- 12 Mart 2013
- 1.520
- 13
- 88
kızlar aranızdayım ama yazamıyorum bugün affola..
derdime dermansınız her zaman.. can'sınız
sizin derdinize susuyorum sanmayın nolur..
cute sen bodruma gitçem diyon da ordaki mankenler çıtırlar nolcak
bodrumdan korkmuyomkı bılmedıgım yerlerden korkuyom
hem ben bodrum kızıyım bende onlardanım
ama gıdemıcez herhalde bodrum olsaydı oglanla kocamı rahatlıklan gezdırebılırdım
geçmiş için kendini ne kadar paralasan boş, gelecek için gardını al yeter , bundan sonra Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin , seni üzdükleri yerden katbekaç kendi canları yansın .... sende eşin ve bebişlerinde mutlu günlerini yaşa
Burası olmasa bence ben hala susmaya devam ederdim
Ben pek anlamıyodum çünkü
Sonra baktım ne kadar körmüşüm..
Kimse efendilikten anlamıyo bu devirde, sıfatı ne olursa olsun haddini aşana haddini bildirmek lazım
Burası olmasa bence ben hala susmaya devam ederdim
Ben pek anlamıyodum çünkü
Sonra baktım ne kadar körmüşüm..
Kimse efendilikten anlamıyo bu devirde, sıfatı ne olursa olsun haddini aşana haddini bildirmek lazım
gözümü açan kk oldu ama biraz geç tanıştık kk ile 2009 da
öyle bi giittiki sorma bi daha dinleyecem
amin canım amin biz iyi oldukça o çatlayacak biliyorum annemlere gittikçe kudurduğunun farkındayım
daha yazacak çooooooooook şeyler var ama bunlar konusu açıldığında zamanı geldiğinde anlatacam
dert küpüyüm dertt
ama inanın geçmişe takılıp kalmayı sevmiyorum yoksa yaşanmaz affedemesemde miş gibi yapıyorum
zibidi sen çok vicdanlı birisin ve çok da iyi niyetlisin. Ben inanıyorum bu süreci çocuğun için de kendin için de en doğru şekilde geçireceksiniz.
Bizde de halam eşinden boşanmış adam sürekli karı kız peşindeymiş ille sen eve ol ama ben de hayatımı yaşayım demiş halam boşandığında arkasında 2 tane de çocuk bırakmış ikisi de ilkokula gidiyormuş. Çocukların babanne ve dedeleri demişler ki sana ev tutalım çocuklarının başında dur bekle halam kabul etmemiş ve çıkmış dedemlerin yanına gelmiş. Baya bi süre çocuklar halamı ziyarete gelmişler filan.. Sonra araya soğukluk girmiş taa ki kızı üniversiteyi kazanıp da anne beni ş dışı olduğu için gönderemiyorlar sen başımda olursan gidebilirmişim gel lütfen der halam da bi inat ki kabul etmez o zamandan beri çocuklar halamla görüşüyorlar. Maddi durumları çok çok iyi filan ev aldılar döşediler vs arada da gelir ihtiyaçlarını karşılarlar. Böylesi de var. :26:
cok sağol cnm..
maalesef iyi niyetliyim keşke bu kadar olmasaymışım
az önce de dedğiniz gibi deveyi diken insanı.... mantığı var çünkü herkeste..
annemle konuşuyoruz akşam bak ne güzel babannesi dedesi ilgileniyor babasıda öğrenicek burcum dedi..
biliyorum ki 10 tane daha torun olsa doruk hep onların ilk ağrısı olarak kalıcak.
maddi manevi yanında olucaklar..
ama yorulmaya başladığımı hissediyorum canım..
herkesi idare etmekten kendimi idare edememekten...
asla susmamak lazım çekirge çok yakın bi arkadaşım 7 yıldır evli ve 6 yıldır neler çekti kv yüzünden e tabi esas nokta eş ama kv diyelim biz , hatta son patlamada şöyle olmuş kv söyleniyo sürekli arkadaşımda korktuğundan ya da cevap veremediğinden değil saygısından susuyo karşılık vermiyo kadın demişki o kadar laf söylüyorum öküz gibi bakıyoo
yani insan sussada kabahatli oluyo gerek yok kendini hırpalamaya ,
bende kv ameliyat olunca ilk gece yanında refakatçi kaldım , sabah eve gidiip 2 saat yemek yapıp işe gittim uyumadan 1 hafta her akşam yanına gittim yardım edilcek nesi varsa yaptım şimdi eşim diyoki ben seni izliyorum ne yaptın ki insan biraz yardımcı olur ,
dedim seni Allaha havale ettim bu nankörlüğüne benden cevap yok , bundan sonra da benden bihalt bekleme
olurmu hiç canım senin sorununu günaydın der demez gördüm biz biliyoruz seni
psikoloğa git iyice bi açıl
bende çok işe yaramıştı
ama bana acıyan gözlerle bakmasını es geçersem tabi
sanmayınki okumadım yazmadım cahilim neden böyle bir kate külleye geldim anlamıyorum demkki kadere karşı gelinmiyor :13::13::13::13:
saygı yı artık kaybettim bende ne cevaplar var dilime geln bundan sora hepsi uçacak kv ye bir birasla susmamak lazım çekirge çok yakın bi arkadaşım 7 yıldır evli ve 6 yıldır neler çekti kv yüzünden e tabi esas nokta eş ama kv diyelim biz , hatta son patlamada şöyle olmuş kv söyleniyo sürekli arkadaşımda korktuğundan ya da cevap veremediğinden değil saygısından susuyo karşılık vermiyo kadın demişki o kadar laf söylüyorum öküz gibi bakıyoo
yani insan sussada kabahatli oluyo gerek yok kendini hırpalamaya ,
bende kv ameliyat olunca ilk gece yanında refakatçi kaldım , sabah eve gidiip 2 saat yemek yapıp işe gittim uyumadan 1 hafta her akşam yanına gittim yardım edilcek nesi varsa yaptım şimdi eşim diyoki ben seni izliyorum ne yaptın ki insan biraz yardımcı olur ,
dedim seni Allaha havale ettim bu nankörlüğüne benden cevap yok , bundan sonra da benden bihalt bekleme
kudurttuğu günlere saysınn , anlat tabiki daha doğrusu anlatmak seni rahatlatıyorsa anlat ama aklına gelip seni daha çok üzüyorsa anlatma bile ,
onlara inat iyi olmak lazım aslında dediğin gibi daha çok çatlasın da pes etsin diye
cok sağol cnm..
maalesef iyi niyetliyim keşke bu kadar olmasaymışım
az önce de dedğiniz gibi deveyi diken insanı.... mantığı var çünkü herkeste..
annemle konuşuyoruz akşam bak ne güzel babannesi dedesi ilgileniyor babasıda öğrenicek burcum dedi..
biliyorum ki 10 tane daha torun olsa doruk hep onların ilk ağrısı olarak kalıcak.
maddi manevi yanında olucaklar..
ama yorulmaya başladığımı hissediyorum canım..
herkesi idare etmekten kendimi idare edememekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?