09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ooo şimdi olmadı kızlarrr şaka makada ben lazer yaptırmak istiyorum varmı aranızda yaptıran
bir ekstrem durum olurmu (

ben 2 sene önce yaptırmaya başlamıştım canım ama evlenince şehir dışına gidince yarım bırakmak zorunda kaldım.
2 seans gitmiştim,2 seansta kontrol için gitmiştim kalanları yakıyorlardı.
memnun kaldım azalttı

Ben nişanlıyken düşünüyodum da zararlı dediler vazgeçtim lazerden

Tabi çoluk çocuk yokken ne yaparsan zaten…

ooo şimdi olmadı kızlarrr şaka makada ben lazer yaptırmak istiyorum varmı aranızda yaptıran
bir ekstrem durum olurmu (
ben yaptırdım bacak koltuk altı ve bikini bölgeme bacak ve koltuk altım tamamen bitti bikini bölgem için 1 seans daha gidebilirim bi ara.

şiddetle tavsiye ederim bir kadının kendi için yapabileceği en güzel şey lazer epilasyondur büyük rahatlık

piyonist gitme o anarşik topağa kal burda
ayrıca sana o ilgi eklerini ve soru eklerini ayrı yaz diye takılan hatunun kendisi çok mu uymuş noktalama kurallarına
tencere dibin kara seninki benimkinde kara

Ona bile zaman yok desem?

ayrıca sana o ilgi eklerini ve soru eklerini ayrı yaz diye takılan hatunun kendisi çok mu uymuş noktalama kurallarına

Kimmiş o Türk Dil Kurumu görevlisi?

Kimmiş o Türk Dil Kurumu görevlisi?
tunamega nickli birisi. Noktalama işaretlerinden sonra yine küçük harfle yazmaya devam etmiş. Ben de yazarken dikkat etmeye çalışıyorum (en kolay çaba yasası hariç olanlara) ama birisi tutup da başka bir üyeyi yazım kuralları ile ilgili uyarıyorsa önce kendine bir bakmalı

seni mi kıracağım buradayım geldim. kapattım o sayfayı. çok komik ya yazacak cevap bile bulamadım dumur oldum

Kesinlikle öyle. Benim de gözümü tırmalıyor çok şey ama yani burada yanlış göstermeye gelmedik. Anlaşabildiğimize göre sorun yok bence. Kaldı ki bir yazım dili bir de konuşma dili denen bir şey vardır. Buna sokak dili de deniz bazen. Yani yazarken “geleceğim” olurken; konuşurken “gelicem” denir. “geleceğim” demek nedense zor gelir ve eski İstanbul Türkçesi gibi kalır. Burada da seri olmak adına çoğumuz zaten bu şekilde yazıyoruz. Yoksa Türkçe’nin kralını yaparız.

Aynen :13:

Benim ous bu konularla ilgilenen bir akademisyen ondan ötürü çok aşinalığım var en kolay çaba yasası dedikleri hadise oluyor işte bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…