noldu korktunmu
Nöğrüyonuz hatundaşlarım
sebatıye benı görmezden geliyor acaba eltısıyle aynı şehirde oldumdanmı bana böyle yapıyor
yıl oldu 2013 hala tamıre gıden elektornık eşyaların hayrını göremıyoruz pcye 4 senede bı fortmat atırdık butun pc dağıldı yanda koca koca reklamlar yazdıklarım ıkı saatte çıkıyo facede açık saçık resımler paylaşılıyoo çöpmü oldu benım pc
Gıı anma sordum ben çiğ den koyuyom büberüüüü dedi hiçde bişiy olmuo gıııı
oda bişeymi bizim eskiden farm ville tutkusu vardı
otomatik ekme proğramı vardı r harfine basıopdun kendi ekip biçiyordu
neyse arkadaşda facede o sırada uanda şey uzatma yönetmi yazıyo
tabi bu tarlayı biçmek için bi tıklıo onu begenio
ana sayfada ........ şey büyütücü begendi hahaahahahahahahah düşünsene
O zaman soğan değiştiriyo tadını. Bu sefer dolaba atmadım hepsini pişirdim, artarca öyle atcam dolaba
13 harfli hoşgeldin bız ıyız sen nassın
rezıl oluyoz aleme ıkıde bır p...o paylaştın deyıp duruyo vıdeoyuda bulamıyorum nereye paylaşıyom bilmem
evet anam soğanı kavuruyormuş
İyiyim çok şükür, hala regl olmadım, karnım ağrıyor ağrıyor ama gelen giden yok şuanki derdim bu
kız keticik beni facede ekled gözüm gönlüm açılsın bari ahahahaahahhahahahahhahaha
bende olamadım 6 aylık hamıle gıbıyım 2 ay geçti bu sefer zaten ben pkoluyum geç oluyor hap aldım gelmedı bu sefer
ve buna rağmen 4 kılo vermişim toplamda 7 kılo oldu bu ay tam 7 kılo verdım hiç bişi yapmadım hemde ne oldukı bana anlamadım
Geçmiş olsun canım 7 kilo da çokmuş 1 ayda ya :26: Şuan kaç kilosun? Eğer adet olursam doktora gitcem büyük ihtimal bende de kist var, belki de hamileyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?