yok yok sıradanı beni bulmuyor zaten
bilmiyorum sovr ben bunları bunları yaşadım diyemedikten sonra diktirmekle kan gelmeyince esnektir ondan ben bir şey yaşamadım demek aynı şey bana göre.
yanlış anlaşılmasın gerçekten esnek olanları kastetmiyorum.
ama şurası var diktirmek olayı gerçekten çok travmatik bir şey yaşayan için.
yok efendim ben her şeyi yaşarım diktirir evlenirim kime ne diyebilenlerin o evlilikte huzur bulacagını hiç sanmıyorum.
ben konuyu bulamadım :44:
siz olsanız diktirirmisiniz? ben diktirmem. isterse beni böyle kabul etsin istemezse işte kapı işte sapı. vermeyip ne haltlar karıştıranları görüyoruz..
bilmiyorum sovr ben bunları bunları yaşadım diyemedikten sonra diktirmekle kan gelmeyince esnektir ondan ben bir şey yaşamadım demek aynı şey bana göre.
yanlış anlaşılmasın gerçekten esnek olanları kastetmiyorum.
ama şurası var diktirmek olayı gerçekten çok travmatik bir şey yaşayan için.
yok efendim ben her şeyi yaşarım diktirir evlenirim kime ne diyebilenlerin o evlilikte huzur bulacagını hiç sanmıyorum.
ben konuyu bulamadım :44:
siz olsanız diktirirmisiniz? ben diktirmem. isterse beni böyle kabul etsin istemezse işte kapı işte sapı. vermeyip ne haltlar karıştıranları görüyoruz..
ben evlenmem daha iyi, beni öyle kabul edecek birini beklerim
Arabanın adını ne koydu acaba
Kızın adı Villdan da
Kabul etmek ne demek
Kendileri de yapıyo da sadece zarları yok diye lütuf mu ettiklerini sanıyolar
şöyle oldu kız kardeşim o arabadan almıştı ben de annesine söylemiştim.şabanda alacaktı felan.sonra bir gördüm ki aynı marka.
bilemiyorum düşüncesi bile kötü hele bunu saklamak zorunda olmak , pişman olucaksam niye yaptım , tamam yaptım pişman oldum diktirmek çok üzücü bişi bence bilemiyorum, benim takıldığım sıradan bir doktor muayenesi gibi rahatça yaptırdım geldim gibi muhabbetle r, ilginç
O dur budur da gözünü alamadın herhalde
Şaban'ın araba burda mı burdaysa döndü İstanbul'a vs. çıkarımlar yapıyosun
bu adam bana bu kadar yakın olmamalıydı.düşünüyorum düşünüyorum hikmetini göremiyorum
bu adam bana bu kadar yakın olmamalıydı.düşünüyorum düşünüyorum hikmetini göremiyorum
Biriktirdiğim anıları, acıları bir bir tıktığım kuytulardan çıkarttım, yılları, geçmiş gitmiş gençliği hiçbir ayrıntıyı atlamadan tekrar tekrar irdeledim, kıvrım kıvrım kıvrandım ama cevabını bulamadım
ben diktirmezdim piyo, çünkü biliyorum ki bu vicdan azabı beni daha çok üzerdi ve eninde sonunda söylerdim doğruyu ve o zaman herşey daha kötü olurdu, gerekirse evlenmeyi düşündüüm o yalan söyleyeceğim adamdan ayrılırdım kabul etmiyeceğini düşünüyorsam ama ya doğruyu söylerdim işin içine aileler girmeden yada ayrılırdım
Biriktirdiğim anıları, acıları bir bir tıktığım kuytulardan çıkarttım, yılları, geçmiş gitmiş gençliği hiçbir ayrıntıyı atlamadan tekrar tekrar irdeledim, kıvrım kıvrım kıvrandım ama cevabını bulamadım
sebatıye uğraşma boşver
Küller yeniden alevlendi mi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?