ilk istemeye geldiğinde dirrek kızla oğlan anlaşıyolar demiş oğlanın parasını pulunu yedi demiş halbuki birkere bile buluşmamıştık ben dersaneye giderken peşime takılırdı
artık bu kadınlara yapılanlar bir son bulsun. anneler yani yine kadınlar oğullarına namusun oradan ibaret olmadığını anlatsın. yine bizlere bende çocuk yok sizlere :) iş düşüyor...
bak yaaaa. sen anlattıkça ben sinirleniyorum. buluşsan ne olmuş. az akıllı olsaymış oğluda yedirmeseymiş o zamn. laflara bak.. benim yengemde sülalesine bakar abimin parasıyla ama yengeme tek lafım yok. abim az akıllı olup yedirmesin..
eltın oncemı evlenmıs
canım yesem haklısın hem bizdeki amele ruhu biliyosun hiç yermiyiz yediririz insan yemeyincede dah bi zrouna gidiyor resemn iftira atmış
ne diyim benim gibisini inaki zor bulurlar
canım yesem haklısın hem bizdeki amele ruhu biliyosun hiç yermiyiz yediririz insan yemeyincede dah bi zrouna gidiyor resemn iftira atmış
ne diyim benim gibisini inaki zor bulurlar
evet
bi bekar kaynım var o evlenirken onada aynısını yapacak olursa ağzıma geleni söyleyecem kimse tutamaz beni
yy hepiniz çok hoşsunuz gülmekten kırıldım vallaa:dance: :dance:
bende size komik bir yakalanma mevzumuzu anlatayım memlekete gittiğimizde eşimle beraber olamıyodum müsait ortam yoktu yani adam:roflol: abaza oldu ee tabi bende akşam annemlerle amcamlardan döndük annemleri eve bıraktık eşim inme işimiz var senle dedi inmedim arabayı boş bir araziye çekti atladı üstüme tam heycandan titriyoduk kötükedihüsoama etrafta karanlıktı bide baktık biri hayyy huyyy diyee bağırıyor çobanmış meğer bizi görünce korkutmak istedi heralde çok gülmüştük:roflol: halimize tam gaz kaçtık ama korkudan öldüm ayy dedim kendimi şeyy kadınlar gibi hissetim birden çok utandım
bizde evlendik düğünden sonra yemeğe gittik. oradan biz eve geçtik onlar kapıdan bıraktılar bizi. sabah misafirleri vardı izmirden, samsundan onlaru uçağa bırakmak için geri döndük ama eşim bana sordu ben sorun değil dedim. annesine gittik sabah kahvaltısını yaptık onları bıraktık. snra eve döndük akşam sabahta kalkıp balayına gittik. düğün ctesiydi. pazartesi çıkışlı almıştık uçak biletlerimizi oteld euçakta daha ucuz olduğu için.
kızlar aranızdayım ama yazamıyorum bugün affola..
derdime dermansınız her zaman.. can'sınız
sizin derdinize susuyorum sanmayın nolur..
ben açık sölim beddua ediyorum diyorumki elleirme kalasınbeddua etmeyi sevmem ama böylelerine de bulsunlar demeden geçemiyorum işte..
maalesef canım yaşadım ama bitmedi etkisi sürüd hep içimde kalan şeyler oldu çoooooooooook salakmışım onca borcun içine girmemde cabası oğullarının çalışyığı parayı yemişlerasyalı şaşırdım cidden hala böyle olayların olmasına , dediğin gibi ilk günler insanda bi saflık oluyo sonradan diyo napmışım diye,
bizde düğün gecesi evimize geldik ertesi günde balayına gidicez sabah 9 da bi bahaneyle aradı kv neyse dedim ses etmedim , sonra kalktık hazırlandık falan eşim altınları onlara götürmeye gitti hani ev boş kalmasın diye
eşimin babannesi gider gitmez sormuş gelin hanım nasıl diye eşimde öldü demişgıcık olmuşş
aman canım inşallah benim gibi saftirik bulamazda tepesine çıkmaz kızınevet bizdeki amele ruh başımıza ne işler açtı
3 kuruşluk insanlara 5 kuruş veririz bide üstüne üzülen biz oluruz.
bencede canım,sen kaynını uyar bence,gerekirse eltinle konuş kıza akıl ver
dinsizin hakkından imansız gelir.
ama sonra kabak senin başına patlamasın.
işte bu kız değil,bizim gelinde buna ortak oldu iş çevirdiler filan gibisinden :18:
yy hepiniz çok hoşsunuz gülmekten kırıldım vallaa:dance: :dance:
bende size komik bir yakalanma mevzumuzu anlatayım memlekete gittiğimizde eşimle beraber olamıyodum müsait ortam yoktu yani adam:roflol: abaza oldu ee tabi bende akşam annemlerle amcamlardan döndük annemleri eve bıraktık eşim inme işimiz var senle dedi inmedim arabayı boş bir araziye çekti atladı üstüme tam heycandan titriyoduk kötükedihüsoama etrafta karanlıktı bide baktık biri hayyy huyyy diyee bağırıyor çobanmış meğer bizi görünce korkutmak istedi heralde çok gülmüştük:roflol: halimize tam gaz kaçtık ama korkudan öldüm ayy dedim kendimi şeyy kadınlar gibi hissetim birden çok utandım
ben açık sölim beddua ediyorum diyorumki elleirme kalasın
maalesef canım yaşadım ama bitmedi etkisi sürüd hep içimde kalan şeyler oldu çoooooooooook salakmışım onca borcun içine girmemde cabası oğullarının çalışyığı parayı yemişler
düğünde toplananıda aldılar bozdurup yediler
aman canım inşallah benim gibi saftirik bulamazda tepesine çıkmaz kızın
bu beimde çok hoşuma gitmişti
canım sen rahatına bak,
biz yanlış anlamayız,ama kendini yıpratma lütfen
herşey olacağına varır,hayat süprizlerle dolu,
dorukta büyüyünce unutucak bu günleri
onlar çocuk yaraları daha çabuk iyileşiyor.
sen güçlü ol ki oda iyi olsun.[/B]
yazmadım kız
kopyaladım
kafanız dagılsın dıye gulun dıye
saplanıp kalkamyın ya gulun bıraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?