09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

nick hayırlı olsun kardeşim. sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah.

bilim aplam günaydın sanada. bende kitaba dalıyorum yine terkediyorum kk yı. muhabbette pek bi yavandı dün. bugün yeni kitaba başlıyorum.. umarımkine güzel güzel sohbet ederiz bugün uzuuuun uzadıyaaa. elm olmayınca pek fırlamalık yapan olmiyirr, üsturupta bir yere kadar çekiliyor

günaydın bebekk

usturupta ne ki demi ama

o kadar yorgunum kii, dün bi düğüne gittimm açık havadaydı bi de ,

yaa valla düğüne doydum yaaa hiç gidesim gelmiyor kendimindi oldu bitti ondanmı acaba

cuma da başka düğün var, eşim çalışıyo tek başıma gitçem kimseyi de tanımıyom ama gitmem de lazım

pöööfff uykum var

amin gitme ozaman ya ne işin var elin tanımadığın insanların düğününde biraz asi olun yahu ben gitmem deyiverin arıza çıkarın biraz

ben mesela aynı durumda olsam eşim yokken bi yere gidemem der kestirir atarım

canım bak nick hamileymiş sendende haber bekliyoz. madem geceleri uyumuyosun bari bi işe yarasın diimi amaa

benim tanıdığım biri hatta ilk patronum 2003 yılından hatta nikah şahidimde oydu eşiyle kınama da düğüne de geldiler, takısını da takmam lazım , eşime gitmicem desem sallamaz da benim içime sinmiyo çok emeği var üstümde bakalım yapçam bişiler

canım bak nick hamileymiş sendende haber bekliyoz. madem geceleri uyumuyosun bari bi işe yarasın diimi amaa

valla piyocan hesapladık borçlar 7 ay sonra bitiyo bilemiyorum 2-3 ay sonra kafamıza eserse belki benden de bi haber alabilirsiniz

hayırlısı bakalım İnşallah istediğimiz zaman olur da

bakalım bi blli olsun cinsiyeti, sağlıklı olsun ama umarım gönlünden geçen olur

2-3 haftaya belli olurmu blii

yok canım yani şuan 9 haftalık 12 haftadada söylebilir tabi ama yinede kesinleşmesi için 15.haftayı beklemek daha iyi
12.haftada benziyor gibi cümleler kuruyorlar daha çok çünkü

hayırlısı artık ama ne zaman bebek kıyafeti görsem kız kıyafetlerine takılıyor gözüm elimde değil

zibidi günaydın

belki gönlünden geçtiğinden belki de içine doğuyo az kalmış bakalım belli oluurr ,

bdv de okudum biraz önce doğrumudur bilmem limon y kromozomunu azaltıyomuş yani hamilelik belli olduğundan itibaren bol bol limon yenirse kız olma ihtimali daha çok oluyormuş, bana pek mantıklı gelmese de yazanın bi bildiği vardır belki diye düşündümm,

birde biri bi yerden duymuş sonra da kendi bebklerin de de aynı şeyi görmüş, mesela regl den sonra ilk 5 günde hamile kalındıysa kız oluyomuş 7-11 günlerde kalındıysa erkek oluyomuşş, bu da gerçekçiliği tartışılır tabi ama

valla piyocan hesapladık borçlar 7 ay sonra bitiyo bilemiyorum 2-3 ay sonra kafamıza eserse belki benden de bi haber alabilirsiniz

hayırlısı bakalım İnşallah istediğimiz zaman olur da

canım Allah yardım eder hem hemen olurmu olmazmı oda var. sen şimdiden başla olmazsa zaten daha var dersin. ama 7 ay sonra deneyip olmazsa psikolojik olarak stres olursun.. kendimden biliyorum
hep daha var dedik, sonra denedik 1 ay. olmadı nasıl stres oldum ben beklemek çok zor zaten acaba oldumu olmadımı diye

zibidi günaydın bebem

limonu bilmem ama ilk ve son günler olayı tutmuyor hayatım. arkadaşımınki sonrasında oldu ama kızzzz

günaydın hatuncuklarım
kahvemi içip ayılmaya çalışıyorum,
bi arkadaş izinde bu hafta yoğunum yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…