09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

terliğin tersiyle böylelerinin ağzına ağzına vurma hissi geliyo bana

kendi ailemizde görmediğimiz için tuhaf geliyor Kader,
Senin eşin ne diyor bu davranışlarına ?
İnsanın cebi dolabilir ama gözü açsa yapacak bişey yokkk...

Benim kp in 2 evi arabası dolgun maaşı var, (eşim ve benim maaşımın toplamında daha fazla maaş alıyor)
Siz çift maaşsınız dedi bana bir kere ki hiç bu muhabbetlere girmem ne kadar aç gözlü olduğunu bildiğim için,
Bende dedim, sen tek başına bizi cebinden çıkartırsın, cebim delindi bişey kalmadı dedi,
Bende, sen o cebi dikmişsindir bişey düşmez cebinden dedim..

Yani hanımefendilik ve görgülü olmak bu tarz insanların karşısında yapılmayacak şeyler, onlar enayi olarak görüyorlar.
İnsanları kendi silahıyla vurcaksın çirkefe çirkef olacaksın ki anlasınlar el mi yaman beymi yaman....

terliğin tersiyle böylelerinin ağzına ağzına vurma hissi geliyo bana

helal

Evet aynen öyle
Eşim babası gibi etkisiz eleman kaynanam ve kızı kendi bildiklerini okurlar çünkü
Ev alma sevdasına abisine bir iki fikir danıştı görümcem, abisi de afalladı ama elindne geleni yaptı
Sonra haftaiçi izninde gidip ev almışlar, akıl karı değil
Ara yerde , 90 bin , 1+1 yüksek giriş
Amaç : Biz ev aldık, onlar da almalı. Yoksa olmaz Mantıklı olan değil, rakipçesine saçma bi hırs
Eşim de dedi aman o kadar anlattım abuk subuk iş yapmışlar, ben karışmıyorum yine napıyolarsa yapsınlar

Evet kesinlikle, ben çok sessizdim de baktım bunlar kendini zeki sanıyo. Bir iki cevap verdim herkese sus geldi

Yapıştır cevabı valla ondan anlıyorlar demek ki

1+1 eve nası sıgacaklar ya

selam kızlar elmayra topıgın hayırlı olsun

hafta sonu tankınımı aldım bı bakın yorumlayın dıye resmı atayım dedim ama bi türlü olmuyor buyuk deyip duruyor neden olakı :26::26:

Yok be benim gizlim saklım yok
İsterse özeldeki arkadaş buraya kopyalayabilir
Görümce kaynana muhabbeti işte siz pek katılımda bulunmayınca meşgul etmeyelim dedik
elmayra bizi kesiyodu az daha :18:

o zaman bu özelin son harfi o olsa gerek

katiee , Microsoft Office Picture Manager vardır muhtemelen,
ondan da küçültebilirsin.

Resmin üzerine gelip sağ tıkla, birlikte aç'ı tıkla, bak bakalım programlara.

Yedim geldim ama bi gerildim sebepsiz patlamaya hazr bomba gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…