09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

sanırım öyle bir de ortak konular oluyor ya. işte ailelere bakma. inatlaşma.. vs vs. büyüklük küçüklük meseleleri. oo bitmez sayfalar

ipekcim yeni bir din çıkmış tövbe tövbe diyerek yazıyorum
eşimin ailesi kendine müslüman mezhebinden
her konuda kendi çıkarlarını düşünürler ve mutlaka haklılardır

annen iyiki yolmadı kadınıııı
benim kp de maaşımı sormuştu bir keresinde
ben sana soruyormuyum hacı diyecektim deee
kadının yaşıda maaşıda sorulmaz dedim :)

işte aynen ben canım var ya.. kışın hele eve ulaşmam bazen yollar kapalı olur gece 10 da girdiğimi bilirim. kızım uyumuş olur falan.. yani o saatte onlar çoluk çocuk kestane pişirip yemiş ve yatmış oluyorlar. yani o para kazanılıyor ama nasıl kazanılıyor soran da bilen de yok. sadece 2 maaş oluyor adı. bir şey demiyorum. çünkü anlamazlar.

Selamlar herkeslereeee... Topic başlığını gördüm geldim.Nasılsınız kızlar?

burcu benimkide sabahtan beri mail üstüne mail atıyor halaa... 1 kere ara sesini duyayım diyor. vızzzzz

gofrettom canım Allah seninkileri senden uzak tutsun yeter başkaca bir duam yok sana ve eşine.

annen iyiki yolmadı kadınıııı
benim kp de maaşımı sormuştu bir keresinde
ben sana soruyormuyum hacı diyecektim deee
kadının yaşıda maaşıda sorulmaz dedim :)

Annem geri kalır mı sözlü düelloya girer çaktırmadan. Ama sonuç sonuçsuzluktur hep bilirsin. Daha ilerisini söyleyeyim sana. Hamileyim doğum iznine ayrılacağım ya. Kayınvalidem eşime soruyor: ipek doğum iznine ayrılacak ama yine para getirecek demi eveeeeeeee.
Yani kendi dahil gelinleri para kazanmış mı hayatları boyunca acaba merak ediyorum.

burcu benimkide sabahtan beri mail üstüne mail atıyor halaa... 1 kere ara sesini duyayım diyor. vızzzzz

gofrettom canım Allah seninkileri senden uzak tutsun yeter başkaca bir duam yok sana ve eşine.

ah be canım daha önce nerdeydi akılları
kaybettikten sonra mı değer bilinmesi gerekiyor.
önce azına mıç sonra azından öpeyim de

benim k valide de görümcemle benim maaşımı sidik yarışına sokuyor ben takılmıyorum ama zorla gel tak tak diyor.
En son inci; biz o kadar tatillere gidiyormuşuz da neden görümceme sen de biizmle gelir misin demiyormuşuz çok gücenmişmiş (bu arada martta doğum yaptı minicik bebeği var bizim tatiller de hep hoppidi hoppidi hareketli geçer)

çok benzer hayatlarımız var ipekcim ne diyeyim ki buda bizim şansımız
bende inceden giydiriyorum
ne demişler, aç koyma hırsız edersin çok söyleme yüzsüz edersin.
Saygıda hak edilen bişey

Amin piyoşum Amin... bayramda gideceğiz cümbüş bekliyor beni,

Sanki ekmeğinizi o veriyor da

E o da eşiyle gitsin

As. hoş geldiniz
Siz de 09:00 - 18:00 arası çalışıyorsunuz

Hoş buldum. Benim çalışma saatlerim daha esnek.İster gece...İster gündüz...İster sabah... Evden çalışan bi web tasarım uzmanıyım. Sizlere de Allah cidden kolaylık versin... Hiç kolay değil çalışan ev hanımlığı cidden.

ertunun anneside
hamile kalana kadar çalış ertuğrula destek ol dedi..
sok oldum tabi ben..
ertu gereken cvbı verdi ama garipsedim.:26:
sanane yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…