09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

huzur temizlikde pislikde değil, insanlıkda kadir kıymet bilmekde ..

Aynen öyle minikkuşum

Sg ne be :S

Pisler önce kendilerine baksınlar

Zaten onlarda hic kabahat yok dimi

piyoo çok güzel çıkmışsın valla şimdi orada olmak vardı hiçbişi düşünmeden uzanmak sahile

çıkarttım zaten kendi akrabalarımla bile sık sık görüşmüyorum. evimi kimsenin olmadığı yerden tuttum. annemler tekirdağdan gelince hepsi soruyormuş beni napıyo falan diye meraklı melahatler. annemde çok iyi, çok yoğun birsürü kursa gidiyo ben bile yetişemiyorum diyomuş. uyuz şeyler
ohhh sefan olsun, bende gözlük aldım,,,
mayo flnda bakmam lazım daha çok model çıkmamışş
evet canım çıkmamış daha beklemedeyim bende

şu oteller için amma yorumlar yapmışlar surekli şikayet bakıyoun otel 5yıldızlı bı dolu şikayet bu ikayetler cıddıye alınmalımı

şu oteller için amma yorumlar yapmışlar surekli şikayet bakıyoun otel 5yıldızlı bı dolu şikayet bu ikayetler cıddıye alınmalımı

Şimdi şöyle bir durum var, konu 5 yıldızlı otel olunca, müşteriler tuvalete bile otel görevlileri götürsün istiyolar.

Ben genelde, yemekten ve temizlikten cok fazla veryansın varsa dikkate alıyorum

Laftan anlayanla anlamayan bir mi ?
Nerdeee
Deidm ya sana geçen seninki imadan bile anlıyo kimisi direk gelme desen bile gelir
O kimisi bunlar oluyo işte

Şaka gibi yaa, tam pencereden baakrken böööö yapıcan ahahahahahaha sonra da kapıcan tülü ahahahahahah

Ne çirkefler dimi
Camları bile yokluyolar

ben almıyorum valla.benim otel anlayışım da uçlarda. ya 5* lı olmalı yada çadır karavan neyim macera dolu olmalı.
macera dedimde uyku tulumu fln almam lazm karavanda kalcaz 2 gün

Çok param olunca üst kata çıkıcam, zilimi de bozucam
Çalıp dursunlar
Penceremi de göremezler üst katlarda olursam

Şimdi şöyle bir durum var, konu 5 yıldızlı otel olunca, müşteriler tuvalete bile otel görevlileri götürsün istiyolar.

Ben genelde, yemekten ve temizlikten cok fazla veryansın varsa dikkate alıyorum

genelde otel personelı guler yuzlu değil faln gıbı yorumlar var varsa sılerım bu otelin kötü olabıleceğine ınanmıyorum

Son düzenleme:
ben almıyorum valla.benim otel anlayışım da uçlarda. ya 5* lı olmalı yada çadır karavan neyim macera dolu olmalı.

eşimle tvsi olmayan otellerde bıle kaldım ama çocukla gıtçek olduğumdan bukadar para bayılıyorum eskıden olsa 2 kafa arabada bıle yatarız

Laftan anlayanla anlamayan bir mi ?
Nerdeee
Deidm ya sana geçen seninki imadan bile anlıyo kimisi direk gelme desen bile gelir
O kimisi bunlar oluyo işte

Ne çirkefler dimi
Camları bile yokluyolar

sayısal bana cıakrsa sizi üst kata tasıycam

Ay allahım böcek möcek girer Ben 5 yıldız insanıyım Metropol kadını gibi kalamam pis karavanda falan

genelde otel personelı guler yuzlu değil faln gıbı yorumlar var otel şu Sealight Resort Hotel isim vermekte sakınca varmı bılmıyorum varsa sılerım bu otelin kötü olabıleceğine ınanmıyorum

Bir iki personelin yüzü asık diye bütün otele maledilmemeli diye düşünüyorum. Yine de sen bilirsin.

30 sayfa, ne demiştim ben?
Kim okuyacak onca sayfayı şimdi

Biri özet geçsin ayıplı şey var mı ayıplı

Tünaydın fıstıklar.

rezervasyondan sonra yorumları okudum çünkü daha hangı otele gıdecemizi seçeemiştik yer durumunda kışın dıdımı planladık ama geç kaldık rezerve için artık gidince görücez

Tünaydın fıstıklar.

Hic ayıplı bişi yok, kv dedikodusu falan

hoşgeldin

rezervasyondan sonra yorumları okudum çünkü daha hangı otele gıdecemizi seçeemiştik yer durumunda kışın dıdımı planladık ama geç kaldık rezerve için artık gidince görücez

Harika gecer cnm inşallah

Elmi sen dün yazdığımı okudun mu, okuduysan niye cevaplamıyon

Bi hafta sonu kaçalım piyoya, fotolarını da gördük beraber mıncırırız

karavan işin lüksü. çadırda bile kalmışlığım var benim ne diyosun. en güzel günlerimdi. bekarlık zamanı teeee. 2 kişilik çadırda 4 kişi kalıyorduk üniversitede karavan bana 3* dermişim

Tünaydın fıstıklar.

tünaydın yavruşummm hiç ayıplı bişi yok. gelin kaynana görümce ikilemleri yazıldı. espirik bilem yoktur. bende tam okumadım ama

tünaydın yavruşummm hiç ayıplı bişi yok. gelin kaynana görümce ikilemleri yazıldı. espirik bilem yoktur. bende tam okumadım ama

Ben size eski görümce adayımdan hiç bahsetmemiştim dimi
Neyse bahsetmeyeyim de zaten, hasta ruhlu aklıma geldi sinirim zıpladı sabah sabah

Elmi sen dün yazdığımı okudun mu, okuduysan niye cevaplamıyon

Bi hafta sonu kaçalım piyoya, fotolarını da gördük beraber mıncırırız

buyrun beklerim valla ben elmy i gördüm ama seni görmedim. koysana yada göndersene bakayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…