09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Senin ki çok güzel senaryo yazarmış aslında
Bu işi meslek haline dönüştürse, bir değil çok daire parası olurdu

kızlar öğleden sonra psikologa cıksam mı acaba
iyi hissetmiyorum kendimi bu son 1-2 haftadır
hep gerginim..
annem bir yandan bir yandan kafam da ki tilkiler bir yandan ertu bir yandan kuzum
sanırım yoruldum artık..

sakinleşmek istiyorum.. sürekli baş ağrım falan da var

Senin ki çok güzel senaryo yazarmış aslında
Bu işi meslek haline dönüştürse, bir değil çok daire parası olurdu

hayatı böyle uydurmazyonlar geçiyor.dikkat edin benim babam ev alamaz bir ara onlarda var.

hayatımda bu kadın kadar yalancı birini görmedim.sürekli dua ediyorum.o yalanların her sabah bir yılan gibi boğazsına sarılsın da geceler gündüzler sana zehir olsun diye.

var böyle insanlar var..
rabbim bildği gibi yapsın onları

korkarım öyle insanların iftiralarından..
rabbim yardımcın olsun cnm ya

günaydın kızlaar. yeni kanun çıkmış belirli bir sayı üzerindeki çalışan bulunan işyerleri zorunlu sağlık kontrolü yapacakmış yılda 1 kez. bizede kontrole geldiler. tit, akciğer, göz, kan fln. anca oturdum yerime. kitabıma devame deyim. sevdalinka'ma

sankı cok nafaka verıyolarda gununuzu gun edecekmısınız dıye
cahıller ıste

sankı cok nafaka verıyolarda gununuzu gun edecekmısınız dıye
cahıller ıste

yok ne nafakası yahuu 5 kuruş vermedi 11 yıldır.annesi talepte etmez.adam 5 parasız işsiz güçsüzdü zaten.hala da öyle.köy gibi bir yerde yaşıyor

ne ısın var psıkologta
senı rahatsız eden bırsey varsa kendın hallet
psıkolog bırsey yapmayacakkı
tarafsız olarak sadece senı dınleyecekler

yok ne nafakası yahuu 5 kuruş vermedi 11 yıldır.annesi talepte etmez.adam 5 parasız işsiz güçsüzdü zaten.hala da öyle.köy gibi bir yerde yaşıyor

bir de dikkat edin çocuğa nafakayı bile çok görüyor.kendimiz yiyeceğiz.sanki oğlunun çocugu değil.

pislik kadın Allahım böylelerine fırsat verme.

cute gibi düşünmüyorum. mutlaka gitmelisin bence. istanbulda olsaydın uğur dalan'ı tavsiye ederdim. her zaman başka bakış açısı yakalayıp sini başka görmeye teşvik edebiliyorlar. canım ihtiyacın varsa git ve destek al.

ben bılıyorum canım ya senın kayınvalıdenlerın cahıllermıs gercekten

günaydınnn bayanlar
elmıme ne oldu med e de ne oldu?

http://www.kadinlarkulubu.com/sorular-sorunlar-18/212342-seks-yaparken-yakalanan-var-27.html

gözlerimdem yaslar aktıı hepsını okumak ısterdıma ma guldugum ıcın dıkkat cekmemem lazım ıs yerınde

Günaydın canım biraz okudum gerçekten komik şeyler var

günaydınn kızlllarrrr ,

bu çarşambaya alışamadım gitti 27 yıllık hayatım boyunca ...

günaydın hanımlar

topiki dünkü kaldığım yerden başladım okumaya baktım biteceği yok sona geldim

sabah sabah radyo dinlyorum powertürk

hepinize günaydıııııııın,güzel bir gün olsun bizim için

Son düzenleme:
Allah kötü düşünenleri ıslah etsin. varsa bir yanlışımız bizide ıslah etsin.. ama oğlun rahat yaşasında bırak 2 kuruşta senden gitsin ama anlamazlar...

ucundan bucundan başla
merak ettiğimizi sorarız öyle açılırsın

eşimle iki yıla yakın nişanlı kaldık düğünümden önce çalışmaya başladım evimizi tuttuk barkımızı kurduk ama kayın valide düğün gecesi kalmamızı istiyor yani merak ediyor halbuki yıllarca eşimle çıktım bunu biliyolar
niaşnlımla bi kavga bi kavga ediyorumki oda ana kuzusu ne olacak bir gece kalalım diyor en özel gecemizde ayıp diyorum anlamıyor artık yüzüğü atacam bi yaşlı iş arkadaşım vardı ne olacak canım onlar utanmıyorsa sen ne utanacan başın dik dedi aynısı yıllar önce benimde başıma geldi takma sabret dedi
düğünüm yapıldı bana bi oda hazırlandı görümcelerim çarşafa bişeyler dikiyolar falan hoca geldi nikah bu arada ben öyle bi stresteyimki gelinliği atıp kaçacam nerdeyse
eşimle birlikte olduk anasının merak ettiğini grurla yolladı (bu okuduklarınızdan sonra tepkiniz büyük olabilir ama burda yaygın bi adet çarşaf)neyse bizdee hala yataktayız çıplak ağlıyorum falan kapının anahtarını güya bulamadılar bizde kapıya sehpa tarzı bişi bıraktıkki kimse girmesin kayın validem kapıyı zorlayarak elinde ki tepsiyi yılışarak içeri bıraktı o günü mhiç unutamıyorum ve nefret ediyorum ondan ve yaşattıklarından 5 yıl geçti hala anlatırken bile kasılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…