maalesef hayır. ona şans vermek bile hataydı
canım geçimsizlik diyeyim boşanma sebebi olarak. sabit bir nedeni yok. ama saçma kavgalar. iş arkadaşlarım hakkında ona bişey anlatırken ona neden bey demiyorsun. ya bikaç olay anlatsam ne saçma bunada kavga edilirmi dersin ama ediliyor işte. gerçekten tek sebebi geçimsizlik. onun herkesten çok bilmesi artistliği kimseye alttan almayışı başkalarına akrşıda hemen posta koyması falan..
canım hatalarını kabul ediyor ama yapmaktanda hala geri durmuyor. üzüldüm çok üzüldüm, üzülüyorum ben onu daha fazla özlüyorum belki ama artık onunla o kadar yıprandımki lanet olsun sevgisine diyorum. bu çaresizliği ben yokken yazması, çizmesi. mesajları, çiçekleri.. bir şeye sinirlenmeye görsün demediğini bırakmaz ağzına geleni söyler söver sayar.. artık yeter. benimde bi gururum, kaldıramadığım şeyler var. nerede durması gerektiğini bilmiyor. küçük dağları ben yarattım havasında. girsin şimdi o yarattığı dağlar bi tarafına.
bikaç şey geldi aklıma ve nefret ettim işte yeniden. bi insan çok sevdiği insandan nasıl bu kadar nefret eder. işte böyle. yaptıklarıyla.
canım hatalarını kabul ediyor ama yapmaktanda hala geri durmuyor. üzüldüm çok üzüldüm, üzülüyorum ben onu daha fazla özlüyorum belki ama artık onunla o kadar yıprandımki lanet olsun sevgisine diyorum. bu çaresizliği ben yokken yazması, çizmesi. mesajları, çiçekleri.. bir şeye sinirlenmeye görsün demediğini bırakmaz ağzına geleni söyler söver sayar.. artık yeter. benimde bi gururum, kaldıramadığım şeyler var. nerede durması gerektiğini bilmiyor. küçük dağları ben yarattım havasında. girsin şimdi o yarattığı dağlar bi tarafına.
bikaç şey geldi aklıma ve nefret ettim işte yeniden. bi insan çok sevdiği insandan nasıl bu kadar nefret eder. işte böyle. yaptıklarıyla.
Allah bozmasın canım evliliğini. bırak bu kadar güzel sözler söylemesin ama huzur versin. huzur bazen sessizliktir. ayrıca bu kadar övüp göklere çıkardıktan sonra yere düşüşün daha sert oluyor. 2 saat sonra mal, gerizekalı, boş konuşuyorsun, kafan basmıyor, karışma diyecekse varsın söylemesin..
Allahım iyiki bunları hatırlıyorumki bana yaptıklarını yani, bir hata daha yapmaktan geri duruyorum. Allahım bana uzak etsin inşallah.
günaydın fallancım, hoşbuldum naberr
evet fethiyeyi feth ettim geldim :)
tatil güzeldi yaa şimdi iş sıkıcı geliyor ama alışmam lazım
güçlü kadın çalışan kadındır :)))))
Bana da samimi geldi tabi ki herkes yaşadığını bilir.
Ama etkilenmiyorsan bitirmişsin tamamen demektir.
Herşeyden önce hayırlısı piyonist,herşey kısmet.
öyle canım maalesef. biz işyeri yemeğine gitmiştik mesela. içimizden biri sarhoş olmuştu yolumuzun üstündeydi bırakalımmı dedim ok dedi. bu arabaya kustu falan. bende özür diledim onun adına kocamdan kusura bakma diye düşün ne kıymetli arabası ve bendeki korkuyu!!! neyse canım önemli değil senin suçun değil fln dedi bu. ertesi güna dam 25 tl para atmış. yok efendim 25 tl paramıymış bi iç temizlik kaç paraymış at geri diyo. zaten atacaktık öyle konuşmuştuk diyorum 50 gönderse ne farkeder her halükarda atacağız. yok efendim ben o adamı savunuyormuşum ben zaten hiç kocamın tarafını tutmazmışım bilmem neymiş...
boşanma muhabbeti geçti annem ve babama dediki: ben sarhoş erkeklerle gezen bir kızla evli kalamam.
varın siz düşünün beni soktuğu durumu.. ağzının ayarı yok. boşanırken bile çirkeflik peşinde. ama ben onun ailesine onu kötülemedi sessizce gittim.. bu hep böyle işte. alın size 1 örnek. bu laflar hala önemlimi sizin için?
iyiyim canım sana dün akşam mesaj yazmıştım.yani buradan.sen nasılsın fethiyede nereye gittin
bazen belki bilemiyorum zamn gösterecek
Pişman mısın
yoooo şimdi ikinci çocuğuma hamileyim hkkımızda hayırlısıeee ne oldu sonra yoksa boşandınız mı
öyle canım maalesef. biz işyeri yemeğine gitmiştik mesela. içimizden biri sarhoş olmuştu yolumuzun üstündeydi bırakalımmı dedim ok dedi. bu arabaya kustu falan. bende özür diledim onun adına kocamdan kusura bakma diye düşün ne kıymetli arabası ve bendeki korkuyu!!! neyse canım önemli değil senin suçun değil fln dedi bu. ertesi güna dam 25 tl para atmış. yok efendim 25 tl paramıymış bi iç temizlik kaç paraymış at geri diyo. zaten atacaktık öyle konuşmuştuk diyorum 50 gönderse ne farkeder her halükarda atacağız. yok efendim ben o adamı savunuyormuşum ben zaten hiç kocamın tarafını tutmazmışım bilmem neymiş...
boşanma muhabbeti geçti annem ve babama dediki: ben sarhoş erkeklerle gezen bir kızla evli kalamam.
varın siz düşünün beni soktuğu durumu.. ağzının ayarı yok. boşanırken bile çirkeflik peşinde. ama ben onun ailesine onu kötülemedi sessizce gittim.. bu hep böyle işte. alın size 1 örnek. bu laflar hala önemlimi sizin için?
canım geçimsizlik diyeyim boşanma sebebi olarak. sabit bir nedeni yok. ama saçma kavgalar. iş arkadaşlarım hakkında ona bişey anlatırken ona neden bey demiyorsun. ya bikaç olay anlatsam ne saçma bunada kavga edilirmi dersin ama ediliyor işte. gerçekten tek sebebi geçimsizlik. onun herkesten çok bilmesi artistliği kimseye alttan almayışı başkalarına akrşıda hemen posta koyması falan..
kesinliklee....burdada görüldüğü üzre işte
sevgi herşeyin ilacı değil malesef
sevgi herşeyi çözmüyor
evlilikte sevgiden daha büyüğü saygı
terbiyesiz şımarık herif gitsin yeniden birini bulsun bakalım hoş bulduğu kişinin kıçını yalar böyleleri ama
piyonist bu adam tam ruh hastası sakın sakın....
eminim çogu şeyi evlenmeden öncede farketmiştin
piyocum sen bunları yazınca iş arkadaşım aklıma geldiöyle canım maalesef. biz işyeri yemeğine gitmiştik mesela. içimizden biri sarhoş olmuştu yolumuzun üstündeydi bırakalımmı dedim ok dedi. bu arabaya kustu falan. bende özür diledim onun adına kocamdan kusura bakma diye düşün ne kıymetli arabası ve bendeki korkuyu!!! neyse canım önemli değil senin suçun değil fln dedi bu. ertesi güna dam 25 tl para atmış. yok efendim 25 tl paramıymış bi iç temizlik kaç paraymış at geri diyo. zaten atacaktık öyle konuşmuştuk diyorum 50 gönderse ne farkeder her halükarda atacağız. yok efendim ben o adamı savunuyormuşum ben zaten hiç kocamın tarafını tutmazmışım bilmem neymiş...
bazen belki bilemiyorum zamn gösterecekevlilik böle bişey işte zamn çabuk geçiyor ne diyim Allahım utandırmasın hep huzur versin
kesinliklee....
yalamaz ablacım. bu ailesine karşıda böyle. sülalesine giydirir.. onlar ömrü billah alttan aldığı için bende alacağım sandı. kusura bakmasın ben anne-babama rest çeken kişiyim kaldıki kocada neymiş elimin kiri. isteyende bu akılla koca bulamaz desin... çokta fifii.
ben elalemin kahrını çekmek için gelemdimya dünyaya s.tir olup gitsin...onunda bana çok iyiliği oldu ama ayrılma vaktimiz gelmiş demekki hakkınıda asla yemek istemem.
evlenmeden öncede bikaç kez yüzük atmışlığım var hemnde nişan düğün arası 3 ay bende en az 3 kere atmışımdır. sokaklarda rezil olamdığımızmı kaldı ne kaldı. ama işte insan geri dönemiyor. nişanı atmak zor geliyor mahcup olacaksın diye. halbuki boşanmaktan iyidir ama işte.. akıl verecek büyüğün olmayınca kendin de bu kadar ayakta durabiliyorsun. onlara kalsa hala evli kalmalıyım zaten..
piyoo Allah iyiliğini versin emiiii :))))))) küçük dağları ben yarattım havasında, şimdi yarattığı dağlar girsin bi tarafına mı :)))))))))
Ona bende çok güldüm
Ciddi ciddi konuyu okuyodum bi baktım sonu böyle bitti cümlenin
Ondan korkulurinsana iftira da atar
Yazık..
Boşver engelle mailini de görme
Ona bende çok güldüm
Ciddi ciddi konuyu okuyodum bi baktım sonu böyle bitti cümlenin
tırnaklarım biraz uzadı regl dönemi diye oje sürdüm fazla koyu değil ama yine de garip geldi.zaman bulamadım silmeye.tırnak yediğim için oje sürmek hem engelliyor hem de tırnagı koruyor güçlendiriyor.biri görse özent diyecek.alem ne der derdine düşen biri daha :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?