09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

whuuu gelin kaynana muhabbetleri,

ben düğün öncesi evime girene çıkana hiç karışmadım kendi malınız gibi kullanın misali sonrasında da böyle olurum evime izinsiz girene , sahiplenme içgüdüsü sanırsam

ayrıca ben çeyizde sermedim, dantel kullanmıyorum zaten vitrinde almadım kv demediği kalmadı alınsın diye anneme kadar aramış oda sovr nası istiyosa öyle yapsın sonrasında başımın etini yemesin kendi kullancak demiş,

dantellerim herşeyim yüklükte duruyo belki benim çocuğum doğup evlenene kadar yine moda olursa onun çeyizine koyarım

Annemin gönlü olsun diye dantelleri 3 ay indirememiştim Sonra kaldırdım bu sefer de kocam olacak dallama geri cıkardı cok seviymş danteli

bana patlayabilirsin :26: zaten ensesine vur ekmeğini al modeliyim mazlumun olabilirim kardeş

Seeeen, mazluuuuum

Olmaz kıyamam sana.

Bende çeyiz sermedim
Yatak odadır, beyaz eşyadır, banyo paspasıdır bunlar yerine kondu
Beyaz eşya erken gelsin ki kurduralım dmeişti eşim
Ben ne bilim tüm mahalle o anı bekliyomuş
Benim ne annem meraklıdır ne arkadaşları, herkes duracağı yeri bilir
Çok şaşırmıştım

Annemin gönlü olsun diye dantelleri 3 ay indirememiştim Sonra kaldırdım bu sefer de kocam olacak dallama geri cıkardı cok seviymş danteli

Seeeen, mazluuuuum

Olmaz kıyamam sana.

ben dantel kullanmıcam diyince kv eşim için xxx sever demiştiii erkek ne anlarsa meğersem seviyomuş gerçekten ama vitrinde değil

alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste afferim sana

ben dantel kullanmıcam diyince kv eşim için xxx sever demiştiii erkek ne anlarsa meğersem seviyomuş gerçekten ama vitrinde değil

alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste afferim sana

Ahahahah xxx sever zaten onların genel savunma mekanzması bu

bana çok saçma geliyo ya beyaz eşyanın nesini görcen kardeşim koltukta bildiğin koltuk işte gereksiz boş muhabbetler, hani yakın akraba olur yakın arkadaş gönlü olsun diye ya gdilir görülür tebriğe ama dıdının dıdısı gösteriş amaçlı çok saçma

hatt benim kv benimle başedemeyince artık benim komşular geliceği zaman ört dantelleri sonrasında istediğini yaparsın dedi ve kendi kaybetti komşuları çağırmıyorum dantel örtmemek için kötüyüm ben kötüyüm

dün bi kanalda yaşlı bi teyze vardı geçmişte kv sini anlatıyo eskilerin çok çektiğini ve sonunda da dedi ki ; şimdilerde gelinler kv , kv ler gelin oldu eskiden kv ye hürmet edilirdi şimdi kv ler çayını ikramını koyuyo geline hizmet ediyo,

eşimde beni dürtüyo aynen öyle diye valla dedim öyle hanımağayım ben

Hoşgeldin it mağduru ipek hanım

evet mağdurum ben
çalışan bir kk üyesine verilecek en büyük ceza. ban yesen bir gün banın bitecek bilirsin amaaa amaaa bennnnn ahh çok bedbaht bir durumdayım elmiş..yine de ölmek var dönmek yok bu kk dan

benım çeyiz bı ay serılı kaldı kvdemın iş arkadaları gelecekelrıd bı turlu gelemedıler nasıl tahammul etmişimbılemıyorum

Evet tek amaç gösteriş
Ve onlarda gösterişe meraklı ki araca binip geliyolar yani
Ben üşenirim hayırlı olsun der otururum yerime, ne gidicem ev işte
Hiç mi ev görmedik sanki

Nasıl bi meraklı melahat tayfasına düştüysem

benım çeyiz bı ay serılı kaldı kvdemın iş arkadaları gelecekelrıd bı turlu gelemedıler nasıl tahammul etmişimbılemıyorum

aboow kirlenmiştir onlar bir ayda bee onları ütülemek ayrı dert milleette çğrıldığına şükretmiyo bide bir ay bekletiyo

annnaa herkesin çeyizi varmış.annem bana tek bir dantel bile yapmadı. he pardon 1 işlemeli havlum vardı o da kesin bir yerden hediye gelmiştir... yani gerçekten düşünüyorum da annemin yaptığı tek bir şey yok. her şeyi hazır aldım...

sizi kendi halinize bırakmışlardır artık kader gelen gelmiş gören görmüştür nasılsa dimi,

yoksa bu merak hiç geçmiyomu

evet mağdurum ben
çalışan bir kk üyesine verilecek en büyük ceza. ban yesen bir gün banın bitecek bilirsin amaaa amaaa bennnnn ahh çok bedbaht bir durumdayım elmiş..yine de ölmek var dönmek yok bu kk dan

Bence itciler sizi kafalıyor, insan yazdığından sorumludur, teknoloji ilerledi her harf kayıt altında.

Zaten ne yaparlarsa yapsınlar ayıramazlar bizi kkdan

cahil sabrı yewrumm

benimde az vardı çoğunu teyzemin çeyizindekileri getirmiştim sırf görsünler diye geri kalan da hazır amaaan artık kullanılıyo sanki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…