hiç sürmez
aslında ailemden ve eşimin ailesinden çekindiğimden değilde iş yerindeki bayanlar vede komşular falan
ağlama canım bebişinde üzülür sonra kıyamam ona
he geçti bak bi daha olmayacak. bu teyzesi mal tamam ama o kadarda değil bi daha o amcayla görüşmeyecek bittti. hooopp hamişler gülsün diyeeeee
öyle canım bak sev yeni evleneceksin. Allah seni böyle insanlardan uzak tutsun. kocanın dilinin ayarının olmasına dikkat et olurmu. bişey olmaz ben kaldırırım deme. ayrın ailene dil uzatmayacağını nreden biliyorsunki.. evliliğe alttan alınarak başlanmaz maalesef.. bunu anladım geçte olsa..
bizim buralarda bekar kızlar nadir sürer evlilerse nerdeyse hiç sürmez
aslında ailemden ve eşimin ailesinden çekindiğimden değilde iş yerindeki bayanlar vede komşular falan
saol canım. umarım sağdan soldan çıkıp beni rahatsız etmez artık daha çok yakmaz canımı..3.5 yılım yeter ona artık daha fazla üzemesin beni.
olurmu canım ya sen çok büyük bişeyi başarmışın kangren olmuş bir uzvu kesip atmışın bravo
ben bekarkende evliykende sürüyordum. gereken zamanlarda çıkartır yeniden sürerdim. şimdi ise bi oje 3-4 gün bile gidiyor bazen. bugünkü fuşya gibi mesela. bi önceki toz pembeydi. rengarenktir ellerim. ojesiz asla göremezsiniz benibizim buralarda bekar kızlar nadir sürer evlilerse nerdeyse hiç sürmez
napayım çok kızıyorum. zihnimden parmaklara dökülen sözcükleri kontrol edemiyorum
kesinlikleee..
ve şu anda ona en çok acı verecek şey benim bi başkasıyla olmam. istesem o kadar çok yakarımki canını.. ama ben yapamam hala nezaket tarafındayım işin. üzmeden, üzülmeden bitsin istiyorum.. bu salak duygularımında canı cehenneme insanlara değer verdikçe eziyorlar seni. hala aptalım, hala mal. adam bi yerde haklı!!!!
benim parmaklarım uzun ojelik tırnak
Benim elim çok ufak tırnak yapımda kısa tombik gibi
Uzun yapıda olan tırnakları beğeniyorum
Öyle olsa belki daha sık sürerdim
Hem ondan hemde çıkarıp sürmeye üşendiğimden zaten bazen sürüyorum da
Herkes kırmızı, fuşya sürüyo yani
kırmızı ruju ve ojeyi cok severim..
Ama ertula tanıştığımdan beri kırmızı ruj sürmüyorum hoşlanmıyor ve fazla dikkaet cektiğni söylüyor saygı duyuyorum bende..
Ama kırmızı koyu renk ojelerimden vazgecemem
Bende aynıyım öle koyu oje değil pempe yi bile evdeyken sürerim mahalle baskısı iş yeri baskısı
Piyoncum..
Hep derim ki kimse mutlu evliliğini yıkmaz,
ve boşanmak icin evlenmez hele ki türkiye de
kadın olma hele hele + boşanmış dul kadın olmak cok zor.
Rabbim kulunu kul ile sınarmış.
Sınandın bitti
inş. Bundan sonra cok mutlu musmutlu olursun
saol canım. umarım sağdan soldan çıkıp beni rahatsız etmez artık daha çok yakmaz canımı..3.5 yılım yeter ona artık daha fazla üzemesin beni.
ben bekarkende evliykende sürüyordum. gereken zamanlarda çıkartır yeniden sürerdim. şimdi ise bi oje 3-4 gün bile gidiyor bazen. bugünkü fuşya gibi mesela. bi önceki toz pembeydi. rengarenktir ellerim. ojesiz asla göremezsiniz beni
amin canım inşallah herkes çok mutlu olurda başkalarının canını yakarak mutlu olma(!) yolunu seçmez. Umarım sende yeni evliliğinde çok mutlu olursun canım hep güzel şeyleri paylaşırız buradan..
Ben pek söylemiyorum boşanmış olduğumu. Umarım buna gerekte kalmaz. Mesela halk oyunlarından hiçkimse bilmiyor. Yeni bir hayat oh ne rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?