hayatım sorma bu dönem 7 dersin 4 ünden geçmişim 3 ünden koşullu geçmişim. nitekim ortalamam tutmadığı için koşullu geçtiğim dersleri yeniden almam gerekecek seneye. ortalamamın bu kadar düşük olmasının sebebide boşanmak üzere ev bakmaya gitmiştim aöf sınavlarına girememiştim. girsem bve 25 alsam bile tamamından geçecektim.
yıl bazına vurursak ise toplamda 14 adet dersten 5 tanesinden geçebildim. seneye 9 dersten yeniden gireceğim.
ortalamam tutsaydı 4 dersten girecektim sadece
senin nasıl?
hayırlı olsun bebeğimmmmiyi yüzmeler
hayatım sorma bu dönem 7 dersin 4 ünden geçmişim 3 ünden koşullu geçmişim. nitekim ortalamam tutmadığı için koşullu geçtiğim dersleri yeniden almam gerekecek seneye. ortalamamın bu kadar düşük olmasının sebebide boşanmak üzere ev bakmaya gitmiştim aöf sınavlarına girememiştim. girsem bve 25 alsam bile tamamından geçecektim.
yıl bazına vurursak ise toplamda 14 adet dersten 5 tanesinden geçebildim. seneye 9 dersten yeniden gireceğim.
ortalamam tutsaydı 4 dersten girecektim sadece
senin nasıl?
piyoşum, bu sene aynı sınıfı tekrar aldığım için toplamda 4 dersim vardı, bahar dönemi için ortalamam 2 nin üzerinde ama 1 tane FF dersim var, durum kısmı başarılı diyor.
Güz döneminde de durumumda uyarı yazıyordu
şimdi geçtim mi yoksa FF olan 1 ders yüzünden kaldımmı anlayamadım canım
onu bende anlamadım iştepiyoşum, bu sene aynı sınıfı tekrar aldığım için toplamda 4 dersim vardı, bahar dönemi için ortalamam 2 nin üzerinde ama 1 tane FF dersim var, durum kısmı başarılı diyor.
Güz döneminde de durumumda uyarı yazıyordu
şimdi geçtim mi yoksa FF olan 1 ders yüzünden kaldımmı anlayamadım canım
ben anadolu meslek ve yüksekokul mezunuyum canım. şu anda lisansa tamamlamaya çalışıyorum işletme okuyorum. ha dersenki sana bir artısı olacakmı maaş olarak olmayacak ama belki ilerde master neyim yaparım yurtdışında. zengin koca bulursamSen zaten bir bölüm bitirmiştin demi? Bunu zevkine mi okuyorsun? Bölüm neydi piyon?
Kızlar pikinem geldiii vip ten aldığımmmm çoooooooooooook güzellll üşenmedim denedmmmmm bayıldımmmmm
Ay benim de alan kuaför. Bu şekilde ağlamaklı bir yüz ifadesi oluyor ben sana şekil yapayım dedi. Bir aldı pir aldı. Epilasyon yaptırsam anca bu kadar çıkmaz yani. Bacağımı alsaymış keşke kadın diyorum… kalıcı makyaj falan diyorlar da o da dövme gurubuna giriyor diye yanaşmıyorum.
hayırlı olsun canım pikini giyecek fiziğin varsa giy valla bidahamı gelcen bu yaşlara
hahahhahaöyle çok bilmiş kuaförlerden gıcık alıyorum gerçekten sinirlerim zıplıyor
o an sesimi çıkartamıyorum,ikna oluyorum,hani profesörya kendileri herşeyin en iyisini bilirler.
sonrasında eve gelince niye kandım onlara diye deli oluyom.
afedersin bi saç yapıyorlar,bi kaş alıyorlar k*çıma benzetiyorlar.
onu bende anlamadım iştemezun olmak için ama ff dersinin olmaması gerekiyor diye biliyorum. sistem değişince kafa bimilyon oldu benimde :44:
ben anadolu meslek ve yüksekokul mezunuyum canım. şu anda lisansa tamamlamaya çalışıyorum işletme okuyorum. ha dersenki sana bir artısı olacakmı maaş olarak olmayacak ama belki ilerde master neyim yaparım yurtdışında. zengin koca bulursam
şimdi eskişehir ile görüştüm canımcım,
FF dersim olduğu için onu seneye vermek zorundaymışım, ortalamam geçmek için tutuyor
milletin geçtiği en cacık dersten kaldım yaa yok böyle bişeyyy...
ülkelere açıl kuzucum türkiyede zengin ve huzurlu koca pek yok :),
Sülemesi ayıp iyidir fizik kimya
işte bu yüzden kızlar boya dövme kaş için geçici çözümler kalıcı olanı tüy nakli
ohhh sevgilimi koluma takarım bebekte 3-5 tur atarım diyosun yanii
oda riskli canım,neremizden nakil yaptırcaz
kıvırcık çıkmasın sonra
kıvırcık çıkmasın sonra
ensedenmiş; olmadı ben başı çekerim baktık bende kaşlar tuttu peşimden siz gelirsinizohhh sevgilimi koluma takarım bebekte 3-5 tur atarım diyosun yanii
kıvırcık çıkmasın sonra
Delüüüüüüüüüüüü
senin nerendeki kıvırcıkki bende hiç yok
ensedenmiş; olmadı ben başı çekerim baktık bende kaşlar tuttu peşimden siz gelirsiniz
hahhaha
aaa ne kadar ayıp siz ne demek istiyorsunuz,
sizde kıl mı var çok banelsiniz
bende hiç kıl yok,kaymak gibiyim :131:
allah seniii davul etmesin emiiii bayan ağdaaa seniii
hahahah yok kız ne ağdası o kadar hamarat değilim.
bayan permatik desek daha uygun sanırım
Çekirgem adam kemikleşmişse neden değiştirmek istiyorlar?
o klasik ailelerden var bizde de k validem çok dominanttır ama nabzına gidince de iyi hallidir.
Torun için daha ousun askerliği duruyor ben de doktora yapıyorum tez bitmeden düşünemeyeceğimin farkındalar. Bu arada ilk bayram çıkışımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?