09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

gg den çok alışveriş yaptımda elmayram orda iade sorun oluyor ya, diyerlim beğenmedin gönderirken kargoyu yine sen ödüyorsun oda sıkıntı
evet orası öyle , direk satıcı ile ilişki kuruyon

gidersem gazımı bırakır giderim

piyonum nasılsın balım konuşamadık fazla bugün senle

canım sarhoş gibiyim ama aşk sarhoşuu ekşın yok ama gönlüm büyük

hımm ben hic iade yapmadım, ordan erkek kardeşime converse aldım, 2 ayda yırttığı icin önemsemedim ses kayıt cihazı faland a almıştım ahahahahahah

Baz gaza piyo bas gazaaa

ya tutarsa ya tutarsa ya tutarda aşk el verirse

ses kayıt cihazı

biliyomusun bende zamanında bir erkek arkadaşımdan şüphelenmiş ve almak istemiştim onlardan fakat bana göre bişi bulamadım ozamanlarda

Cok güzel seyler var teknoloji ilerlemiş

elmiş noldu yine ne düşmanı??

yok bebeyim düşman müşman, bu piyo müdüre asık yaa ben ediyim diye korkuyo benden

ya tutarsa ya tutarsa ya tutarda aşk el verirse

artık el mi verir zıpkınla kovalar mı bizi orasını bilimicim

selam kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun
fırsat bulup gelebildim iş yerinde hala bilgisayarım yok hatta yeni planları şu kıç kadar odaya 4 kişi sığdırıp ben ve yeni memur olmuş bi arkadaşı tek bilgisayarda çalıştırmak bende sallamıyorum durmuyorum o odada kaçıyorum sağa sola fırsat buldukça girerim artık

yok bebeyim düşman müşman, bu piyo müdüre asık yaa ben ediyim diye korkuyo benden

Müdürün haberi varmı

işte zamane benim dediğime 8 yıl oluyor nerdeyse ozaman cıvıl masum bir kızım dabi

Saol cnmm, niye tasarrufa mı gidiyorlarmış, hangi devirdeyiz iki memur bir bilgisayarda calısacak

Müdürün haberi varmı

Yok

Son düzenleme:
Saol cnmm, niye tasarrufa mı gidiyorlarmış, hangi devirdeyiz iki memur bir bilgisayarda calısacak

bilgisayar yokmuş, satın alma ne iş yapıyosa hayır bişey aldıklarıda yok müdürlüğe o zaman bize o paraların döner olarak dağıtılması lazım Türkiyenin bi ucuya karışan eden yok nasıl olsa

Kafalarına göre takılıyorlar yani. Neyse az kaldı, tatile git gel hamile kal, patlatırsın sürekli raporu

Merhaba
Ben de geldim 9-18 muhabbetine.
İlk defa bir geyik sohbetinin ilk gününde olacağım.
Çok heyecanlıyım.
Bu da hediyem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…