09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kızlar güya yemeğe diye çıkacam ama nedense biraz midem bulanıyor sanırım tansiyonum düştü gidp bi ölçtürem

hepinize afiyet olsun

olurda ilerde birgün kendi annenin başına böyle bişi gelirse o zaman esas izlicem senin ilgilenmeni diyo

dedim eğerki olursa öyle bişey zaten benden kimse birşey beklemez teyzem gelir bana kıyamazlar (kendi çalışmayan teyzeleri sallmadı

da ) ki zaten ben elimden gelen herşeyi yaparım ama senden bişi beklemem yaparsan da yardım teşekkür ederim ama neden daha

fazlasını yapmadın demem çünkü öyle bir mecburiyetin yok dedim

bende burası sayesinde gözümü açtım ve kv ve eşinden çeken 2 arkadaşımında gözünü açtım şimdi sorunlarını azalttılar baya bi ,

teşekküredip duruyolar , susmaya devam etsek ölene kadar çekermişiz gözümüzü açtın diye

sanırım azıcık dua etmeye
azıcık tatile ihtiyacım var..
bayramda annemlerle bende gidicem.
karar verdim..
ilerde doyucam ertuya zaten..
ailemle ve oğlumla olayım..

cok tesekkür ederim

sen aslında kolay kolay yıkılmayan bırısın ne oldukı
gercekten bunca olayın ıcınde kaybolmuyorsun degılmı
kendını korumayı ogren cocuk cok zayıf noktam benımde
evlı mutlu cocuklu ınsanlardan ayrı baska bır duygu beslıyorum egeye emınım sende oylesın :S

Evet yardım etme zorunluluğu yok kimsenin
Öz kardeşleri var çalışmıyolar, sen çalışıyosun elinden geleni de yapmışsın
Eşin teşekkür edeceğine burun kıvırıyo

Kimse kusura bakmasın da kimse kimsenin öz annesi gibi olamaz elbette
Sanki o hergün annesine gidiyo, hep samimi de
Sen neden benim annemle öyle değilsin diyo musun ?
Çok saçma bi kıyas bu

sanırım azıcık dua etmeye
azıcık tatile ihtiyacım var..
bayramda annemlerle bende gidicem.
karar verdim..
ilerde doyucam ertuya zaten..
ailemle ve oğlumla olayım..

cok tesekkür ederim
ertu ve doruk sen gıdebılırsın canım hem on alıstırma olmus olur annenlere nereye gıdecek?
sızın evlılık ne zaman olacak ınsallah gun fılan almanız gerekmıyormu

Durdurundünya bunları not al, biz keklendik sen keklenme

takip ediyorum zaten tecrübeleriniz o yüzden katılmadım pek bölmemek için, hepinize selam bu arada
zibidicim üzülme sen de ne olur çok hassassın biliyorum ama çokta şanslısın oğlun yüzünden bunu da unutma

A.s. arada yaşam belirtisi göster ama

Bak evlendin diye ilk günler afallama, sizi arayan kapıdan camdan girmek isteyen olabilir o şaşkınlıkla he, tamam, olur demeyin 'müsait değiliz' deyin
Afallanmandan istifade ilk günlerini kabusa çevirirler Allah korusun
Hem nasıl başlarsan öyle gider, müsait değiliz deyin ki destursuz gelmesinler hiç bi zaman

emaaan işin özü kimseye yaranılmazz ,

önce kendi değerimizi bilicez ki insanlarda ona göre değer veriyorlar çünkü...

senin ex bu konuda taktir ettim kuzum... benim baya yoğun olmuştu kanamam 1 hafta boyuncada ara ara geldi.
nasıl kalınsa artık :)

aynıymışız :))))))))))))))))))))

ama benim koca piyonist gibi davranmazdı asla onu net biliyorum, hiç yapmadığından :))))))))))))))))

ben boyle seylerı kafaya takmıyorum yeterkı bızden para ıstemesınler

oda benım hassas noktam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…