zaten evı hiç kendımın gıbı hıssetmıyorum evım gezmelik muze
geçende akrabalar geldi ben aşada bulaşık yıkarken onları çıkarmış ama butun odalar dağınıktı sabahtan gelmişlerdı çocukla bakamadım
bu evı eşim yaptı zaten çocuk yştan ebrı çalışıyor yanı onların hazrına konmadık ama yınede evı asla ekndı evım gıbı hıssedemıyorum
mesela 15 gun sonra taıle gidicez anahtarı bıraksammı bırakmasammı bılemıyorum bıraksam evımde eşyası yok yanı evıme gırmesede olur bırakmasam surat asıp laf edıcek çok sınır bozucu ı durum
Güler misin ağlar mısın?
Yok komşu hatce teyzeye vermeyi planlıyorum diyeydinEvlenmek bu yüzden zor işte, aileler de evleniyo ele karışıyorsun
tabıkı her daim gelin kabahatlıdır zaten ev ev değil sanki muze nesını gezıyorlar anlamadım
yanı ekndılerı çok titiz olsalar anlıycam ama oda yok
Ya bırak sunları, pisse pistir. Onlara ne?
Yengemin bi gelini vardı(boşandılar şimdi) 6 aylık bebeği vardı, cocuk beline kadar pislemiş, evde heryerde bebek bezi, evi afedersin b.k götürüyor, oturur kadın programı izlerdi. Ona rağmen kimse ağzını acmadı. Huzurları bozulmasın diye.
hiç kendini kasma katie , evin dağğınıkmış toparlıymıış olurda bi yerden laf duyarsan da o onların ayıbı hatta söyleyebiliyorrsan da söyle laf getirene onların ayıbı habersiz gelinmesi diye ,
sizin olay anahtar vermekten çıkmışki artık istediği gibi giriyo çıkıyo versende bir vermesende
ben baştan 2. kattaydım sonra 3kata çıktım bukata çıkınca anahtar vermedım
2 senedır anahtar yok baştan çok söylenıyordu artık bişi demıyor geçen dış kapıda çilingir kartı vardı doğalgaz kutusuna yapıştırılmış
acaba dıyorum açtırdımı ne yaptı hiç anlamadım açılsa farkederdım herhlade çilingirlede hiç işimiz olmadı
yanı bılmıyorum halıyle ınsan paronayaklşıyor
giderken anahtar bırakmıycam zaten bıraksamda söylenıcek bişiler bulur şuan öle karar verdım
Ya bırak sunları, pisse pistir. Onlara ne?
Yengemin bi gelini vardı(boşandılar şimdi) 6 aylık bebeği vardı, cocuk beline kadar pislemiş, evde heryerde bebek bezi, evi afedersin b.k götürüyor, oturur kadın programı izlerdi. Ona rağmen kimse ağzını acmadı. Huzurları bozulmasın diye.
Gel işte, geyik yapıyoruz, ben kvlerin suratına tükürüyorum
piyonisttttttttt süper gacısın vesselam
niyekine yavrımm??? nerden çıktı?
resmini gördümde ondan
orayada yorum yaptımda burdanda belirteyim dedim
kızım tükürmeye ble tenezzül etmem ben. diyorlarmışki düzeleceğini değişeceğini bilsek barışsınlar. ben çok dikbaşlıymışım. halbuki kendileri çok ezik. sgitsinler. işim olmaz. haklarında bile konuşmak istemiyorum
düzelmesi gereken sensin dimii onlar muhteşemler kusursuzlar.!!!
valla kimse yoğurdum ekşi demiyor...
resimler süperr neresi orası
10 numara çıkmışsın şekerim, yelken açma zamanı valla yıldızın tavan geldi :)
aynen öyle canım. söyleyenede ben kendime yeni bi hayat kurdum, haklarında da bana laf taşıyıp durma dedim. zaten şimdi onunlada konuşmuyorum..
eskide kalan herşey şeyimden aşşaaa kasımpaşaaaa. senin tabirinle tecrübelerim cebimde hayatıma devam ediyorum..
silivri canım ama neresi tam olarak bilmiyorum arabayla gitmiştik. saolasın canım. tek beklentim tatil valla. dün gittim tatil için gömlek, deri pantolon, şort falan aldım artık napıcaksam bu sıcaktaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?