09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

burdada görüldüğü üzre işte
sevgi herşeyin ilacı değil malesef
sevgi herşeyi çözmüyor
evlilikte sevgiden daha büyüğü saygı

terbiyesiz şımarık herif gitsin yeniden birini bulsun bakalım hoş bulduğu kişinin kıçını yalar böyleleri ama

piyonist bu adam tam ruh hastası sakın sakın....

eminim çogu şeyi evlenmeden öncede farketmiştin

Bana da samimi geldi tabi ki herkes yaşadığını bilir.
Ama etkilenmiyorsan bitirmişsin tamamen demektir.
Herşeyden önce hayırlısı piyonist,herşey kısmet.

öyle canım maalesef. biz işyeri yemeğine gitmiştik mesela. içimizden biri sarhoş olmuştu yolumuzun üstündeydi bırakalımmı dedim ok dedi. bu arabaya kustu falan. bende özür diledim onun adına kocamdan kusura bakma diye düşün ne kıymetli arabası ve bendeki korkuyu!!! neyse canım önemli değil senin suçun değil fln dedi bu. ertesi güna dam 25 tl para atmış. yok efendim 25 tl paramıymış bi iç temizlik kaç paraymış at geri diyo. zaten atacaktık öyle konuşmuştuk diyorum 50 gönderse ne farkeder her halükarda atacağız. yok efendim ben o adamı savunuyormuşum ben zaten hiç kocamın tarafını tutmazmışım bilmem neymiş...
boşanma muhabbeti geçti annem ve babama dediki: ben sarhoş erkeklerle gezen bir kızla evli kalamam.

varın siz düşünün beni soktuğu durumu.. ağzının ayarı yok. boşanırken bile çirkeflik peşinde. ama ben onun ailesine onu kötülemedi sessizce gittim.. bu hep böyle işte. alın size 1 örnek. bu laflar hala önemlimi sizin için?

Ondan korkulur insana iftira da atar
Yazık..

Boşver engelle mailini de görme

bazen belki bilemiyorum zamn gösterecek evlilik böle bişey işte zamn çabuk geçiyor ne diyim Allahım utandırmasın hep huzur versin

eee ne oldu sonra yoksa boşandınız mı
yoooo şimdi ikinci çocuğuma hamileyim hkkımızda hayırlısı

caım boşandığına göre illaki elle tutulur bi sebebin vardır evet sevgi de bi yere kadar

burdada görüldüğü üzre işte
sevgi herşeyin ilacı değil malesef
sevgi herşeyi çözmüyor
evlilikte sevgiden daha büyüğü saygı
kesinliklee....
terbiyesiz şımarık herif gitsin yeniden birini bulsun bakalım hoş bulduğu kişinin kıçını yalar böyleleri ama

piyonist bu adam tam ruh hastası sakın sakın....
eminim çogu şeyi evlenmeden öncede farketmiştin

yalamaz ablacım. bu ailesine karşıda böyle. sülalesine giydirir.. onlar ömrü billah alttan aldığı için bende alacağım sandı. kusura bakmasın ben anne-babama rest çeken kişiyim kaldıki kocada neymiş elimin kiri. isteyende bu akılla koca bulamaz desin... çokta fifii.
ben elalemin kahrını çekmek için gelemdimya dünyaya s.tir olup gitsin...onunda bana çok iyiliği oldu ama ayrılma vaktimiz gelmiş demekki hakkınıda asla yemek istemem.

evlenmeden öncede bikaç kez yüzük atmışlığım var hemnde nişan düğün arası 3 ay bende en az 3 kere atmışımdır. sokaklarda rezil olamdığımızmı kaldı ne kaldı. ama işte insan geri dönemiyor. nişanı atmak zor geliyor mahcup olacaksın diye. halbuki boşanmaktan iyidir ama işte.. akıl verecek büyüğün olmayınca kendin de bu kadar ayakta durabiliyorsun. onlara kalsa hala evli kalmalıyım zaten..

piyocum sen bunları yazınca iş arkadaşım aklıma geldi
tam tarif ettiğin gibi
haklısın bacı
herşeyi ben biliyorum diyen vs vs bi insanlada ömür geçmez

eşimin eline vur ekmeğini al cinsindendir işte bu huyu bi çok eksiğini kapatıyor bu yüzden hala evliyiz

piyoo Allah iyiliğini versin emiiii :))))))) küçük dağları ben yarattım havasında, şimdi yarattığı dağlar girsin bi tarafına mı :)))))))))

ne desem ki...

aileymiş büyükmüş onların verdiği zararı kimse vermiyor genelde

bilmem ama bir suyla 2 kez yıkanılmaz panpaaaa salla konuşmaya bile değmez.

piyoo Allah iyiliğini versin emiiii :))))))) küçük dağları ben yarattım havasında, şimdi yarattığı dağlar girsin bi tarafına mı :)))))))))

Ona bende çok güldüm
Ciddi ciddi konuyu okuyodum bi baktım sonu böyle bitti cümlenin

tırnaklarım biraz uzadı regl dönemi diye oje sürdüm fazla koyu değil ama yine de garip geldi.zaman bulamadım silmeye.tırnak yediğim için oje sürmek hem engelliyor hem de tırnagı koruyor güçlendiriyor.biri görse özent diyecek.alem ne der derdine düşen biri daha :)))))))))

Ondan korkulur insana iftira da atar
Yazık..

Boşver engelle mailini de görme

kesinlikle korkulur. olayları bir anlatma kabiliyeti var. vayy be diyorum ben neymişimm. insanı kendinden soğutur vallahi. sarhoş erkeklerle gezen kız dersen kim olsa damgayı yapıştırır. ama işin aslı ilk defa sarhoş olunan bir ortam kaldıki içimizden sadece 2 kişi sarhoş oldu ve ben gayet ayıktım... o sarhoş olduysa ben ne yapayım zaten eşim gelip alacak... birde bana güven yani ben hiç seni rencide edecek hareketmi yapmışım ne yani. zaten snradan hak verdim o sarhoş olunca eşimi arayıp gel hemen beni al diyebilirdim ama aklıma gelmedi hayatdı bir dahada aynı durumda olmazdım. ama yok annemlere yansıtacak olayı illa hemde farklı bi boyutta...

ayrıca bunun sebep açtığı konuyu bilmiyor babam kalpten gidebilirdi. çünkü babamın ilk eşi onu aldatmış ve babam çok hassas bu konularda. o akşam nasıl ağladığını anlatmam mümkün değil. şu an bile gözlerim doldu..

aaaaaaaa ell aalem ne der bacı

bende aynıyım öle koyu oje değil pempe yi bile evdeyken sürerim mahalle baskısı iş yeri baskısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…