ooo şimdi olmadı kızlarrr şaka makada ben lazer yaptırmak istiyorum varmı aranızda yaptıran
bir ekstrem durum olurmu(
ooo şimdi olmadı kızlarrr şaka makada ben lazer yaptırmak istiyorum varmı aranızda yaptıran
onu bende anlamadım iştemezun olmak için ama ff dersinin olmaması gerekiyor diye biliyorum. sistem değişince kafa bimilyon oldu benimde :44:
ben anadolu meslek ve yüksekokul mezunuyum canım. şu anda lisansa tamamlamaya çalışıyorum işletme okuyorum. ha dersenki sana bir artısı olacakmı maaş olarak olmayacak ama belki ilerde master neyim yaparım yurtdışında. zengin koca bulursam
Tabi çoluk çocuk yokken ne yaparsan zaten…
ben yaptıramadım canım sarışınım maalesef lazer okumuyorr
ben yaptırdım bacak koltuk altı ve bikini bölgeme bacak ve koltuk altım tamamen bitti bikini bölgem için 1 seans daha gidebilirim bi ara.
yaniii. hazır kocada yok istediğimi yapayım ohhh
ben yaptırdım bacak koltuk altı ve bikini bölgeme bacak ve koltuk altım tamamen bitti bikini bölgem için 1 seans daha gidebilirim bi ara.
şiddetle tavsiye ederim bir kadının kendi için yapabileceği en güzel şey lazer epilasyondur büyük rahatlık
piyonist gitme o anarşik topağa kal burda
ayrıca sana o ilgi eklerini ve soru eklerini ayrı yaz diye takılan hatunun kendisi çok mu uymuş noktalama kurallarına
tencere dibin kara seninki benimkinde kara
tunamega nickli birisi. Noktalama işaretlerinden sonra yine küçük harfle yazmaya devam etmiş. Ben de yazarken dikkat etmeye çalışıyorum (en kolay çaba yasası hariç olanlara) ama birisi tutup da başka bir üyeyi yazım kuralları ile ilgili uyarıyorsa önce kendine bir bakmalıKimmiş o Türk Dil Kurumu görevlisi?
piyonist gitme o anarşik topağa kal burda
ayrıca sana o ilgi eklerini ve soru eklerini ayrı yaz diye takılan hatunun kendisi çok mu uymuş noktalama kurallarına
tencere dibin kara seninki benimkinde kara
tunamega nickli birisi. Noktalama işaretlerinden sonra yine küçük harfle yazmaya devam etmiş. Ben de yazarken dikkat etmeye çalışıyorum (en kolay çaba yasası hariç olanlara) ama birisi tutup da başka bir üyeyi yazım kuralları ile ilgili uyarıyorsa önce kendine bir bakmalı
tunamega nickli birisi. Noktalama işaretlerinden sonra yine küçük harfle yazmaya devam etmiş. Ben de yazarken dikkat etmeye çalışıyorum (en kolay çaba yasası hariç olanlara) ama birisi tutup da başka bir üyeyi yazım kuralları ile ilgili uyarıyorsa önce kendine bir bakmalı
Benim ous bu konularla ilgilenen bir akademisyen ondan ötürü çok aşinalığım var en kolay çaba yasası dedikleri hadise oluyor işte bu.Kesinlikle öyle. Benim de gözümü tırmalıyor çok şey ama yani burada yanlış göstermeye gelmedik. Anlaşabildiğimize göre sorun yok bence. Kaldı ki bir yazım dili bir de konuşma dili denen bir şey vardır. Buna sokak dili de deniz bazen. Yani yazarken geleceğim olurken; konuşurken gelicem denir. geleceğim demek nedense zor gelir ve eski İstanbul Türkçesi gibi kalır. Burada da seri olmak adına çoğumuz zaten bu şekilde yazıyoruz. Yoksa Türkçenin kralını yaparız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?