09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Hele iç huzuru asla olmayacak, Allah kimseye pişman olacağı şeyler yaşatmasın. Amin.

ben konuyu bulamadım :44:
siz olsanız diktirirmisiniz? ben diktirmem. isterse beni böyle kabul etsin istemezse işte kapı işte sapı. vermeyip ne haltlar karıştıranları görüyoruz..

ben evlenmem daha iyi, beni öyle kabul edecek birini beklerim

bilemiyorum düşüncesi bile kötü hele bunu saklamak zorunda olmak , pişman olucaksam niye yaptım , tamam yaptım pişman oldum diktirmek çok üzücü bişi bence bilemiyorum, benim takıldığım sıradan bir doktor muayenesi gibi rahatça yaptırdım geldim gibi muhabbetle r, ilginç

ben konuyu bulamadım :44:
siz olsanız diktirirmisiniz? ben diktirmem. isterse beni böyle kabul etsin istemezse işte kapı işte sapı. vermeyip ne haltlar karıştıranları görüyoruz..

yada arkası otoban önü girilmez sokak olanları var
ama maalesef türkiye yaşıyoruz çoğu insan o minicik et parçasına bakıyor hala..
bende olsam diktirmezdim sanırım

Son düzenleme:
şöyle oldu kız kardeşim o arabadan almıştı ben de annesine söylemiştim.şabanda alacaktı felan.sonra bir gördüm ki aynı marka.

O dur budur da gözünü alamadın herhalde
Şaban'ın araba burda mı burdaysa döndü İstanbul'a vs. çıkarımlar yapıyosun

işte canım bu zihniyet kötü böylelerine her şey mubah.rüşvet yedim iftira attım kötülük yaptım eee işime öyle geldi zihniyeti

herşey yaşanırken zara önem verılmıyor

sonrasında akıl başa geliyor kınamıyorum ama

dürüst olmanın en doğru hareket olacağını düşünüyorum

zaten sureklı aklında olacak bu konu hiç bi zaman tam olarak hissedemıycek herşeyı aile olmayı

bu bekaretını korumadığı için değil yalan söylediği için böyle olacak

benım bu konuda tek sorunlu bulduğum nokta durust olunmaması

yoksa ıstediğini yaşasın ama arkasında dursun

ben diktirmezdim piyo, çünkü biliyorum ki bu vicdan azabı beni daha çok üzerdi ve eninde sonunda söylerdim doğruyu ve o zaman herşey daha kötü olurdu, gerekirse evlenmeyi düşündüüm o yalan söyleyeceğim adamdan ayrılırdım kabul etmiyeceğini düşünüyorsam ama ya doğruyu söylerdim işin içine aileler girmeden yada ayrılırdım

bu adam bana bu kadar yakın olmamalıydı.düşünüyorum düşünüyorum hikmetini göremiyorum

Biriktirdiğim anıları, acıları bir bir tıktığım kuytulardan çıkarttım, yılları, geçmiş gitmiş gençliği hiçbir ayrıntıyı atlamadan tekrar tekrar irdeledim, kıvrım kıvrım kıvrandım ama cevabını bulamadım

sebatıye uğraşma boşver

evet korkunç bir şey bu.insan vicdan azabından kanser olur walla

Küller yeniden alevlendi mi yani

sebatıye uğraşma boşver

ben böyleyim küçük önemsiz şeylerden kendime eziyet ederim.dibe vurana kadar ugraşırım.sonra da acırım halime.bana neyse onların nian düğün zamanında annem çok hastaydı eşimin ailesiyle nerdeyse mahkemeliktik felan filan.

şimdi ugraşmıyorum.psikolojim bozukmuş ondan olmus biraz

Küller yeniden alevlendi mi yani

sebatıye ablanın şansızlığı gerçekten sureklı göruyor olması

insan eşini nekadar severse sevsın sürekli eskiyigördükçe bı durtu onu onu rahat bırkmıyor

hatırlarsanı bende 10 yıl öncekini görmuştum bıkaç ay önce gerçektende o gun 10 yıl öncesıne gıttım tabı bıkaç gunde unuttum ama görmeye devam etseydım sürekli canlı kalırdı eskıler sebatıye sen ordan taşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…