nick hayırlı olsun kardeşim. sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah.
bilim aplam günaydın sanada. bende kitaba dalıyorum yine terkediyorum kk yı. muhabbette pek bi yavandı dün. bugün yeni kitaba başlıyorum.. umarımkine güzel güzel sohbet ederiz bugün uzuuuun uzadıyaaa. elm olmayınca pek fırlamalık yapan olmiyirr, üsturupta bir yere kadar çekiliyor
yani bebeimm az deli dolu dizgin! olungünaydın bebekk
usturupta ne ki demi ama
sovr piyon
hoşgeldiniz
piyon dün bende yoktum ya ondan tadı yoktur buraların
o kadar yorgunum kii, dün bi düğüne gittimm açık havadaydı bi de ,
yaa valla düğüne doydum yaaa hiç gidesim gelmiyor kendimindi oldu bitti ondanmı acaba
cuma da başka düğün var, eşim çalışıyo tek başıma gitçem kimseyi de tanımıyom ama gitmem de lazım
pöööfff uykum var
o kadar yorgunum kii, dün bi düğüne gittimm açık havadaydı bi de ,
yaa valla düğüne doydum yaaa hiç gidesim gelmiyor kendimindi oldu bitti ondanmı acaba
cuma da başka düğün var, eşim çalışıyo tek başıma gitçem kimseyi de tanımıyom ama gitmem de lazım
pöööfff uykum var
canım bak nick hamileymiş sendende haber bekliyoz. madem geceleri uyumuyosun bari bi işe yarasın diimi amaa
amin gitme ozaman ya ne işin var elin tanımadığın insanların düğününde biraz asi olun yahu ben gitmem deyiverin arıza çıkarın biraz
ben mesela aynı durumda olsam eşim yokken bi yere gidemem der kestirir atarım
canım bak nick hamileymiş sendende haber bekliyoz. madem geceleri uyumuyosun bari bi işe yarasın diimi amaa
bunu alasım geldi ya
cinsiyet belli olsunda alacağım kız olursa
Nevzat Bebe Kız Set Kutulu 3`lü Pembe - e-bebek.com
bakalım bi blli olsun cinsiyeti, sağlıklı olsun ama umarım gönlünden geçen olur
2-3 haftaya belli olurmu blii
yok canım yani şuan 9 haftalık 12 haftadada söylebilir tabi ama yinede kesinleşmesi için 15.haftayı beklemek daha iyi
12.haftada benziyor gibi cümleler kuruyorlar daha çok çünkü
hayırlısı artık ama ne zaman bebek kıyafeti görsem kız kıyafetlerine takılıyor gözüm elimde değil
zibidi günaydın
valla piyocan hesapladık borçlar 7 ay sonra bitiyo bilemiyorum 2-3 ay sonra kafamıza eserse belki benden de bi haber alabilirsiniz
hayırlısı bakalım İnşallah istediğimiz zaman olur da
belki gönlünden geçtiğinden belki de içine doğuyo az kalmış bakalım belli oluurr ,
bdv de okudum biraz önce doğrumudur bilmem limon y kromozomunu azaltıyomuş yani hamilelik belli olduğundan itibaren bol bol limon yenirse kız olma ihtimali daha çok oluyormuş, bana pek mantıklı gelmese de yazanın bi bildiği vardır belki diye düşündümm,
birde biri bi yerden duymuş sonra da kendi bebklerin de de aynı şeyi görmüş, mesela regl den sonra ilk 5 günde hamile kalındıysa kız oluyomuş 7-11 günlerde kalındıysa erkek oluyomuşş, bu da gerçekçiliği tartışılır tabi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?