09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

burcu benimkide sabahtan beri mail üstüne mail atıyor halaa... 1 kere ara sesini duyayım diyor. vızzzzz

gofrettom canım Allah seninkileri senden uzak tutsun yeter başkaca bir duam yok sana ve eşine.

Piyon siz neden ayrılmıştınız canım ya? Özel değilse..

Kızlar geçen geldiklerinde bişey yaptılar ben onu anlatmaya bile utandım burda

h.sonu abimin kız arkadaşı annemlere geldi,
yemek yendi tanışıldı fln....
henüz ortada resmi bişey yok ama annem hediye almak istedi, güzel bir gömlek aldı şık bir hediye paketi yaptırdı,
yemekten sonra verdi gelin adayına,
annem bilerek eşiminde yanında verdi, biraz rengi gitmiş gibi oldu, umarım utanmıştır ve ailesi bana selpak mendil bile vermediği aklına gelmiştir.

kaynana elti görümce :))))))))))))))

KV şimdi gelinini bekliyordur.eşime yazın oğlum gel bile diyemez.ne zaman eylul olur gelini gider doyarlar birbirlerine gel der.

3 yıldan sonra kızımı görmeye geldi 9 kişiden izin alıp geldi bir daha da gelemez.geliniyle oğluyla bacısıyla kocasıyla itiyle bitiyle kötü olmasın benim kızım için di mi?

bizden davet bekliyor.çok beklersin o daveti.

sabah ben de sormuştum piyonin eşi bi garipmiş. İftiraya kadar gidebilecek biri; öyle adamla aynı evde kalınmaz

Aa çok kötü. Yani iftira atacak kadar alçalıyorsa bir insan her şey beklenir. Ki kendi eşine iftira atan bir adamdan ne köy olur ne kasaba..

ilginç kader de varsa insan çekiyor yoksa yok bir açıklaması

Onu diyorum işte
Sizden davet niye bekliyo ki
Herkes eşiyle gitmiyo mu tatile, o da gitsin çocuğunu da alıp
Nesine güceniyo

hiç sanmıyorum görümcemin benimle tatile gitmek isteyeceğini... Zorla k validem tebelleş etmeye çalışıyor; istiyor ki biz bıcık bıcık olalım. Ben de isterim güzel güzel görüşelim ama cıkkk kız adama yatışmıyor ben neyleyim??? Geçen yıl tatile gidiyoruz onlar da ş dışında oturuyorlar ve burdalardı eş tarafından bi akrabasının düğünü için gelmişlerdi gitmeden sizi 5 dk görelim dedik çünkü döndüğümüzde onlar gitmiş olacaklardı biz filancanın evinde kahve içiyoruz dedi yani o akşamından 5 dk yı ayıramadı beni istemeyip reddeden adama ben bidaha bulaşmaya çalışır mıyım. Ama o olay çok iyi oldu şimdi ousun annesine de anannesine de arada kakıyorum

hayırdır cnm?........

Hani Cumartesi davet edicem demiştim ya, ettim
Kayınvalidemin bi akrabası bizim evi görmek istiyomuş ne zamandır
Birlikte çağırdım geldiler, kadın gayet kibar biriydi oturmayı kalkmayı bilen
Ama benim kaynanam yine çağırdığıma pişman etti

Ben çay dolduruyordum
Benim gördüğümü bilmiyo
Bizim antre de bi dolap var, fazlalıklarımı koymak için yaptırmıştım
Altında çamaşır makinem var da onu da kamufle etmek için işte
Onu açmıştı

Bi insan misafirliğe gidince herkes gibi masa da oturmaz mı ?
Hiç bişey lazım değilken sağı solu kurcalaması çok ayıp
Ben şok oldum ama kapı açıktı, bişey desem misafirler duyardı
Frenledim kendimi çünkü kibarca konuşmam o durumda, hiç karşılaşmadım ömrümde
Öz annem, bekarken kaldığım odanın bile kapısını tıkırdatırdı

Onlar gidince eşime anlattım, çok sinir oldum ama misafire ayıp olmasın diye bişey demedim
Anneni uyar ben uyarırsam hoş olmaz dedim

5 yaşında bi çocuk bile sağı solu kuracalayınca annesi uyarı, bu kadın 50 küsür yaşında yaptığına bakın

hep garibime gitmiştir bu tür insanlar anlayamam..

yuh niye bakıyor ki öyle kime ne
bnm kendi annem yapar bunu sağı solu karıştırır
hıı bunu oldunuz kaça aldınız ne gerek vardı
ayarınız yok sizin derdi sürekli..

ama ne bilim k.v. olunca daha bir tuhaf acıkcası.

bn neler yaşıcam görücem bakalım

canım senin KV aynı dolaptan yaptıracaktırda detaylara bakıyordur :102: :102:

en sevmediğim hareket evimin karıştırılmasıdır.
benim annemde babamda odama girmezlerdi.
çok şükür eşimin aileside görgülü insanlar öyle şeyler yapmıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…