09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

geçen morhipoda satılmuş letttonn 30 tlye içime oturdu alamadım diye

markafoni bazen yapıyuo öyle ama her zamna denk gelmiyo, sürekli takipte olmak lazım, mail adresini bırak istedğin markalar gelince sana mail atsınlar

bi ara oturup ayıklayalım, ama sonra taamamı şekerim, şimdi işe lafa yetişmem lazım

katiee asıl sen buna inanma. dün geldi aramızı bozmaya çalışıyor. bakma sen ona arkadaşım seefiiyoruzz senii. hemde ben şimdi evlencem ya, sonrada çocuk yapıcam ya, seninle daha sık konuşuruz o zaman

yerimde gözu var gıbı geldi pcmın bozulmasını beklemiş

katiee asıl sen buna inanma. dün geldi aramızı bozmaya çalışıyor. bakma sen ona arkadaşım seefiiyoruzz senii. hemde ben şimdi evlencem ya, sonrada çocuk yapıcam ya, seninle daha sık konuşuruz o zaman
dün mü geldim

kandırıdımmmm

katiee ile aramızı bozcan diye muhabbeti yakalayamadın dimi oh olsun sanaaa

aranızıda bozarım muhabbetide yakalrım ama iyi günümdeyim bozmamaya karar verdim

bayanlar ciltteki sivilce delikleri nasıl geçer bugüne kadar aslında çok şey denedim ama sonuç bulamadım belki benimle aynı durumda olup ta çözüm bulan birileri vardır aramızda çok takmış durumdatım ozon tedavisini denemedim bitek deneyeniniz var mı?

kızlar az yorum yapın ya nasıl o turkuaz olan almayı düşündüm de çabukmu kirlenirki pismi görünür hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…