sanırım öyle bir de ortak konular oluyor ya. işte ailelere bakma. inatlaşma.. vs vs. büyüklük küçüklük meseleleri. oo bitmez sayfalar
kıyas ammmaa ne kıyas kimle kıyas. benim kayın validem anneme bir kere demiş ki: bizim köyde gelinler maaşı kaynanaya verir.
buna güler misin ağlar mısın?
ben güldüm resmen. yani beni köyde kimle kıyaslıyor Allah bilir
yola çıkmadan 1 gün önceki akşam bavul hazırlıyorum kv ve görümce birlikteler aradılar eşim vc de olduğu için teli açmak zorunda kaldım tatile gideceğimizi söyledim kadının resmen sesi değişti
sanki onların parasıyla gidiyorum,
hergün sabahın köründe yollara dökülen ben, kendileri öğlene kadar mışıl mışıl uyuyorlar
onlarda istediklere yere gidebilirler ellerine kelepçe takmıyorum ki
cahilliğin eğitimle v.s. asla alakası yok cahi insanla baş etmek çok zor ipek
en güzel ceza umursamaığını hissettirmek sanırım
Olsun ya çok değil, arada çık dolaş canın sıkılınca kızınla
Yok onu bile bize soruyolar
Biz nerden almışız, ne kadara almışız vs.
doruk babasınla bugün sinemaya gidiceklerdi
yüzme kursundan aldı akşam 7de bırakıcak bana
doruk cok özlemişti babasını
içim kıpır kıpır anne babamla yarın sinemaya gidicez dedi.
neyse timuçin aradı bugün öyleydi böyleydi
yeri nerde yüzmenin doruğun üzerinde ne var vs.
ve kapatırken burcu dedi efendim timuçin dedim.
seninle böyle sakin konuşmayı özlemişim dedi..
sakinleştirici mi kullanıyorsun dedim
gene bağırdı bnde suratına kapadım yine :))
çeyiz listenide ver ellerine aynısını alsınlar yapsınlarr
annen iyiki yolmadı kadınıııı
benim kp de maaşımı sormuştu bir keresinde
ben sana soruyormuyum hacı diyecektim deee
kadının yaşıda maaşıda sorulmaz dedim :)
Selamlar herkeslereeee...Topic başlığını gördüm geldim.Nasılsınız kızlar?
burcu benimkide sabahtan beri mail üstüne mail atıyor halaa... 1 kere ara sesini duyayım diyor. vızzzzz
gofrettom canım Allah seninkileri senden uzak tutsun yeter başkaca bir duam yok sana ve eşine.
Annem geri kalır mı sözlü düelloya girer çaktırmadan. Ama sonuç sonuçsuzluktur hep bilirsin. Daha ilerisini söyleyeyim sana. Hamileyim doğum iznine ayrılacağım ya. Kayınvalidem eşime soruyor: ipek doğum iznine ayrılacak ama yine para getirecek demi eveeeeeeee.
Yani kendi dahil gelinleri para kazanmış mı hayatları boyunca acaba merak ediyorum.
burcu benimkide sabahtan beri mail üstüne mail atıyor halaa... 1 kere ara sesini duyayım diyor. vızzzzz
gofrettom canım Allah seninkileri senden uzak tutsun yeter başkaca bir duam yok sana ve eşine.
Düşünmedim değilama pahalı gelenleri kötülüyolar gerek yok fuzuli vs. diye
Annem geri kalır mı sözlü düelloya girer çaktırmadan. Ama sonuç sonuçsuzluktur hep bilirsin. Daha ilerisini söyleyeyim sana. Hamileyim doğum iznine ayrılacağım ya. Kayınvalidem eşime soruyor: ipek doğum iznine ayrılacak ama yine para getirecek demi eveeeeeeee.
Yani kendi dahil gelinleri para kazanmış mı hayatları boyunca acaba merak ediyorum.
benim k valide de görümcemle benim maaşımı sidik yarışına sokuyor ben takılmıyorum ama zorla gel tak tak diyor.
En son inci; biz o kadar tatillere gidiyormuşuz da neden görümceme sen de biizmle gelir misin demiyormuşuz çok gücenmişmiş (bu arada martta doğum yaptı minicik bebeği var bizim tatiller de hep hoppidi hoppidi hareketli geçer)
As. hoş geldiniz
Siz de 09:00 - 18:00 arası çalışıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?