09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kızı varmış adıda burcuymuş derse şaşırmam

aklıma gelmiyor değil zaten bana senin yüzzünden evlendim ve senin yüzünden mutsuzum senin gibi dedi
nasılda yakışıklı nasılda hoş erirsiniz hiç bakmadım gözlerine aşık olurdum çünkü

evliydi cnm en son kızı var şuanda 2 yaşında olabilir

sen onu takıntı yapmış taşınma ımkanın yokmu oralardan ilerde dahada sorunlu bı durum halıne gelmesın

2 sene karşılaşmayız.yurt dışında görevli.karısı da gidiyor.geriye araba kalıyor.onu da görmezsem iyi olur.

ben evliyken böyle bişi yaşasam kalpten gıderım kesın duyulacak görülecek dıye çokmu pimpirikliyim bılmem ama böyle bişi olsa ağzını burnunu kırardım evli kadına ne dıyorsun dıye

Ben kimseyi sevmedim
Çocukluk aşkı denilecek biri vardı orta okul yıllarımda ama çok zıttı ailelerimiz
Ben o yaşlarda bile ya hep ya hiç diye düşünerek çocuğu reddettim
O sevmediğimi sandı, sanır..

Sonra da kimseyi sevmedim
Çok kişi oldu ama hiç birini kabul etmedim
Sevmiyosam ne vakit harcıyım ki diye düşündüm

Eşim beni seviyordu
Ben ona asla olmaz gözüyle bakıyordum
Dedim de üstelik
Arkadaş ayağına beni kekledi 1-2 yıl sonra
Bende zamanla sevmiştim
Evlendik

Ben evlenince üzülenler olmuş
Düğünüme bile gelmediler
akrabadır, komşu oğludur, onların annesidir

ben evliyken böyle bişi yaşasam kalpten gıderım kesın duyulacak görülecek dıye çokmu pimpirikliyim bılmem ama böyle bişi olsa ağzını burnunu kırardım evli kadına ne dıyorsun dıye

sen beni yanlış mi anladın katiie
ben evli değildim bu konuşmalar geçtiğinde boşanmıştım..

ben evlenınce en yakın arkadşaım dışında kımse uzulmedı herkes göbek attı

en yakın arkadaşımda benden önce evlenmediğine uzuldu

çirkinmıyım neyım

ben evlenınce en yakın arkadşaım dışında kımse uzulmedı herkes göbek attı

en yakın arkadaşımda benden önce evlenmediğine uzuldu

çirkinmıyım neyım

benim en yakın arkadaşımda düğününe 2 hafta kala kızdı bana senin yüzünden evleniyom sen evlendin yanlız kaldım hadi boşanda kaçalım burlardan dedi, şaka yapıyo tabi ama baya gülmüştüm

ay kızlar şimdi aklıma geldi uzulen bırıvardı

ne zaman aklıma gelse domatesten fazla kızarıyorum

şimdik ben gençkene 17 yaşında falanım bı komşu oğlu vardı beraber buyuduk

o askere gıdecektı herkste geçirmeye gıdıyordu mahalle gençleri ben

hazırlanırken herzamankı gıbı geç kaldım bı çıktım sokağa aaa mınıbus tutmuşlardı mınıbus gıtmiş

ay nası sınır oldum tam gerı dönerken araba varmış bıde ufak o gitmemiş gel buna bın mınıbuse atarız senı dedıler ordan devam edersın ,iyı dedim bindim bı oturdum hepsı erkek

anaaa bıde yanıma askere gıdecekarkadaşım oturmazmı ogun ölmedımya utancımdan bıda ölmem

o yolu öle 20 dakıka gıttık benı mınıbusede koymadılar ben tabı nefes bıle almıyorum

neysekı vardık terminale ben şu otobuslerden en uzak yere gıdene bınsemde kaçsam dıye düşünmekten bişi anlamdım çok utanmıştım gerçekten o arabanın içindeki kımseyı tanımıyordum askere gıden arkadaştan başka

işte o arkadaş berber oturmamızdan etkılenmiş olacak bana teklif yapmıştı bende olurmu öle şey senbenım arkadşaımsın deyıp kabul etmedım onlar gelmemişti düğünüme aramıda 1 ev vardı çok yakındık yanı
buda böyle yerın dıbıne sokan bı anı işte

Bi tane çocuk vardı
Aynı bina da oturuyorduk
Annesi ve annemle kankiydi

Yıllar sonr abiz ordan taşındık
Aynı semt ama başka sokak
Annesi ağladı vs.

Birgün face ten beni ekledi bu çocuk
Eee yıllardır komşumuzun oğlu, reddetsem ayıp olur eklim beri dedim
Naber nasılsın
Yeni mahallene alıştın mı bilmem ne
Saçma sapan diyaloglar
Tek tük cevap verdim bende
Sonra demez mi özlem çekiyorum da yok bilmem ne
Ampul yandı bende tabi
Dedim ne demek istiyosun sen, kızdım
Dedi tamam özür yanlış anladın
Bak dedim bana bi daha yazma, ben ne demek istediğini gayet iyi anladım
Yok ken küm devam etti
Toplum içinde karşılaşınca yüzyüze bakabilmek istiyosan sus dedim uzatma
Hem abimi niye özlemiyosun sildim

Bi süre sonra nişanım oldu
Bunun küçük kardeşi var o bende ekliydi
Onun profilinden girmiş herhalde
Nişan resmimizin altında ' ' böyle bi yorum gördüm şok oldum, o profili de sildim

Ben evlendim
Annesi kız evine geldi ağladı filan
Çocuk gelmemiş
Ben o kalabalıkta onu mu fark edicem

Sonra bi tanıdığımıza demiş ki
Çekirge evlendi diye ben çok üzüldüm o yüzdne nikahına gidemedim
Nasıldı

Bu tanıdıkta sağ olsun herkese yaydı

hoşgeldin sirkecii,

katie sen ne utanıyon kıızz hanım hanım oturmuşsun işte,

bu arada yanında oturdun diye sana gönlü kayan adamın elini tutsan nolurdu kimbilir

büyük konuşmuyum da belli bi yaştan sonra platonik aşk bana çok komik ve saçma geliyo

atıyorum 25 yaşında bi admaın birine karşı platonik ilgi duyması çok komik bence ,

17 lik olsan anlarım için kaynıyoo falan ama , 25-30 yaşındaki insan bişiler paylaşmadığı oturup sohbet etmediği bakışmadığı elini tutmadığı insana nasıl platonik olabilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…