Elmi sen dün yazdığımı okudun mu, okuduysan niye cevaplamıyon
Bi hafta sonu kaçalım piyoya, fotolarını da gördük beraber mıncırırız
karavan işin lüksü. çadırda bile kalmışlığım var benim ne diyosun. en güzel günlerimdi. bekarlık zamanı teeee. 2 kişilik çadırda 4 kişi kalıyorduk üniversitedekaravan bana 3* dermişim
Ay yok görmedim valla.
Gidelim valla, benim de ruhumu sıkmaya basladı bu ankara zaten.
Ben size eski görümce adayımdan hiç bahsetmemiştim dimi
Neyse bahsetmeyeyim de zaten, hasta ruhlu aklıma geldi sinirim zıpladı sabah sabah
bende kalamam hani kalm ak dert değilde ağzıma böcek kaçar diye korkarım :18::18:
Tamam zamanına sen karar ver, ben her zaman müsaitim.
Piyoya müsaitmisin diye soran yok yalnız
bende kalamam hani kalm ak dert değilde ağzıma böcek kaçar diye korkarım :18::18:
Ayy benim de kulağıma kaçar
Piyo hp müsait, bi haftasonu da halkoyunu oynamayıversin
Ahahha
Ağzın açık mı uyuyorsun
Ben ağzıma değil de, kulağımdan, burnumdan falan girip beynime gider diye korkarım
Ahahha
Ağzın açık mı uyuyorsun
Ben ağzıma değil de, kulağımdan, burnumdan falan girip beynime gider diye korkarım
Tamam zamanı kararlaştırız o vakit
burnumda kemik vardı alındı gerçi de tam geçmedi etkisi küçükken babam korkuturdu beni ağzından giriyo burnundan çıkıyo böcekler diye hala etkisinden kurtulabilmiş değilim ıııyyykkk
burnumda kemik vardı alındı gerçi de tam geçmedi etkisi küçükken babam korkuturdu beni ağzından giriyo burnundan çıkıyo böcekler diye hala etkisinden kurtulabilmiş değilim ıııyyykkk
Ayy ya beynine gider de hatlar karışırsa
Ayy ya beynine gider de hatlar karışırsa
anlaştık
Ah bu babalar
,Ay yok görmedim valla.
Gidelim valla, benim de ruhumu sıkmaya basladı bu ankara zaten.
ahahaha ben hic kalamam öyle yerlerde
he ya ne pissiniz. bende bdv ye konu açıcam arkadaşlarım davetsiz geliyo ne yapmalıyım acil diyeTamam zamanına sen karar ver, ben her zaman müsaitim.
Piyoya müsaitmisin diye soran yok yalnız
oynamam tabiiki ayıpsınızzzzAyy benim de kulağıma kaçar
Piyo hp müsait, bi haftasonu da halkoyunu oynamayıversin
kapıyı açık bırakmayın tarih isterimmmTamam zamanı kararlaştırız o vakit
İşte çocuklara böyle şeyler söylenmemesi lazım aslında.
Zaten bir kaç tahtam eksik, kalan tahtaları da onlar kemirir artık
,
mia yıda isterimmm
he ya ne pissiniz. bende bdv ye konu açıcam arkadaşlarım davetsiz geliyo ne yapmalıyım acil diye
oynamam tabiiki ayıpsınızzzzgeceler akınca bol bol oyniycam zaten halkoyunu neyimee
kapıyı açık bırakmayın tarih isterimmm
Ayy bazen şizofren olsam ne güzel olur diye düşünüyorum, kendime bi dünya yaratırım mesela düşes falanmışım meğersem
ben arşidüşes olurdumm, senide baronetes yapardım
sayısal bana cıakrsa sizi üst kata tasıycam
Dualarım seninle o zaman
Ne dua edersin :)
,
kapıyı açık bırakmayın tarih isterimmm
Ayy bazen şizofren olsam ne güzel olur diye düşünüyorum, kendime bi dünya yaratırım mesela düşes falanmışım meğersem
Miayı nasıl tasım la yaımda yazık bunun kumu var maması var onla mı uğraşıcambüyük mialar buluruz dışarda kendimize ahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?