09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kızlar aranızdayım ama yazamıyorum bugün affola..
derdime dermansınız her zaman.. can'sınız
sizin derdinize susuyorum sanmayın nolur..

olurmu hiç canım senin sorununu günaydın der demez gördüm biz biliyoruz seni
psikoloğa git iyice bi açıl
bende çok işe yaramıştı
ama bana acıyan gözlerle bakmasını es geçersem tabi

sanmayınki okumadım yazmadım cahilim neden böyle bir kate külleye geldim anlamıyorum demkki kadere karşı gelinmiyor :13::13::13::13:

cute sen bodruma gitçem diyon da ordaki mankenler çıtırlar nolcak

bodrumdan korkmuyomkı bılmedıgım yerlerden korkuyom
hem ben bodrum kızıyım bende onlardanım
ama gıdemıcez herhalde bodrum olsaydı oglanla kocamı rahatlıklan gezdırebılırdım

zibidi sen çok vicdanlı birisin ve çok da iyi niyetlisin. Ben inanıyorum bu süreci çocuğun için de kendin için de en doğru şekilde geçireceksiniz.
Bizde de halam eşinden boşanmış adam sürekli karı kız peşindeymiş ille sen eve ol ama ben de hayatımı yaşayım demiş halam boşandığında arkasında 2 tane de çocuk bırakmış ikisi de ilkokula gidiyormuş. Çocukların babanne ve dedeleri demişler ki sana ev tutalım çocuklarının başında dur bekle halam kabul etmemiş ve çıkmış dedemlerin yanına gelmiş. Baya bi süre çocuklar halamı ziyarete gelmişler filan.. Sonra araya soğukluk girmiş taa ki kızı üniversiteyi kazanıp da anne beni ş dışı olduğu için gönderemiyorlar sen başımda olursan gidebilirmişim gel lütfen der halam da bi inat ki kabul etmez o zamandan beri çocuklar halamla görüşüyorlar. Maddi durumları çok çok iyi filan ev aldılar döşediler vs arada da gelir ihtiyaçlarını karşılarlar. Böylesi de var. :26:

amin canım amin biz iyi oldukça o çatlayacak biliyorum annemlere gittikçe kudurduğunun farkındayım

daha yazacak çooooooooook şeyler var ama bunlar konusu açıldığında zamanı geldiğinde anlatacam

dert küpüyüm dertt

ama inanın geçmişe takılıp kalmayı sevmiyorum yoksa yaşanmaz affedemesemde miş gibi yapıyorum

Burası olmasa bence ben hala susmaya devam ederdim
Ben pek anlamıyodum çünkü
Sonra baktım ne kadar körmüşüm..

Kimse efendilikten anlamıyo bu devirde, sıfatı ne olursa olsun haddini aşana haddini bildirmek lazım

gözümü açan kk oldu ama biraz geç tanıştık kk ile 2009 da

asla susmamak lazım çekirge çok yakın bi arkadaşım 7 yıldır evli ve 6 yıldır neler çekti kv yüzünden e tabi esas nokta eş ama kv diyelim biz , hatta son patlamada şöyle olmuş kv söyleniyo sürekli arkadaşımda korktuğundan ya da cevap veremediğinden değil saygısından susuyo karşılık vermiyo kadın demişki o kadar laf söylüyorum öküz gibi bakıyoo

yani insan sussada kabahatli oluyo gerek yok kendini hırpalamaya ,

bende kv ameliyat olunca ilk gece yanında refakatçi kaldım , sabah eve gidiip 2 saat yemek yapıp işe gittim uyumadan 1 hafta her akşam yanına gittim yardım edilcek nesi varsa yaptım şimdi eşim diyoki ben seni izliyorum ne yaptın ki insan biraz yardımcı olur ,

dedim seni Allaha havale ettim bu nankörlüğüne benden cevap yok , bundan sonra da benden bihalt bekleme

kudurttuğu günlere saysınn , anlat tabiki daha doğrusu anlatmak seni rahatlatıyorsa anlat ama aklına gelip seni daha çok üzüyorsa anlatma bile ,

onlara inat iyi olmak lazım aslında dediğin gibi daha çok çatlasın da pes etsin diye

cok sağol cnm..
maalesef iyi niyetliyim keşke bu kadar olmasaymışım
az önce de dedğiniz gibi deveyi diken insanı.... mantığı var çünkü herkeste..

annemle konuşuyoruz akşam bak ne güzel babannesi dedesi ilgileniyor babasıda öğrenicek burcum dedi..
biliyorum ki 10 tane daha torun olsa doruk hep onların ilk ağrısı olarak kalıcak.
maddi manevi yanında olucaklar..

ama yorulmaya başladığımı hissediyorum canım..
herkesi idare etmekten kendimi idare edememekten...

elbetteki düzene giricek ,i hiçbir sorun sonsuza kadar sürmez ,

öyle bi düzene gircek ki zamanla herşey akıp gidicek senin mudahalene bile gerek kalmadan...

Bende hem yabancı bi ortam, hem eş ailesidir, hem yaşına hürmeten
Sustum ilk zamanlar
Eee artık hem gözüm açıldı, art niyetli yaklaşımlarından dolayı eskisi gibi değilim, gerektiği yerde 'şu yaptınız çok enterasan, çok saçma' diyorum.
Şimdi baktılar cevap veriyorum ya gözleri böyle oluyo apışıp kalıyolar

Eee bu işler sırayla bende birçok tavırlarına şaşırmıştım
Bence kimse geline değil kendine ediyo, yarın birgün gelinin eline kalacaklarını hesap edemiyolar mı
En önemlisi de vicdan ve bulunduğu yaş olgunluğuna erişmiş olmalı herkes.

Senin eşin de bi enteresan, gece refakat ettin yemek yaptın . Ağzınla kuş mu tutmanı bekliyomuş ? Önce dönsün annesine baksın o yemeği niye çöpe dökmüşler..

haha bi kere bnm öyle olmuştu öyle bir ağlıyorum ki
ki ben ağlarken dudak bükerim adamdan sürekli peçete istiyordum..
kim bilir ne haldeydim hem dudak büküyorum hem burun siliyorum
adamı göreyim bakmıyorum bile inş. tanımamıştır diyorum

saygı yı artık kaybettim bende ne cevaplar var dilime geln bundan sora hepsi uçacak kv ye bir bir

esas olarak kv şöle şu şöle demyi sevmeyenlerdenim bazen bdvde görüyorum sinir oluyorum ulen oda bişimi diyorum bendekine gel aman anlattım açıldım biraz ağladım geçti

bu erkekler nankör anacım bişi bekleme

çatır çatır çat çatlatacam ben onu

canım daha çok gençsin evleneceksin mutlu bir ailen olacak
doruk en azından mutlu bir ortamda büyüyor,sana destek olan insanlar var.
açta açıkta değilsin çok şükür,kültürlüsün,güzelsin.
doruk ilerde kocaman adam olacak bu günler çok hızlı geçecek
biraz sabır lazım,üzülme lütfen,dua her şeyin ilacıdır.

ben öğle arasına çıkıom kızlar byee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…