09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

benım zaten fazla kılom vardı 63e düştüm iyi oldu ama bukadar anı olmasına şaşırdım havalardan dolayı çok su içiyorum belkıde ondandır eğer istıyorsan inşallah hamılesındır

İnşallah canım sağol. 1 ayda 7 kilo korkutucu bence, gidip bi muayene olsana?

bu kılodaykende doktora gıdıp kılo verdım demek komık olur ama tansıyon problemı falan olursa gıderım yada böyle devam ederse

Kilonla ne alakası var, anladığım kadarıyla hiçbir diyet yapmadın. Herhangi bir çaba olmaksızın 1 ayda o kadar kilo sıkıntılı bir durum bence. Hatta diyet yaparken bile tehlikeli, sen bi doktora git dinle beni.

ilgin için sağol canım yarın hem oğlanı hem kendımı sağlık ocağına götüreyım içim rahat etsın

ara ara yazıp çıkıyorum. keyfim yok. eve gitsem hatta ışınlansam keşke. kocaman bi meyveli pasta alıp öküz gibi yemek istiyorum

Sadık değil, bağımlı
Sadakatin sizde aldığı şekle bağımlılık diyoruz. Zira karşınızdaki sizi incitse, egonuzu yerle bir etse bile ona olan bağlılığınızı sürdürüyorsunuz. Terk etmeyi, uzaklaşmayı beceremiyorsunuz. En küçük bir duygusal kıpırtıyı bile aşırı önemsiyor ve bir bağlılık yeminine tercüme ediyorsunuz. Masallardan, klasik romanlardan devşirilmiş bir sadakat anlayışıyla hareket ediyorsunuz. Oysa artık şövalyeler ve prensesler zamanında yaşamıyoruz. Kaldı ki o zamanlarda bile bunca sabır, bağlılık aşırılığa kaçmak olarak kabul edilirdi. Sadakatin tek taraflı bir hal olmadığını akılda tutarsanız, kendinize kurduğunuz bağımlılık tuzağından çabucak kurtuluverirsiniz…

evet o yüzden exi 5 sene cekmiştim

Panik değilsiniz. Soğukkanlısınız.
Bu test Prof. Dr. Arif Verimli tarafından hazırlanmış olup, konu hakkında detaylı bilgi almak ve testin orjinal halini görmek için

ben panik atak değilmişm
o zaman deliyim azcık

şüpheci Kişilik Özelliğinden bahsedilebilir. Bu kişiler telaşlı, gergin ve kaygılıdırlar. Son derece alıngan son derece hassas ve son derece başkalarından sürekli darbe yediğini savunan, insanlara güveni sarsılmış, aşırı şüpheci, aşırı derece her kelime ve hareketi kendince yorumlayan kişilerdir. Gergin ve telaşlı halleri depresyon tetikleyicisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Anksiyete (telaş,kaygı) , panik geliştirirler. şüphelerini konuşmak yerine içlerine de atabilirler ki bu son derece yıkıcıdır.
Bu test Prof. Dr. Arif Verimli tarafından hazırlanmış olup, konu hakkında detaylı bilgi almak ve testin orjinal halini görmek için kendisinin sitesini ziyaret edebilirsiniz.

evet buda doğru

gunaydın kızlar dün çok halsizdim nete bile girmedim öğleden sonra

topikte pek bi sessiz kalmış ev sahibi olmayınca

nick kıs gebemisin yoksa yine hoşuna gitti diyemi takvim yaptın ??
gebeysen tebrik edeyim şimdiden

günaydın kızlarrr,,

nickk, geçikti falan diyodun hamileymişsin demekkii hayırlısı olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…