09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Değişik bir konu var mı orada? Ben uzun zamandır bakamıyorum. Eski hararet yok sanırım.

Bilmem ben girmiyorum bile o tarz topiklere
İşyerinde kafam dağılsın diye burdayım, gidip başımı ağrıtamam
Yaz yaz dur, kimsenin fikrini değiştiremem onlarda benimkini değiştiremez, hiç gerek yok o yüzden diyorum
Sonra sonum Elmayra gibi olur hepten sıkılırım

Haksızlığa gelemem ben
O kişi de piyoniste Türkçeyi öğren gibi konuşunca, kendi yazısını bi hatırlatmak istedim
Yoksa yine yazmazdım anarşik topiclerle işim olmaz benim

Bi dakkkacık şimdi.. banlıyken beğeni yapabiliyor musun? Yoksa elmiş buralarda mı? aramızdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Günaydın İpek

Banlıyken gri gri dolanıp, beğeni yapabiliyosun ama yorum yapamıyosun
Sezercik'in lokanta vitrinlerinden yemeklere bakıp ağzını şapırdatması ama yiyememesi gibi tıpkı

Bir de sonuçsuz kalıyor. Yani ban yediğin de yanına kalıyor. En azından burada nereden girsen yakalıyorsun konuyu. Bir de herkes tanıdık artık.

Haksızlığa gelemem ben
O kişi de piyoniste Türkçeyi öğren gibi konuşunca, kendi yazısını bi hatırlatmak istedim
Yoksa yine yazmazdım anarşik topiclerle işim olmaz benim

aslan kralım benim. zati ben öyle yazıya öyle cavp gelince diyecek bişi bulamadım. beni yanlış de lerimle mi lerimle sev dedim

piyona dedim ben duramadım
yazık benim görüşünü beğenmedim benim yazdığımı üzerine almış beğenmiş
kendimi ifade edemmi acaba

aslan kralım benim. zati ben öyle yazıya öyle cavp gelince diyecek bişi bulamadım. beni yanlış de lerimle mi lerimle sev dedim

Konu sanki Türkçe nasıl kullanılır da
Konu bambaşka birşey
Hem anlamıyo musun bitişik yazılınca

ne konuşuyonuz la
bende girmem öyle topaklara ne işim var,
kimseye çene yoramam valla,2 gram keyfim var bozamam

Ondan sonracıma
Fallen lazer epilasyon düşünüyomuş
Sirke yaptırmış, memnunmuş
İpek te muallakta vaktim yok diyo ama isteyen bulur vakit bence, o henüz karar verememiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…