görgüsüz tiplermi ziboşcummm
Allah nasip ederse hayırlısı ile gelin nasıl alınmış görsün, çapulcular yaa hepsine karşı öfke doluyum
dua ediyorum sakinleşmek için aklıma geldikçe.
Bilmiyorumyuh niye bakıyor ki öyle kime ne
bnm kendi annem yapar bunu sağı solu karıştırır
hıı bunu oldunuz kaça aldınız ne gerek vardı
ayarınız yok sizin derdi sürekli..
ama ne bilim k.v. olunca daha bir tuhaf acıkcası.
bn neler yaşıcam görücem bakalım
Gofret yani sen erkekleri o kadar ince ayar mı sanıyorsun gerçekten? Bence anlamış olma ihtimali baya bir düşük. Anladıysa bravo ama anlamadı derim ben.
Ay kıyamam benim kayın validem şimdi sevmesem de hakkını yiyemem. Yaşlı ve köylü kadını elinde olan bir şey yok onun bu konuda. Bana hiçbir şey yapmadı ama sağlığı ve durumu el verseydi belki yapardı. Evlendim ben 1 tane el örgüsü patik aldı geldi bana hamileydim kızım olacak belliydi. Bana dedi ki: kızım bunu kızının çeyizine koyarsın..
Bir garip oldum o an. Yani öyle gördü öyle bilir ne yapabilirsin ki.. kızımın çeyizi mi? Patik mi?
Benim bile çeyizim olmadı ki.
canım senin KV aynı dolaptan yaptıracaktırda detaylara bakıyordur :102: :102:
en sevmediğim hareket evimin karıştırılmasıdır.
benim annemde babamda odama girmezlerdi.
çok şükür eşimin aileside görgülü insanlar öyle şeyler yapmıyorlar
hani bebek bekleyen çiftler çocukları hareketlenmeye başlamadan evvel evlerini childproof hale getirirler ya senin de kvalideproof hale mi getirmen gerekiyor acep? :44:
Bilmiyorum
Onlarda temizlik düzen nasıl görelim
Sonra dedikodusunu yaparız mantığı var
Kayınvalidem ve kız kardeşlerinde yani
Sebep ne olursa olsun saçmalık
Ben ömrümde böyle şeyler görmemiştim
Yeğenim çikolata yerken bile ablam elinde mendille dolanırken benim eşyalarım açık renk bulaştırmasın diye
Ünitenin çekmecesiyle oynasalar, alır oğlunu kucağına uzaklaştırır ordan
Benim öz ablam bile böyleyken milletin dıdısının dıdısı benim evimi kurcalayamaz ya
Hangi hakla ? hangi amaçla ? bu ne cüret ?
Çok sinir oldum
Ous sözde konuşacak annesiyle ama ben işe yarayacağını sanmıyorum
Benzer durumlar oldu çünkü, kayınvalidem pişkinliğe yatıp tekrarlıyo ve fark etmedim hihihihi diye gülüyo
Bilmiyorum
Onlarda temizlik düzen nasıl görelim
Sonra dedikodusunu yaparız mantığı var
Kayınvalidem ve kız kardeşlerinde yani
Sebep ne olursa olsun saçmalık
Ben ömrümde böyle şeyler görmemiştim
Yeğenim çikolata yerken bile ablam elinde mendille dolanırken benim eşyalarım açık renk bulaştırmasın diye
Ünitenin çekmecesiyle oynasalar, alır oğlunu kucağına uzaklaştırır ordan
Benim öz ablam bile böyleyken milletin dıdısının dıdısı benim evimi kurcalayamaz ya
Hangi hakla ? hangi amaçla ? bu ne cüret ?
Çok sinir oldum
Ous sözde konuşacak annesiyle ama ben işe yarayacağını sanmıyorum
Benzer durumlar oldu çünkü, kayınvalidem pişkinliğe yatıp tekrarlıyo ve fark etmedim hihihihi diye gülüyo
işte ben ex kvye o yüzden saygı duyuyorum hep bişiler alırdı bana
kızına alırken
güzel bile olmasa cok sevinirdim sonuçta düşünmüş almış diye.
annemde öyle şimdi yengeme hep alır yapar ilgilenir.
içten pazarlıklı insanlardan cok korkarım
çekirge benimkiler de bana geldiklerinde yatak odamın kapısını kapatırlardı aa neden kapatıyorsunuz içerisi düzenli hem ışık geliyor dediğimde olmaz orası senin özelin derlerdi onlar kapatırlardı ben ısrarla açardım onlar kapatırdı ben açardım zamanla onlar kapatmaktan yoruldu
canım geçimsizlik diyeyim boşanma sebebi olarak. sabit bir nedeni yok. ama saçma kavgalar. iş arkadaşlarım hakkında ona bişey anlatırken ona neden bey demiyorsun. ya bikaç olay anlatsam ne saçma bunada kavga edilirmi dersin ama ediliyor işte. gerçekten tek sebebi geçimsizlik. onun herkesten çok bilmesi artistliği kimseye alttan almayışı başkalarına akrşıda hemen posta koyması falan..
hatalarını kabul ediyor ama yapmaktanda hala geri durmuyor. üzüldüm çok üzüldüm, üzülüyorum ben onu daha fazla özlüyorum belki ama artık onunla o kadar yıprandımki lanet olsun sevgisine diyorum. bu çaresizliği ben yokken yazması, çizmesi. mesajları, çiçekleri.. bir şeye sinirlenmeye görsün demediğini bırakmaz ağzına geleni söyler söver sayar.. artık yeter. benimde bi gururum, kaldıramadığım şeyler var. nerede durması gerektiğini bilmiyor. küçük dağları ben yarattım havasında. girsin şimdi o yarattığı dağlar bi tarafına.
bikaç şey geldi aklıma ve nefret ettim işte yeniden. bi insan çok sevdiği insandan nasıl bu kadar nefret eder. işte böyle. yaptıklarıyla.
ayrıca bu kadar övüp göklere çıkardıktan sonra yere düşüşün daha sert oluyor. 2 saat sonra mal, gerizekalı, boş konuşuyorsun, kafan basmıyor, karışma diyecekse varsın söylemesin..
Allahım iyiki bunları hatırlıyorumki bana yaptıklarını yani, bir hata daha yapmaktan geri duruyorum. Allahım bana uzak etsin inşallah.
öyle canım maalesef. biz işyeri yemeğine gitmiştik mesela. içimizden biri sarhoş olmuştu yolumuzun üstündeydi bırakalımmı dedim ok dedi. bu arabaya kustu falan. bende özür diledim onun adına kocamdan kusura bakma diye düşün ne kıymetli arabası ve bendeki korkuyu!!! neyse canım önemli değil senin suçun değil fln dedi bu. ertesi güna dam 25 tl para atmış. yok efendim 25 tl paramıymış bi iç temizlik kaç paraymış at geri diyo. zaten atacaktık öyle konuşmuştuk diyorum 50 gönderse ne farkeder her halükarda atacağız. yok efendim ben o adamı savunuyormuşum ben zaten hiç kocamın tarafını tutmazmışım bilmem neymiş...
boşanma muhabbeti geçti annem ve babama dediki: ben sarhoş erkeklerle gezen bir kızla evli kalamam.
varın siz düşünün beni soktuğu durumu.. ağzının ayarı yok. boşanırken bile çirkeflik peşinde. ama ben onun ailesine onu kötülemedi sessizce gittim.. bu hep böyle işte. alın size 1 örnek. bu laflar hala önemlimi sizin için?
hani bebek bekleyen çiftler çocukları hareketlenmeye başlamadan evvel evlerini childproof hale getirirler ya senin de kvalideproof hale mi getirmen gerekiyor acep? :44:
Gofret yani sen erkekleri o kadar ince ayar mı sanıyorsun gerçekten? Bence anlamış olma ihtimali baya bir düşük. Anladıysa bravo ama anlamadı derim ben.
Ay kıyamam benim kayın validem şimdi sevmesem de hakkını yiyemem. Yaşlı ve köylü kadını elinde olan bir şey yok onun bu konuda. Bana hiçbir şey yapmadı ama sağlığı ve durumu el verseydi belki yapardı. Evlendim ben 1 tane el örgüsü patik aldı geldi bana hamileydim kızım olacak belliydi. Bana dedi ki: kızım bunu kızının çeyizine koyarsın..
Bir garip oldum o an. Yani öyle gördü öyle bilir ne yapabilirsin ki.. kızımın çeyizi mi? Patik mi?
Benim bile çeyizim olmadı ki.
sen aileden şanslıymışsın canım
neyseki doruk içinde iyi bişey bu
bunlar 5 kuruş etmeyen insanlar
kısmetse bayramda yarım kg çikolata ile gtmeyi planlıyorum
o bile fazla onlara, bayramda hiç biryere eli boş gidilmezi öğrendim ya o yüzden alıcam kendime olan saygımdan yani
Ne güzel
Ben yeni evliyken yemeğe çağırmıştım
Onlar binaca geldi tabi
Anneannesi bizim yatak odadan çıkmadı desem yeridir
İlk şokum o zamandı
Sonrasında yatak odayı kilitliyorduk , düşünün yani o derece
Ama ben yaşlı filan ya bi o böyle sanıyodum, düşünemiyo diyodum
Meğer hepsi aynıymış ama antreyi de kilitleyemem de
Yatak odamı kilitlicem, adap bilmedikleri gibi laftan anlamıyolar
yatak odası mahremdir, benim annem bile hala kapısını çeker.
ister uzak akraba gelsin ister yakın farketmez,ben annemden öyle öğrendim.
benide evlenirken öğütledi,yatak odana kimseyi sokma,
kötü niyetli kişiler girmesin her türlü şeyi yapabilrler dedi:18:
sanırım denklem böyle canım
aile iyi koca kötü
koca iyi aile kötü
ertunun annesine ve babasına hiç alışamadım..
bence kopuk bir ailesi var..
annesi cok çekmiş çok ezilmiş
babası zamanında cok yapmış cok aldatmış cok yemiş içmiş
Aynen benim annemde öyle
Ama yeni gelinken mecbur eve bakmak isteyenler oluyo
Ve ben herkesin yatak odaya küt diye girilmez mantığını bildiğini sanırdım da
Şimdi öyle bir aile içine düştüm ki şoktayım
Benim 5 yaşındaki yeğenim onlardan daha iyi gördü adap bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?