09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bizimkilerden bahsetmiyim bile, biz bide bazen şaşırıyoz hep diyoz dışardan söylemicez diye dün en son kendimize söz vermiştik dikkat etçez dışardan da bişi söylemicez diye , benim adam çok seviyo dışardan hadi dedi dominos yine gitti 30 tl

yedikten sonra pişman olduk

hayırlısı olsun katie, ne zaman belli olcak
amin sağol canım 15 gune belli olcakmış belkı dahada önce
kredi kartı kol gibiydi af edersin,
tatile gidince bide daha çok masraf oluyor

bız kredı kartıda kullanmıyoruz ıyıce zor oluyo peşin daha zor bu ay hem tatıle gıttık hem telefon aldırdım çalışçam dıye işte olmadı çıktım ıyıce zorlandık konturlu bı ayfonum oldu ama kontur alacak para kalmadı

beni de internet alışverişleri batırıyor.ben de her gun almıyacagım almıyacagım diyorum na nay

ben kendimi asla tutamam o yüzden tüm kredi kartlarımı kapattım 300 tl limitli bıraktım bi kart kendime ondan da 100 tl anadolu hayat çekiliyo, aylık harcamam en fazla 200 tl onla da beğenirsem bişi alıyourm bazen iş dönüşü markete gidip bişiler alıyorum nasıl bittiğini anlamıyorum zaten , ama kart limitim 600-700 olsa doldurmadan uyuyamazdım ,:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…