09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

senın aılen bırsey demedımı
esınde cok vasıfsızmıs kusura bakmada :S
artık ne carsafı ya ne buyuk terbıeysızlıktır bu

sabretmek değilde şaşkınlık şapşallık ben bir salağım

bazı şeyler unutulmuyor. o yüzden içinde kalacağını anladığında yaygarayı basacaksın. devene diken insana ...en yaraşır. daha tatlı oluyor çyleleri. bizimde bi gelin vardı kaynanasına sürekli arıyosun uyuyoruz açmıyosak zorlama bişz seni ararız diyordu. habersiz gelme ben çalışıyorum sevmiyoreum diyordu hemde cadı cadı. kayanansıda cadı olamsına rağmez ağzının içine bakıyordu. ben saftikir kaynanda sinsi geçiniyorduk halbuki neysen o olucan. bende bi daha evlenirsem çekecekleri var açık açık söylüyorum..

neyin otoritesini kurmaya çalıştı ki? Ailelerine girdiğin ilk günden kendinden soğutmuş. Hadi eviniz şehir dışında olsa yazık otel köşelerinde kalmayın diye iyi niyetinden (!) kalmanızı teklif etseler neyse. Ama odaya zorla girmek tepsi bırakmak ne demek ya. O kadın kendine hiç bir saygıyı hak etmiyor evlendiğinde kaç yaşındaydın?

Son düzenleme:

hayır bırde yapmayıp eve gelmelerını beklemısler
o ne alaka yanı onlar olmadan olmuyormuymus o ıs
ayy sımdı arası nasıl acaba
acyıp sınırlendım

sabretmek değilde şaşkınlık şapşallık ben bir salağım

kusura bakma ama öylesin hiçmi arkadaşın yoktu da sana akıl veredi bunu yapma sana yapılan saygısızlık demedi. çok ayıp.
benden gelmedi mesela bana yapıldığını düşünsene... onlara neki...

Bizimkisi de ikinci gün aradı gelicem dedi, eşim de tamam demez mi
Ben şok oldum, küstüm, kızdım
Aradı annesini gelme dedi
Gelmedi

1 hafta filan sonra biz el öpmeye gittik
Mutfağa yardıma gittim

Dedi ki bilmem ben gelicektim de olmadı, bizde 3.gün filan ziyarete gidilir
Bende dedim bizde ziyarete gidilmez, bir hafta hatta balayı yapılıyosa iki hafta dinlenilir sonra ailelere el öpmeye gidilir.

niye gelceklermıskı :S

aynen öyle valla benim yeni hayat felsefem bu,deveye diken insana....yaranırmış
bende hoşuma gitmeyen bişe olduğu an söylüyorum artık,bana dert olacağına karşımdakine olsun.
geçen gün benim kuzenin hikayesini anlatmıştım ya kayınbaba kondomu bulmuş
ben torun istireeeem diye bağırmış,onlarda doğulu işte,bu tarz şeyler kuzeniminde başına geldi

Sovr, Ruj, Piyonist hoş geldiniz bu arada

hoşbulduk canım sağol

canım kolay kolay vermiyorlar zatenn..

hoşbulduk canım merhabalarrrr.

bu arada asyalı benden hiç gelmedi. ama tabiiki kızdım ilk onunla ooldu. oda bana güvendi..

doğru canım kolay vermiyorlar ama dengesiz bir doktora denk gelirse verebilir.

bu arada benden de gelmedi

hiç deme canım bide akrabamız babamın halası aile o yüzden pek ses etmedi
senın aılen bırsey demedımı
esınde cok vasıfsızmıs kusura bakmada :S
artık ne carsafı ya ne buyuk terbıeysızlıktır bu
eevt en çok ta eşime kızdım biz yıllardık çıktık ama onada ne o kendine güvenmiyomusun demişler

en güzeli net olmak

yuh ya ne kadar ağır bir laftır kendine güvenmiyormusun. heleki bir erkeğe.. bunu benim exime söyleselerdi kıyamet kopardı.. erkekte adam olacak laf söyletmeyecek. karımın bi tarafı sizimi gerdi diyecekti, istersneiz gelin beraber bakalım diyecekti edepsizler

hayır bırde yapmayıp eve gelmelerını beklemısler
o ne alaka yanı onlar olmadan olmuyormuymus o ıs
ayy sımdı arası nasıl acaba
acyıp sınırlendım

kusura bakma ama öylesin hiçmi arkadaşın yoktu da sana akıl veredi bunu yapma sana yapılan saygısızlık demedi. çok ayıp.
benden gelmedi mesela bana yapıldığını düşünsene... onlara neki...

asyalı böyle okudum yazdıklarını
yuh ne tuhaf bir kaynanan varmış yada şöyle diyim ne tuhaf aileymiş bunlar.
kaç yaşındaydın o zaman

evlendiğimde 21 yaşındaydım gençliğimin baharında nişanlımla gizli gizli buluşurduk bunları biliyodu kayınvalidem açık aramak istedi güya beni rezil edecekti ama yapamadı
o gece kan gelmeseydi zaten eşimle başka çarelere bakıp onları kandıracaktık ama geldi tek amacımız o geceyi atlatmak ve ellerinden kurtulamktı

şuan ne mi durumdayız hak etmiyor ama slm kelam :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…