ben de anlatayım.evledindik eşim 3 günlük evlilik izninden sonra işe döndü.hemen KV aramış "oğlum sakın çocuk yapma onun niyeti ev aldırıp çocuk yapıp boşanıp nafaka yemek baran 2 ye dönmesin " diye.burda baran benim boşanan kardeşimin oğlunun adı.kardeşime babam ev almıştı.güya onu da kocası almış şimdi hem evi olmuş hem de nafaka yiyormuş.benim niyetim de oymuş.
bunları duyunca göz yaşlarım sel olup günlerce akmıştı.hem de nasıl göz yaşı ben öylesini hiç görmemiştim.oluk oluk derler yaa öyle.bende allah sizi uzun ömür versin baran 2 yi kıçını yaladıklarınıda görün diye.
okudum da bi müddet sonra sıkıldım canım ya
ben daha ilkk gecemde basıldım dur kıslar toplansında anlatayım
Senin ki çok güzel senaryo yazarmış aslında
Bu işi meslek haline dönüştürse, bir değil çok daire parası olurdu
ben de anlatayım.evledindik eşim 3 günlük evlilik izninden sonra işe döndü.hemen KV aramış "oğlum sakın çocuk yapma onun niyeti ev aldırıp çocuk yapıp boşanıp nafaka yemek baran 2 ye dönmesin " diye.burda baran benim boşanan kardeşimin oğlunun adı.kardeşime babam ev almıştı.güya onu da kocası almış şimdi hem evi olmuş hem de nafaka yiyormuş.benim niyetim de oymuş.
bunları duyunca göz yaşlarım sel olup günlerce akmıştı.hem de nasıl göz yaşı ben öylesini hiç görmemiştim.oluk oluk derler yaa öyle.bende allah sizi uzun ömür versin baran 2 yi kıçını yaladıklarınıda görün diye.
hayatı böyle uydurmazyonlar geçiyor.dikkat edin benim babam ev alamaz bir ara onlarda var.
hayatımda bu kadın kadar yalancı birini görmedim.sürekli dua ediyorum.o yalanların her sabah bir yılan gibi boğazsına sarılsın da geceler gündüzler sana zehir olsun diye.
var böyle insanlar var..
rabbim bildği gibi yapsın onları
korkarım öyle insanların iftiralarından..
rabbim yardımcın olsun cnm ya
sankı cok nafaka verıyolarda gununuzu gun edecekmısınız dıye
cahıller ıste
kızlar öğleden sonra psikologa cıksam mı acaba
iyi hissetmiyorum kendimi bu son 1-2 haftadır
hep gerginim..
annem bir yandan bir yandan kafam da ki tilkiler bir yandan ertu bir yandan kuzum
sanırım yoruldum artık..
sakinleşmek istiyorum.. sürekli baş ağrım falan da var
yok ne nafakası yahuu 5 kuruş vermedi 11 yıldır.annesi talepte etmez.adam 5 parasız işsiz güçsüzdü zaten.hala da öyle.köy gibi bir yerde yaşıyor
yok ne nafakası yahuu 5 kuruş vermedi 11 yıldır.annesi talepte etmez.adam 5 parasız işsiz güçsüzdü zaten.hala da öyle.köy gibi bir yerde yaşıyor
günaydınnn bayanlar
elmıme ne oldu med e de ne oldu?
http://www.kadinlarkulubu.com/sorular-sorunlar-18/212342-seks-yaparken-yakalanan-var-27.html
gözlerimdem yaslar aktııhepsını okumak ısterdıma ma guldugum ıcın dıkkat cekmemem lazım ıs yerınde
günaydınn kızlllarrrr ,
bu çarşambaya alışamadım gitti 27 yıllık hayatım boyunca ...
ne kadar detaylıb ır acıklama lınk varmı :)
benımkı kırmızı olsun pampa
tatil gündemimde kızlar
erken rezervasyon yok halıyle elımızde olan parada bellı gerı gelıncede elımızde para kalması laızm
gecens ene bodruma gıdemedım gazetelere bakıyorum ıcım akıyor , vitesi gerı almam laızm yoska borc batagına suruklıcem aılemı cekırdek aılemı gıt ıste yazlıga ne b.kumu arıcan bodrumda
ayranı yok içmeye gibi bişey
günaydın hanımlar
topiki dünkü kaldığım yerden başladım okumaya baktım biteceği yok sona geldim
sabah sabah radyo dinlyorum powertürk
ben bılıyorum canım ya senın kayınvalıdenlerın cahıllermıs gercekten
ucundan bucundan başla
merak ettiğimizi sorarız öyle açılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?