huzur temizlikde pislikde değil, insanlıkda kadir kıymet bilmekde ..
kaynanam pis olduğumu düşünmüyor
görumcemı her konuda savunurken
okonuda dıyor zaten ablan sen gıbı yapamıyor dıye
merak var kadında bıde ben sg kullanıyorumya tam dıllenmiş değil ama onu yakalamk istıyo sanırım
bende aksıne bıraz tıtızlık durumu var hamıleyken kalkmadan aytıyorum görümcemin kızı geldi tırnakalrı dolmuş dayanamaadım yattğım yerden tırnaklarını kestım sonra görumce ve kvdede çıktı yanıma kız hemen söyledı bak yengem tırnaklarımı kestı dedi görumcem ne dıcenı bılemedı
kızım tükürmeye ble tenezzül etmem ben. diyorlarmışki düzeleceğini değişeceğini bilsek barışsınlar. ben çok dikbaşlıymışım. halbuki kendileri çok ezik. sgitsinler. işim olmaz. haklarında bile konuşmak istemiyorum
piyoo çok güzel çıkmışsın valla şimdi orada olmak vardı hiçbişi düşünmeden uzanmak sahile
çıkarttım zaten kendi akrabalarımla bile sık sık görüşmüyorum. evimi kimsenin olmadığı yerden tuttum. annemler tekirdağdan gelince hepsi soruyormuş beni napıyo falan diye meraklı melahatler. annemde çok iyi, çok yoğun birsürü kursa gidiyo ben bile yetişemiyorum diyomuş. uyuz şeylerengüzelini yapmışsın , samimi olduklarını uyarırsın bir daha konusunu açmayın diye, gözünde değeri olmayanları da çıakrt gitsinn ,
çoğu insan zaten laf almak dedikodu yapmak amacıyla yanaşıo bu dönemde kimse senden ve hzuurundan kıymetli değill
evet canım çıkmamış daha beklemedeyim bendeohhh sefan olsun, bende gözlük aldım,,,
mayo flnda bakmam lazım daha çok model çıkmamışş
şu oteller için amma yorumlar yapmışlar surekli şikayet bakıyoun otel 5yıldızlı bı dolu şikayet bu ikayetler cıddıye alınmalımı
insanın sabrı taşarsa herşeyi yapabilri önce bi hep birlikteyen bi şekilde konusunu açıp sen söylesen çat kapı gelinmesini sevmem diye ,
ilk başlar benim kv sana bilmem kim gelmek istiyo demişti, çat kapıdan hiç hoşlanmam habersiz gelmesinler demiştim
bikaç kere de yemek getirmeye geldi ev dandini tabi son geldiğinde kıştı klimanın önünde masanın üzerinde çamaşır kurutuyorum donlarım falan üstünde apar topar toplamaya başladım ben yapancıyım bırak ben rahatsız olmam dedi bende direk ama ben rahatsız olurum dedim ve o son oldu bi daha 1 dk bile durucak olsa haberli geliyo
Şaka gibi yaa, tam pencereden baakrken böööö yapıcan ahahahahahaha sonra da kapıcan tülüahahahahahah
şu oteller için amma yorumlar yapmışlar surekli şikayet bakıyoun otel 5yıldızlı bı dolu şikayet bu ikayetler cıddıye alınmalımı
Şimdi şöyle bir durum var, konu 5 yıldızlı otel olunca, müşteriler tuvalete bile otel görevlileri götürsün istiyolar.
Ben genelde, yemekten ve temizlikten cok fazla veryansın varsa dikkate alıyorum
ben almıyorum valla.benim otel anlayışım da uçlarda. ya 5* lı olmalı yada çadır karavan neyim macera dolu olmalı.
macera dedimde uyku tulumu fln almam lazm karavanda kalcaz 2 gün
Laftan anlayanla anlamayan bir mi ?
Nerdeee
Deidm ya sana geçen seninki imadan bile anlıyo kimisi direk gelme desen bile gelir
O kimisi bunlar oluyo işte
Ne çirkefler dimi
Camları bile yokluyolar
ben almıyorum valla.benim otel anlayışım da uçlarda. ya 5* lı olmalı yada çadır karavan neyim macera dolu olmalı.
macera dedimde uyku tulumu fln almam lazm karavanda kalcaz 2 gün
genelde otel personelı guler yuzlu değil faln gıbı yorumlar var otel şu Sealight Resort Hotel isim vermekte sakınca varmı bılmıyorum varsa sılerım bu otelin kötü olabıleceğine ınanmıyorum
rezervasyondan sonra yorumları okudum çünkü daha hangı otele gıdecemizi seçeemiştik yer durumunda kışın dıdımı planladık ama geç kaldık rezerve için artık gidince görücezsayısal bana cıakrsa sizi üst kata tasıycam
Ay allahım böcek möcek girerBen 5 yıldız insanıyım Metropol kadını gibi kalamam pis karavanda falan
Bir iki personelin yüzü asık diye bütün otele maledilmemeli diye düşünüyorum. Yine de sen bilirsin.
30 sayfa, ne demiştim ben?
Kim okuyacak onca sayfayı şimdi
Biri özet geçsin ayıplı şey var mı ayıplı
Tünaydın fıstıklar.
rezervasyondan sonra yorumları okudum çünkü daha hangı otele gıdecemizi seçeemiştik yer durumunda kışın dıdımı planladık ama geç kaldık rezerve için artık gidince görücez
sayısal bana cıakrsa sizi üst kata tasıycam
Ay allahım böcek möcek girerBen 5 yıldız insanıyım Metropol kadını gibi kalamam pis karavanda falan
Bir iki personelin yüzü asık diye bütün otele maledilmemeli diye düşünüyorum. Yine de sen bilirsin.
30 sayfa, ne demiştim ben?
Kim okuyacak onca sayfayı şimdi
Biri özet geçsin ayıplı şey var mı ayıplı
Tünaydın fıstıklar.
tünaydın yavruşummmhiç ayıplı bişi yok. gelin kaynana görümce ikilemleri yazıldı. espirik bilem yoktur. bende tam okumadım ama
Elmi sen dün yazdığımı okudun mu, okuduysan niye cevaplamıyon
Bi hafta sonu kaçalım piyoya, fotolarını da gördük beraber mıncırırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?