09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

canım ya hamiş hamiş ağlattın beni

eminim son noktaya gelmeseydin ayrılmazdın.
evlilik tek taraflı alttan alma idareyle zor yürür benim fikrimce.
neyse atlattın sayılır aslında yazdıklarını görmesen daha iyi olacak.Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın (amin)

piyoo Allah iyiliğini versin emiiii :))))))) küçük dağları ben yarattım havasında, şimdi yarattığı dağlar girsin bi tarafına mı :)))))))))
napayım çok kızıyorum. zihnimden parmaklara dökülen sözcükleri kontrol edemiyorum
ne desem ki...

aileymiş büyükmüş onların verdiği zararı kimse vermiyor genelde

kesinlikleee..
ve şu anda ona en çok acı verecek şey benim bi başkasıyla olmam. istesem o kadar çok yakarımki canını.. ama ben yapamam hala nezaket tarafındayım işin. üzmeden, üzülmeden bitsin istiyorum.. bu salak duygularımında canı cehenneme insanlara değer verdikçe eziyorlar seni. hala aptalım, hala mal. adam bi yerde haklı!!!!

aaaaaaaa ell aalem ne der bacı

bende aynıyım öle koyu oje değil pempe yi bile evdeyken sürerim mahalle baskısı iş yeri baskısı

Siz nerde yaşıyosunuz şaşırdım
Ben üşendiğimden sürmem de
Süreceğim zamanda kıyafetime göre değişir, genelde beyaz veya pudra tercih ederim ama siyah ta sürerim yani
Koyu oje sürene kötü kadın mı diyolar sizin oralar da

olurmu canım ya sen çok büyük bişeyi başarmışın kangren olmuş bir uzvu kesip atmışın bravo

bizim buralarda bekar kızlar nadir sürer evlilerse nerdeyse hiç sürmez
aslında ailemden ve eşimin ailesinden çekindiğimden değilde iş yerindeki bayanlar vede komşular falan

canım ya hamiş hamiş ağlattın beni
ağlama canım bebişinde üzülür sonra kıyamam ona
he geçti bak bi daha olmayacak. bu teyzesi mal tamam ama o kadarda değil bi daha o amcayla görüşmeyecek bittti. hooopp hamişler gülsün diyeeeee

öyle canım bak sev yeni evleneceksin. Allah seni böyle insanlardan uzak tutsun. kocanın dilinin ayarının olmasına dikkat et olurmu. bişey olmaz ben kaldırırım deme. ayrın ailene dil uzatmayacağını nreden biliyorsunki.. evliliğe alttan alınarak başlanmaz maalesef.. bunu anladım geçte olsa..

Piyoncum..
Hep derim ki kimse mutlu evliliğini yıkmaz,
ve boşanmak icin evlenmez hele ki türkiye de
kadın olma hele hele + boşanmış dul kadın olmak cok zor.

Rabbim kulunu kul ile sınarmış.
Sınandın bitti
inş. Bundan sonra cok mutlu musmutlu olursun

aslında ailemden ve eşimin ailesinden çekindiğimden değilde iş yerindeki bayanlar vede komşular falan

Benim elim çok ufak tırnak yapımda kısa tombik gibi
Uzun yapıda olan tırnakları beğeniyorum
Öyle olsa belki daha sık sürerdim
Hem ondan hemde çıkarıp sürmeye üşendiğimden zaten bazen sürüyorum da
Herkes kırmızı, fuşya sürüyo yani

aslında canım baba dedin ya o beni çok etkiledi bende bu güne kadar babama en ufak bi leke gelmesin diye uğraştım bian kendimi senin yeirne koydum inan babalar böyle bi iftiraya dayanamaz

kırmızı ruju ve ojeyi cok severim..
Ama ertula tanıştığımdan beri kırmızı ruj sürmüyorum hoşlanmıyor ve fazla dikkaet cektiğni söylüyor saygı duyuyorum bende..
Ama kırmızı koyu renk ojelerimden vazgecemem

olurmu canım ya sen çok büyük bişeyi başarmışın kangren olmuş bir uzvu kesip atmışın bravo
saol canım. umarım sağdan soldan çıkıp beni rahatsız etmez artık daha çok yakmaz canımı..3.5 yılım yeter ona artık daha fazla üzemesin beni.
ben bekarkende evliykende sürüyordum. gereken zamanlarda çıkartır yeniden sürerdim. şimdi ise bi oje 3-4 gün bile gidiyor bazen. bugünkü fuşya gibi mesela. bi önceki toz pembeydi. rengarenktir ellerim. ojesiz asla göremezsiniz beni

di mi? ilk görüşte kimin ne oldugunu anlayıp ona göre davrananlar var.burdan tekrardan tebrik ediyorum bu zatları

benim parmaklarım uzun ojelik tırnak ama işte süren yok

işte canım burası biraz küçük bi yer ve de tutucu ama yinede herkese göre açığım rujumada ben karıştırmıyorum

Amin canım inşallah herkes çok mutlu olurda başkalarının canını yakarak mutlu olma(!) yolunu seçmez. umarım sende yeni evliliğinde çok mutlu olursun canım hep güzel şeyleri paylaşırız buradan..

ben pek söylemiyorum boşanmış olduğumu. umarım buna gerekte kalmaz. mesela halk oyunlarından hiçkimse bilmiyor. yeni bir hayat oh ne rahat

ama iki yaşında bi kızım var tırnaklarını kestirmiyor rengarenk ojeler aldım sürüyorum bak oje sürmem dersen kestiriyor benim tırnaklarım ne ki asyanınki tam ojelik günlerce bir teki bile silinmiyor öyle bi hassas kullanıyorki inanamazsınız

Son düzenleme:

inş. Canım tek dileğim rabbim pişman ettirmesin

Ne güzel cocuğun yok işte ondan rahatsın
buraya ilk başladığımda kimse ne boşamış olduğumu nede doruğu biliyorlardı
bir gün doruk geldi annnnneeeeeee diye bir ses ben şok
safcana bir kız vardı burda canım aaa cocuğun mu dedi
yok dedim kocamın ilk eşinden
sana benziyor ama dedi
eee elimde büyüdü dedim

Gerçeği söyleyemeden kız işten ayrıldı kulakları cınlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…