09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

topiğiniz hayırlı olsun bende aranıza katılmak istiyorum

Hoşgeldin cnmm

kızlar az yorum yapın ya nasıl o turkuaz olan almayı düşündüm de çabukmu kirlenirki pismi görünür hemen

Ya cok cırt bir renk o, eğer böyel bir ayakkabı alacaksan gitti gidiyora da bak, oranın fırsat ürünleri cok daha ucuz, mesela converse bulabilirsin aynı renk

kızlar kendimi tanıtıyım isterseniz :)

24 yaşındayım İstanbulda yaşıyorum muhasebeciyim ve bu sene gelin olucam inşallah

Hoşgeldin cnmm

Ya cok cırt bir renk o, eğer böyel bir ayakkabı alacaksan gitti gidiyora da bak, oranın fırsat ürünleri cok daha ucuz, mesela converse bulabilirsin aynı renk

gg den çok alışveriş yaptımda elmayram orda iade sorun oluyor ya, diyerlim beğenmedin gönderirken kargoyu yine sen ödüyorsun oda sıkıntı

Düşmanını kendine yakın tut

Burdayım burda plan düşünüyorum

evet bende öyle karar verdim canım arkadaşım, gankam benim
düşün canım iyi düşün yaparsın sen bu işi. elini attığın heer iş başarıyla sonuca ulaşır, sonuç odaklısın sen, iyi bir düşünürsünn ama 2. iyi düşünür. 1. belli :103::103:

ben oda bennasla size beni tanımanız için zaman tanıyacamo yüzden 5 e kadar başnızdayım
yazıklar olsun sana verdiğim gazlara :113:

gazınıda al gittt

teşekkürler kızlar biraz daha bekleyeyim içime daha sinen bişi olana kadar
trendyolada bak
cadum yerıme mukayyyet ol ben çıkıyorum oğlum uyandı ama gelince alırım
tamam canım gözün arkada kalmasın:79:
kızlar kendimi tanıtıyım isterseniz :)

24 yaşındayım İstanbulda yaşıyorum muhasebeciyim ve bu sene gelin olucam inşallah
hoş geldin
Arkanı bi döndün bu cenebazlar hemen baslsaı sohbete .1:

on parmağımda on marifet :)

evet mütevazilikte var, beğendim

piyonum nasılsın balım konuşamadık fazla bugün senle

gg den çok alışveriş yaptımda elmayram orda iade sorun oluyor ya, diyerlim beğenmedin gönderirken kargoyu yine sen ödüyorsun oda sıkıntı

hımm ben hic iade yapmadım, ordan erkek kardeşime converse aldım, 2 ayda yırttığı icin önemsemedim ses kayıt cihazı faland a almıştım ahahahahahah

Baz gaza piyo bas gazaaa

hımm ben hic iade yapmadım, ordan erkek kardeşime converse aldım, 2 ayda yırttığı icin önemsemedim ses kayıt cihazı faland a almıştım ahahahahahah

Baz gaza piyo bas gazaaa

ses kayıt cihazı

biliyomusun bende zamanında bir erkek arkadaşımdan şüphelenmiş ve almak istemiştim onlardan fakat bana göre bişi bulamadım ozamanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…