evet orası öyle , direk satıcı ile ilişki kuruyongg den çok alışveriş yaptımda elmayram orda iade sorun oluyor ya, diyerlim beğenmedin gönderirken kargoyu yine sen ödüyorsun oda sıkıntı
evet bende öyle karar verdim canım arkadaşım, gankam benim
düşün canım iyi düşün yaparsın sen bu işi. elini attığın heer iş başarıyla sonuca ulaşır, sonuç odaklısın sen, iyi bir düşünürsünn ama 2. iyi düşünür. 1. belli :103::103:
gazınıda al gittt
piyonum nasılsın balım konuşamadık fazla bugün senle
hımm ben hic iade yapmadım, ordan erkek kardeşime converse aldım, 2 ayda yırttığı icin önemsemedimses kayıt cihazı faland a almıştım ahahahahahah
Baz gaza piyo bas gazaaa
evet orası öyle , direk satıcı ile ilişki kuruyon
gidersem gazımı bırakır giderim
canım sarhoş gibiyim ama aşk sarhoşuuekşın yok ama gönlüm büyük
ya tutarsa ya tutarsa ya tutarda aşk el verirse
birazda iğrenç, böğğ kendimden huylandım
olsun yinede cuk oturdu be çok komikti sesli güldüm
ses kayıt cihazı
biliyomusun bende zamanında bir erkek arkadaşımdan şüphelenmiş ve almak istemiştim onlardan fakat bana göre bişi bulamadım ozamanlarda
elmiş noldu yine ne düşmanı??
ya tutarsa ya tutarsa ya tutarda aşk el verirse
piyonistt nerdesin canımmmm
Cok güzel seyler var teknoloji ilerlemiş
yok bebeyim düşman müşman, bu piyo müdüre asık yaa ben ediyim diye korkuyo benden
artık el mi verir zıpkınla kovalar mı bizi orasını bilimicim
Cok güzel seyler var teknoloji ilerlemiş
yok bebeyim düşman müşman, bu piyo müdüre asık yaa ben ediyim diye korkuyo benden
artık el mi verir zıpkınla kovalar mı bizi orasını bilimicim
sen gazı bırakınca bayıldı millet kokudan ölen bile olabilir
selam kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun
fırsat bulup gelebildim iş yerinde hala bilgisayarım yok hatta yeni planları şu kıç kadar odaya 4 kişi sığdırıp ben ve yeni memur olmuş bi arkadaşı tek bilgisayarda çalıştırmak bende sallamıyorum durmuyorum o odada kaçıyorum sağa sola fırsat buldukça girerim artık
Müdürün haberi varmı
işte zamane benim dediğime 8 yıl oluyor nerdeyse ozaman cıvıl masum bir kızım dabi
Saol cnmm, niye tasarrufa mı gidiyorlarmış, hangi devirdeyiz iki memur bir bilgisayarda calısacak
bilgisayar yokmuş, satın alma ne iş yapıyosa hayır bişey aldıklarıda yok müdürlüğe o zaman bize o paraların döner olarak dağıtılması lazım Türkiyenin bi ucuya karışan eden yok nasıl olsa
Saol cnmm, niye tasarrufa mı gidiyorlarmış, hangi devirdeyiz iki memur bir bilgisayarda calısacak
Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?