geçen morhipoda satılmuş letttonn 30 tlye içime oturdu alamadım diye
geçen morhipoda satılmuş letttonn 30 tlye içime oturdu alamadım diye
bi ara oturup ayıklayalım,ama sonra taamamı şekerim , şimdi işe lafa yetişmem lazım
katiee asıl sen buna inanma. dün geldi aramızı bozmaya çalışıyor. bakma sen ona arkadaşım seefiiyoruzz senii. hemde ben şimdi evlencem ya, sonrada çocuk yapıcam ya, seninle daha sık konuşuruz o zaman
bu markaalrı duymadım benyaa yeterınce markamı değil ebnmı cahilim gogla bıle bılmıyor letton deyince dağ daş çıktı:26:
dün mü geldimkatiee asıl sen buna inanma. dün geldi aramızı bozmaya çalışıyor. bakma sen ona arkadaşım seefiiyoruzz senii. hemde ben şimdi evlencem ya, sonrada çocuk yapıcam ya, seninle daha sık konuşuruz o zaman
katiee ile aramızı bozcan diye muhabbeti yakalayamadın dimi oh olsun sanaaa
bend eduymadım:26:bu markaalrı duymadım benyaa yeterınce markamı değil ebnmı cahilim gogla bıle bılmıyor letton deyince dağ daş çıktı:26:
yerimde gözu var gıbı geldi pcmın bozulmasını beklemiş
yerimde gözu var gıbı geldi pcmın bozulmasını beklemiş
bend eduymadım:26:
bana mı dedin:44:
öyle tabiiki canım seni başka topiğe gönderip kendisi bizimle arkadaş olacak
dün mü geldim
kandırıdımmmm
aranızıda bozarım muhabbetide yakalrımama iyi günümdeyim bozmamaya karar verdim
kızlar size attığım linkteki turkuaz nasıl us polo olan?
yok sen zekisin seni karşıma değil yanıma almam lazım. zaten şimdi de bana lazmsın.
şaka şaka 5 dakka böğğğğ irenç bi espiriydi merak etmeyin ben kendime vurdum
hay Allah razı olsun canım
elmy nerde kaldı bu arada yaa
bayanlar ciltteki sivilce delikleri nasıl geçer bugüne kadar aslında çok şey denedim ama sonuç bulamadım belki benimle aynı durumda olup ta çözüm bulan birileri vardır aramızda çok takmış durumdatım ozon tedavisini denemedim bitek deneyeniniz var mı?
topiğiniz hayırlı olsun bende aranıza katılmak istiyorum
kızlar az yorum yapın ya nasıl o turkuaz olan almayı düşündüm de çabukmu kirlenirki pismi görünür hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?