09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

piyoşum, bu sene aynı sınıfı tekrar aldığım için toplamda 4 dersim vardı, bahar dönemi için ortalamam 2 nin üzerinde ama 1 tane FF dersim var, durum kısmı başarılı diyor.
Güz döneminde de durumumda uyarı yazıyordu
şimdi geçtim mi yoksa FF olan 1 ders yüzünden kaldımmı anlayamadım canım

Sen zaten bir bölüm bitirmiştin demi? Bunu zevkine mi okuyorsun? Bölüm neydi piyon?

Bence FF senin toplamda ortalamanı 2 altına düşürmüş ve uyarı almışsın. Bana böyle geldi. Sanki ortalamanı yükseltmek için eskilerden yeniden alman lazım.

onu bende anlamadım işte mezun olmak için ama ff dersinin olmaması gerekiyor diye biliyorum. sistem değişince kafa bimilyon oldu benimde :44:
Sen zaten bir bölüm bitirmiştin demi? Bunu zevkine mi okuyorsun? Bölüm neydi piyon?
ben anadolu meslek ve yüksekokul mezunuyum canım. şu anda lisansa tamamlamaya çalışıyorum işletme okuyorum. ha dersenki sana bir artısı olacakmı maaş olarak olmayacak ama belki ilerde master neyim yaparım yurtdışında. zengin koca bulursam

Kızlar pikinem geldiii vip ten aldığımmmm çoooooooooooook güzellll üşenmedim denedmmmmm bayıldımmmmm

hayırlı olsun canım pikini giyecek fiziğin varsa giy valla bidahamı gelcen bu yaşlara

hahahhaha öyle çok bilmiş kuaförlerden gıcık alıyorum gerçekten sinirlerim zıplıyor
o an sesimi çıkartamıyorum,ikna oluyorum,hani profesörya kendileri herşeyin en iyisini bilirler.
sonrasında eve gelince niye kandım onlara diye deli oluyom.
afedersin bi saç yapıyorlar,bi kaş alıyorlar k*çıma benzetiyorlar.

Son düzenleme:

Sülemesi ayıp iyidir fizik kimya

şimdi eskişehir ile görüştüm canımcım,
FF dersim olduğu için onu seneye vermek zorundaymışım, ortalamam geçmek için tutuyor
milletin geçtiği en cacık dersten kaldım yaa yok böyle bişeyyy...

ülkelere açıl kuzucum türkiyede zengin ve huzurlu koca pek yok :),

demiştim öyledir diye inşallah bende seneye şu 9 dersi veririm yaa offf

canım önümüzdeki yıl ocak-şubat gibi bir irlanda planımız var 2-3 aylık. kısmetse orada buluruz artık

hahahah yok kız ne ağdası o kadar hamarat değilim.
bayan permatik desek daha uygun sanırım

ooo şimdi olmadı kızlarrr şaka makada ben lazer yaptırmak istiyorum varmı aranızda yaptıran
bir ekstrem durum olurmu (

Son düzenleme:
Öhöm öhöm :122:

Çekirgem adam kemikleşmişse neden değiştirmek istiyorlar?

Çünkü takibini iyi yapmıyo
Sadece rutin işleri yapıyo, sallıyomuş işi

Hımm şimdi anladım
Demek ki herkesinki aynı model maalesef

geziye alakasız bişi yazdım umarım ban yemem komik geldi ama napayım
cahille girme münakaşaya ya sinirini fırlatır tavana yada yazık olur adabına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…