nişanı atacaktık
kayın babam düğün bitince sizi evinize bırakayım dedi kayınvalidem ordan hayır burda kalacaklar dedi bi düğün daha vardı ona gittiler gelinlikle onları bekledik ya ne salakmışım o dakika neden burda kalıyormuşum diye atışmadım
hoşbulduk canım günaydın
farkettim sinir oldum. al o tepsiyi kaynanaın bi tarafına sok. kusura bakma ama hayvanmış oda iyi sabretmişsin. ağzına ederd,im ben o karının saçını başını yolardım
bende ettim pislik karı
ok canım takıldım zaten ne demek
öğleden sonra gitmek istiyorum..
canım..
devlet hastanesine cıkıcam hemen
nişanı atacaktık
kayın babam düğün bitince sizi evinize bırakayım dedi kayınvalidem ordan hayır burda kalacaklar dedi bi düğün daha vardı ona gittiler gelinlikle onları bekledik ya ne salakmışım o dakika neden burda kalıyormuşum diye atışmadım
neyin otoritesini kurmaya çalıştı ki? Ailelerine girdiğin ilk günden kendini soğutmuş. Hadi eviniz şehir dışında olsa yazık otel köşelerinde kalmayın diye iyi niyetinden (!) kalmanızı teklif etseler neyse. Ama odaya zorla girmek tepsi bırakmak ne demek ya.O kadın kendine hiç bir saygıyı hak etmiyor evlendiğinde kaç yaşındaydın?
sabretmek değilde şaşkınlık şapşallıkben bir salağım
Bizimkisi de ikinci gün aradı gelicem dedi, eşim de tamam demez mi
Ben şok oldum, küstüm, kızdım
Aradı annesini gelme dedi
Gelmedi
1 hafta filan sonra biz el öpmeye gittik
Mutfağa yardıma gittim
Dedi ki bilmem ben gelicektim de olmadı, bizde 3.gün filan ziyarete gidilir
Bende dedim bizde ziyarete gidilmez, bir hafta hatta balayı yapılıyosa iki hafta dinlenilir sonra ailelere el öpmeye gidilir.
bazı şeyler unutulmuyor. o yüzden içinde kalacağını anladığında yaygarayı basacaksın. devene diken insana ...en yaraşır. daha tatlı oluyor çyleleri. bizimde bi gelin vardı kaynanasına sürekli arıyosun uyuyoruz açmıyosak zorlama bişz seni ararız diyordu. habersiz gelme ben çalışıyorum sevmiyoreum diyordu hemde cadı cadı. kayanansıda cadı olamsına rağmez ağzının içine bakıyordu. ben saftikir kaynanda sinsi geçiniyorduk halbuki neysen o olucan. bende bi daha evlenirsem çekecekleri var açık açık söylüyorum..
Sovr, Ruj, Piyonist hoş geldiniz bu arada
canım kolay kolay vermiyorlar zatenn..canım benim eğer faydası olacaksa git ama ilaç verirse kullanmanı tavsiye etmem
hoşbulduk canım merhabalarrrr.Sovr, Ruj, Piyonist hoş geldiniz bu arada
niye gelceklermıskı :S
canım kolay kolay vermiyorlar zatenn..
hoşbulduk canım merhabalarrrr.
bu arada asyalı benden hiç gelmedi.ama tabiiki kızdım ilk onunla ooldu. oda bana güvendi..
hiç deme canım bide akrabamız babamın halası aile o yüzden pek ses etmedi
Töbe töbe
Ar damarı çatlamış bunların
Kendisi ne yapmış acaba, bayrak gibi sallamış mı kendi çarşafını
Neyin ıspatıdır neyin merakıdır bu
Çok iğrençler, neye düşmüşler
eevt en çok ta eşime kızdım biz yıllardık çıktık ama onada ne o kendine güvenmiyomusun demişlersenın aılen bırsey demedımı
esınde cok vasıfsızmıs kusura bakmada :S
artık ne carsafı ya ne buyuk terbıeysızlıktır bu
bazı şeyler unutulmuyor. o yüzden içinde kalacağını anladığında yaygarayı basacaksın. devene diken insana ...en yaraşır. daha tatlı oluyor çyleleri. bizimde bi gelin vardı kaynanasına sürekli arıyosun uyuyoruz açmıyosak zorlama bişz seni ararız diyordu. habersiz gelme ben çalışıyorum sevmiyoreum diyordu hemde cadı cadı. kayanansıda cadı olamsına rağmez ağzının içine bakıyordu. ben saftikir kaynanda sinsi geçiniyorduk halbuki neysen o olucan. bende bi daha evlenirsem çekecekleri var açık açık söylüyorum..
bu arada benden de gelmedi
aynı kaderi paylaşıyoruz demekkibelki doğumda olur artık
neyin otoritesini kurmaya çalıştı ki? Ailelerine girdiğin ilk günden kendinden soğutmuş. Hadi eviniz şehir dışında olsa yazık otel köşelerinde kalmayın diye iyi niyetinden (!) kalmanızı teklif etseler neyse. Ama odaya zorla girmek tepsi bırakmak ne demek ya.O kadın kendine hiç bir saygıyı hak etmiyor evlendiğinde kaç yaşındaydın?
hayır bırde yapmayıp eve gelmelerını beklemısler
o ne alaka yanı onlar olmadan olmuyormuymus o ıs
ayy sımdı arası nasıl acaba
acyıp sınırlendım
kusura bakma ama öylesin hiçmi arkadaşın yoktu da sana akıl veredi bunu yapma sana yapılan saygısızlık demedi. çok ayıp.
benden gelmedi mesela bana yapıldığını düşünsene... onlara neki...
asyalıböyle okudum yazdıklarını
yuh ne tuhaf bir kaynanan varmış yada şöyle diyim ne tuhaf aileymiş bunlar.
kaç yaşındaydın o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?