09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bilmiyorum ki acep ne yapıyorlar? arabaları yok demek ki KV deler büyük bir ihtimalle şaban burda karısını alıp gidecek eee hanımı yurt dışında doğuracakmış :)))))

anasını da alıp ordan hacca geçeceklermiş ama senesi belli değilmiş :))))

hele küçük biraz büyüsün.ayy bunlar hacı da olacak başıma :))))

bilmiyorum ki acep ne yapıyorlar? arabaları yok demek ki KV deler büyük bir ihtimalle şaban burda karısını alıp gidecek eee hanımı yurt dışında doğuracakmış :)))))

Muhahah arabalarına bakarak anlıyo

Bizim de bi komşu vardı çok meraklıydı
Daire kapının önündeki terlikleri sayardı, evdeler mi misafir var mı yok mu bende giyim oturmaya diye

o pişmanlıkları okumak çok üzücü,

birde o köstek olanlar yok mu sanki onlar hayatında hiç hata yapmamışlarr ..

o pişmanlıkları okumak çok üzücü,

birde o köstek olanlar yok mu sanki onlar hayatında hiç hata yapmamışlarr ..

bilmiyorum ama insanın sevdiğiyle yaşadıkları şeylerden zordur pişman olması bakma öyle yazdıklarına.

Muhahah arabalarına bakarak anlıyo

Bizim de bi komşu vardı çok meraklıydı
Daire kapının önündeki terlikleri sayardı, evdeler mi misafir var mı yok mu bende giyim oturmaya diye

sorma her sabah ve akşam selamlaşıyoruz arabayla

bilmiyorum ama insanın sevdiğiyle yaşadıkları şeylerden zordur pişman olması bakma öyle yazdıklarına.

yanlız konuya baktımda ne kadar çok var bu işlemi yaptıran şok oldum ,

yaşanan duruma saygım var ama çok normalmiş gibi diktirmek de pek doğru gelmiyo bana bilemiyorum

yanlız konuya baktımda ne kadar çok var bu işlemi yaptıran şok oldum ,

yaşanan duruma saygım var ama çok normalmiş gibi diktirmek de pek doğru gelmiyo bana bilemiyorum

bilmiyorum sovr ben bunları bunları yaşadım diyemedikten sonra diktirmekle kan gelmeyince esnektir ondan ben bir şey yaşamadım demek aynı şey bana göre.

yanlış anlaşılmasın gerçekten esnek olanları kastetmiyorum.

ama şurası var diktirmek olayı gerçekten çok travmatik bir şey yaşayan için.
yok efendim ben her şeyi yaşarım diktirir evlenirim kime ne diyebilenlerin o evlilikte huzur bulacagını hiç sanmıyorum.

işçi sınıfı canım özellikle cemil meriç kitaplarında çok geçer

mavi yaka denmiyormuydu abla ?

Herkes okuyup kariyer yaparsa diğer işleri kim yapacak

Katieem seboş şaka yaptı :) bende içşi kızıyım sonuna kadar helal kazancınız siz teri bi anda döküyorsunuz :)

ben konuyu bulamadım :44:
siz olsanız diktirirmisiniz? ben diktirmem. isterse beni böyle kabul etsin istemezse işte kapı işte sapı. vermeyip ne haltlar karıştıranları görüyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…