09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Elmi sen dün yazdığımı okudun mu, okuduysan niye cevaplamıyon

Bi hafta sonu kaçalım piyoya, fotolarını da gördük beraber mıncırırız

Ay yok görmedim valla.

Gidelim valla, benim de ruhumu sıkmaya basladı bu ankara zaten.

karavan işin lüksü. çadırda bile kalmışlığım var benim ne diyosun. en güzel günlerimdi. bekarlık zamanı teeee. 2 kişilik çadırda 4 kişi kalıyorduk üniversitede karavan bana 3* dermişim

ahahaha ben hic kalamam öyle yerlerde

Ahahha
Ağzın açık mı uyuyorsun

Ben ağzıma değil de, kulağımdan, burnumdan falan girip beynime gider diye korkarım

burnumda kemik vardı alındı gerçi de tam geçmedi etkisi küçükken babam korkuturdu beni ağzından giriyo burnundan çıkıyo böcekler diye hala etkisinden kurtulabilmiş değilim ıııyyykkk

Ahahha
Ağzın açık mı uyuyorsun

Ben ağzıma değil de, kulağımdan, burnumdan falan girip beynime gider diye korkarım

Ayy ya beynine gider de hatlar karışırsa

Tamam zamanı kararlaştırız o vakit

anlaştık

burnumda kemik vardı alındı gerçi de tam geçmedi etkisi küçükken babam korkuturdu beni ağzından giriyo burnundan çıkıyo böcekler diye hala etkisinden kurtulabilmiş değilim ıııyyykkk

Ah bu babalar

İşte çocuklara böyle şeyler söylenmemesi lazım aslında.

Zaten bir kaç tahtam eksik, kalan tahtaları da onlar kemirir artık

anlaştık

Ah bu babalar

işte bu yüzden küçüklüğümden beri ağzımı kapatarak uyurum yorganla pikeyle mesela şimdi bile havaalr sıcak ama pikeyle ağzımı kapatıyorum ayaklarımı dışarda bırakıyorum ölmiyim diye

Ay yok görmedim valla.

Gidelim valla, benim de ruhumu sıkmaya basladı bu ankara zaten.

ahahaha ben hic kalamam öyle yerlerde
,
mia yıda isterimmm
Tamam zamanına sen karar ver, ben her zaman müsaitim.
Piyoya müsaitmisin diye soran yok yalnız
he ya ne pissiniz. bende bdv ye konu açıcam arkadaşlarım davetsiz geliyo ne yapmalıyım acil diye

Ayy benim de kulağıma kaçar

Piyo hp müsait, bi haftasonu da halkoyunu oynamayıversin
oynamam tabiiki ayıpsınızzzz geceler akınca bol bol oyniycam zaten halkoyunu neyimee
Tamam zamanı kararlaştırız o vakit
kapıyı açık bırakmayın tarih isterimmm

İşte çocuklara böyle şeyler söylenmemesi lazım aslında.

Zaten bir kaç tahtam eksik, kalan tahtaları da onlar kemirir artık

Ayy bazen şizofren olsam ne güzel olur diye düşünüyorum, kendime bi dünya yaratırım mesela düşes falanmışım meğersem

Miayı nasıl tasım la yaımda yazık bunun kumu var maması var onla mı uğraşıcam büyük mialar buluruz dışarda kendimize ahahahahah

,

kapıyı açık bırakmayın tarih isterimmm

Evet ben de tarih isterim.
Söyle elmiye valla açık kapı bırakan o, sankim böyle bizi oyalıyomuş gibi geliyo bana, nedersin

Ayy bazen şizofren olsam ne güzel olur diye düşünüyorum, kendime bi dünya yaratırım mesela düşes falanmışım meğersem

Miayı nasıl tasım la yaımda yazık bunun kumu var maması var onla mı uğraşıcam büyük mialar buluruz dışarda kendimize ahahahahah

Ben de deniz gezmişin karısıymışım mesela

Sen onu bırak ta, tarih isteniyor sizden elmi hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…