09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Annemin gönlü olsun diye dantelleri 3 ay indirememiştim Sonra kaldırdım bu sefer de kocam olacak dallama geri cıkardı cok seviymş danteli

Seeeen, mazluuuuum

Olmaz kıyamam sana.

ahaha ex dantel mi seviiiiiiidii ? :)))
benim koca örtünün Ö sünden anlamaz

aboow kirlenmiştir onlar bir ayda bee onları ütülemek ayrı dert milleette çğrıldığına şükretmiyo bide bir ay bekletiyo

ben evde yokken geldiler çalışıyodum ozaman geldiler sürekli temız olmak zorunda tabı evde kıpırdıycak yer kalmıyo

bu adet yavaş yavaş kalkıyor zaten doğrusuda bu analmsız bı adet

Akıllı kadınmış annen, bizim vardı da noldu ki ipeğim. Hepsi sandık bekledi.

Bence itciler sizi kafalıyor, insan yazdığından sorumludur, teknoloji ilerledi her harf kayıt altında.

Zaten ne yaparlarsa yapsınlar ayıramazlar bizi kkdan

cahil sabrı yewrumm

aynen canım evde bile zaman bulsam gireceğim bir de şimdi giremiyorum ya azgın boğa modundayım..

sizi kendi halinize bırakmışlardır artık kader gelen gelmiş gören görmüştür nasılsa dimi,

yoksa bu merak hiç geçmiyomu

Geçmiyo
Pazar görüşceğimizi biliyolardı
Cumartesi de size geliyorum diye aradı geçiyomuş yine bilmem nerden diye
Yarın görüşcez bi dur işten geldik dinlenelim dmi
Eşim müsait dğeiliz dedi

Hep böyle bu ama bazen müsait değilizden bile anlamıyolar ki

benimde az vardı çoğunu teyzemin çeyizindekileri getirmiştim sırf görsünler diye geri kalan da hazır amaaan artık kullanılıyo sanki de

işin ilginci benim çeyizimi de görmeye gelen olmadı. yani Allahtan meraklı bir eş tarafı yok bu konuda bence. aslında benim durumumdan dolayı biraz geri planda kaldılar. ailede tek çalışan ve uzak gelin benim.diğerleri hep kendi eşrafları falan. bir de hem kendi memleketimden hem de eşimininden uzağız. bu da avantaj sağladı.

ahaha ex dantel mi seviiiiiiidii ? :)))
benim koca örtünün Ö sünden anlamaz

Hem de ne sevme, yıkıycam diye kaldırırdım ortalığı yıkardı benim dantellerim nrde diye koskoca tv ünitesini dantele boğmuştu

aynen canım evde bile zaman bulsam gireceğim bir de şimdi giremiyorum ya azgın boğa modundayım..

BDV ye dal seni banlasınlar rahat rahat gireme :)

seninm kv de de genç galiba dur durak bilmiyo,

öylesi de kötü eşin de aranızda kalıyodur ister istemez senin huzursuz olduğunu görünce ,

sürekli de müsait değiliz denmez ki bi anla demi iyiki aile apartmanına he dememişin çok başın ağrıycakmış

benım sandığımda yok hepsi dolapta duruyor dantellerı bıkaçyıl önce kaldırdım sadece vıtrınde kaldı

çalışıyor olsam şu daha sade olan örtülerden alıcam dantel gerçekten demode

100den fazla örtum vardı 50 tanesını dağıttım ki kapalı değilim

70tanede havlu onlarında bı 30 tanesı ılk zaman yemek adetı yuzunden dağıldı hafifledi ev bıraz

hee bıde patik vardı bı okadar gerçekten luzumsuz hiç kullanmıyorum

Hem de ne sevme, yıkıycam diye kaldırırdım ortalığı yıkardı benim dantellerim nrde diye koskoca tv ünitesini dantele boğmuştu

benim adamı da bıraksam evi burhan altıntopun evine döndürcek, benide makbule ye benzetçek her an her dk altınlarımı takayım istiyo sanki çok varmış gibi

Bi günde 3 yeri ziyaret edebiliyolar
Kendi de çalışıyo Cumartesi Pazar tatil , bu iki günde 6 yer gezmeli
Ben Cumartesi çalışıyorum işten eve kendimi zor atıyorum öğle sıcağında
O da o saatlerde gezmeden geliyo, uğrıyım diyo
Eee biz yarın doğumgününde buluşacağız zaten
Amaç bizi görmek dedğil, evdir temizliktir merak gidermek o zaman ?
Dinlenmek yasak sanki bize

ev ayrı oluncada bu komşuculuk oynama durumu var

başka ılde otursan senede gelip 1 ay kalır 11 ayın hıncını alır

bu kvdelerı evlenınce nereye yollasak :44::44:

bilmiyorum ki akıllı olduğundan mı elmiş. annem biraz aritokrat bir aileden geliyor. her şeyi hazır almışlar sanırım. annemin reçel falan da yaptığını doğru düzgün hatırlamam. aksine ben de çok meraklıyım bunlara. hatta geçen gün çilek reçeli yaptım. annem bir şey sordu onla ilgili. dedim sence nasıl olur sen daha iyi bilirsin. babam da : yok bilmez hiç yapmadı ki dedi

gerçekten de oraya adım atmak mayına basmak gibi artıkınnn.. son bandan sonra hiç girmedim.

hey Maşşalh bende senin gibiyim bizim içimiz geçmiş sanırsam , doğru söylüyosun gereksiz merak işte

bu arada kv ye söyledim ben kalırım refakatçi yanında diye oda kardeşlerimden ses gelmezse sana söylerim ama sana da kyamıyorum çalışıyosun uykuya çok düşkünsün yine de sağol haber veririm dedi artık benden günah gitti

ev ayrı oluncada bu komşuculuk oynama durumu var

başka ılde otursan senede gelip 1 ay kalır 11 ayın hıncını alır

bu kvdelerı evlenınce nereye yollasak :44::44:

başka il gerçekten çok güzel. yılda 1 kere 3 gün görüyorum o kadar.o da elimde olsa hiç gitmeyeceğim. ramazan bayramında bir şey çıksa da gitmesem diyorum mesela

benim adamı da bıraksam evi burhan altıntopun evine döndürcek, benide makbule ye benzetçek her an her dk altınlarımı takayım istiyo sanki çok varmış gibi

yahuu ne kocalar varmış bee :)))

benmkide altın takmalık değil yatırımlık diye düşünenlerden hepsini altın hesabı yaptı,
neyseki alyansıma el koymadı o parmağımda: ))))))))))))))))))))

ipek hoşgeldin sizin işyerıde yasaklıycak başka şey bulamadı kkyı yasakladı

hoşbulduk canım. yok ya site yasaklanmadı. girdiğimiz yerler takip ediliyormuş sözüm ona.... yani kk da bir muhabbet sitesi olduğundan suç aleti sayılır zannımca. o yüzden kontrollü giriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…