09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hiç kendini kasma katie , evin dağğınıkmış toparlıymıış olurda bi yerden laf duyarsan da o onların ayıbı hatta söyleyebiliyorrsan da söyle laf getirene onların ayıbı habersiz gelinmesi diye ,

sizin olay anahtar vermekten çıkmışki artık istediği gibi giriyo çıkıyo versende bir vermesende

Güler misin ağlar mısın?

Yok komşu hatce teyzeye vermeyi planlıyorum diyeydin Evlenmek bu yüzden zor işte, aileler de evleniyo ele karışıyorsun

ne diyeceğimi bilemedim teyzeme yengeme rezil olmakla kaldım .
aşk sevgi bir yana uyum çok önemli kesinlikle aileler evleniyor Elmişim.. İşin içine girmeden anlaşılımıyor,,,

yok kendileri bieşryler yapsa etse hadi neyse sormakta hakkı var dicem ama oda yok,
Dünya gözüyle şu görümcemi bi paralasam rahatlıcam ama anasıda böle, çaktırmıyor kızı piyon olarak kullanıyor. :)

tabıkı her daim gelin kabahatlıdır zaten ev ev değil sanki muze nesını gezıyorlar anlamadım

yanı ekndılerı çok titiz olsalar anlıycam ama oda yok

Ya bırak sunları, pisse pistir. Onlara ne?

Yengemin bi gelini vardı(boşandılar şimdi) 6 aylık bebeği vardı, cocuk beline kadar pislemiş, evde heryerde bebek bezi, evi afedersin b.k götürüyor, oturur kadın programı izlerdi. Ona rağmen kimse ağzını acmadı. Huzurları bozulmasın diye.

huzur temizlikde pislikde değil, insanlıkda kadir kıymet bilmekde ..

ben baştan 2. kattaydım sonra 3kata çıktım bukata çıkınca anahtar vermedım

2 senedır anahtar yok baştan çok söylenıyordu artık bişi demıyor geçen dış kapıda çilingir kartı vardı doğalgaz kutusuna yapıştırılmış

acaba dıyorum açtırdımı ne yaptı hiç anlamadım açılsa farkederdım herhlade çilingirlede hiç işimiz olmadı

yanı bılmıyorum halıyle ınsan paronayaklşıyor

giderken anahtar bırakmıycam zaten bıraksamda söylenıcek bişiler bulur şuan öle karar verdım

o zaman başka bırakma tabi ,

benim adam da düğüne 2 hafta kala dedi anahtar verelim acil bi durum olur yangın,hırsızlık falan diye, dedim hırsız girmeden önce haber mi vercek ailene girdikten sonra olmasının anlamı ne , ayrıca yangın çıkarsa onlar gelene kadar ev yanar komşu itfaiyeye haber eder merak etme diye kiii ben yakında ev tutlımı 2 şartla kabul etmiştim 1. anahtar sadece bizde olucak 2. zırt pırt aile ziyaretlerine yokum bunlar kabulse olur demiştim

kaynanam pis olduğumu düşünmüyor

görumcemı her konuda savunurken

okonuda dıyor zaten ablan sen gıbı yapamıyor dıye

merak var kadında bıde ben sg kullanıyorumya tam dıllenmiş değil ama onu yakalamk istıyo sanırım

bende aksıne bıraz tıtızlık durumu var hamıleyken kalkmadan aytıyorum görümcemin kızı geldi tırnakalrı dolmuş dayanamaadım yattğım yerden tırnaklarını kestım sonra görumce ve kvdede çıktı yanıma kız hemen söyledı bak yengem tırnaklarımı kestı dedi görumcem ne dıcenı bılemedı

Gel işte, geyik yapıyoruz, ben kvlerin suratına tükürüyorum

kızım tükürmeye ble tenezzül etmem ben. diyorlarmışki düzeleceğini değişeceğini bilsek barışsınlar. ben çok dikbaşlıymışım. halbuki kendileri çok ezik. sgitsinler. işim olmaz. haklarında bile konuşmak istemiyorum

düzelmesi gereken sensin dimii onlar muhteşemler kusursuzlar.!!!
valla kimse yoğurdum ekşi demiyor...

resimler süperr neresi orası
10 numara çıkmışsın şekerim, yelken açma zamanı valla yıldızın tavan geldi :)

düzelmesi gereken sensin dimii onlar muhteşemler kusursuzlar.!!!
valla kimse yoğurdum ekşi demiyor...

aynen öyle canım. söyleyenede ben kendime yeni bi hayat kurdum, haklarında da bana laf taşıyıp durma dedim. zaten şimdi onunlada konuşmuyorum..

eskide kalan herşey şeyimden aşşaaa kasımpaşaaaa. senin tabirinle tecrübelerim cebimde hayatıma devam ediyorum..

resimler süperr neresi orası
10 numara çıkmışsın şekerim, yelken açma zamanı valla yıldızın tavan geldi :)

silivri canım ama neresi tam olarak bilmiyorum arabayla gitmiştik. saolasın canım. tek beklentim tatil valla. dün gittim tatil için gömlek, deri pantolon, şort falan aldım artık napıcaksam bu sıcaktaa

piyoo çok güzel çıkmışsın valla şimdi orada olmak vardı hiçbişi düşünmeden uzanmak sahile

engüzelini yapmışsın , samimi olduklarını uyarırsın bir daha konusunu açmayın diye, gözünde değeri olmayanları da çıakrt gitsinn ,

çoğu insan zaten laf almak dedikodu yapmak amacıyla yanaşıo bu dönemde kimse senden ve hzuurundan kıymetli değill

silivri canım ama neresi tam olarak bilmiyorum arabayla gitmiştik. saolasın canım. tek beklentim tatil valla. dün gittim tatil için gömlek, deri pantolon, şort falan aldım artık napıcaksam bu sıcaktaa

ohhh sefan olsun, bende gözlük aldım,,,
mayo flnda bakmam lazım daha çok model çıkmamışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…